Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
8.1.2007 14:40:48
Ahoj
já už konečně vím, kdy to čeká nás. Sam jde na operaci 13. února. Bude to v Praze na Bulovce. Budu ráda za jakékoliv postřehy, jak to konkrétně tam chodí. Nástup máme v Po, operace v Út a ve středu propuštění. Ale spíš jak je to s pobytem mě jako rodiče, jestli se něco platí, jak to tam chodí, vypadá... Díky Martina |
| Eva 2kluci 4,5 a2,5 |
| • |
22.12.2006 14:44:16
Milá Aleno,se starším synem jsem byla letos v dubnu na operaci v nemocnici v Prostějově byly mu skoro čtyři byla jsem s ním po celou dobu na pokoji.Spal na velké posteli kterou nám přisunuli ke zdi a k ní druhou moji postel,aby nemohl spadnout,syn se cítil dospěle,že nemusel spát v malé postýlce.Po operaci ho nikdo neuvazoval,prostě jsem ho jenom hlídala,aby si na oči nešahal.Byli jsme tam asi týden.Nic jsem tam neplatila a hlavně to je dost důležité jsou tam strašně všichni hodní a ochotní.Prostějovské oční můžu všem doporučit!!!
|
| Eva |
| • |
12.12.2006 13:30:00
Dobrý den, naše dcerka byla na 1,5 roce na operaci šilhání obou očí ve FN v Hradci Králové, nástup v út, ve st operace a ve čt dom, byla jsem tam s ní, po operaci měla na očích obvaz, neměla snahu ho sundávat byla celá malátná z narkozy, ráno jí ho sundali, vše OK a asi 14 dní jsme pak dávali do očí framykoin. Teď je jí 3,5 roku stále šilhá, pečlivě přelepujeme oči, nosí brýle 2 dioptrie, a v 5 letech jdeme znova na operaci.
|
| Katka |
| • |
11.12.2006 20:33:39
Dobrý večer Alenko,máme holčičku strabuje na obě očíčka a teď čekáme na operaci v lednu. Její 18m má 1,5 dioptrií. Mám strach,jak to všechno bude probíhat.Musíme si všichni držet palce a bejt statečný pro ty naše zlatíčka. Hodně moc štěstíčka.
|
| Nika /Alešek a Beátka | 16629 |
|
|
10.12.2006 21:17:24
snad bude líp:-) Nemáte za co děkovat, protože jsme tam docela už jako doma,tak se ráda podělím o informace:-)
|
| Alena |
| • |
9.12.2006 11:46:20
Niko moc děkuji za odpověď.Představa, že by byla malá sama v nemocnici mě fakt děsila. Je mi moc líto vaší holčičky, když tak maličká prodělala už tolik zákroků. Držím pěstičky, ať je líp.
|
|
|
6.12.2006 23:09:54
teda jen pro info,my šilhání operovat nechodíme...máme to komplikovanější
|
|
|
6.12.2006 23:09:02
Alenko ,v Brně můžete být s dítětem po celý den na oddělení,ale na noc musíte jít na ubytovnu naproti dětské nemocnice v Černopolní anebo pokud si operaci budete moci dopředu objednat, je možná nadstandartní spíše standartní pokoj na oddělení za 300,- bez jídla. Jelikož tam jezdíme často a tyhle děti po operacích vidíme - tak to přivazování,vypadá sice příšerně,ale dá se to přežít:-) - nebojte to zvládnete:-) - moje malinká má rok ,má za sebou již 2 operace a 5 narkoz v tomhle roce,taky je to psychická zátěž,ale prostě maminky vydrží všechno:-)
Ony stejně za chvilku usnout a pak skoro celé odpoledne prospinkají. Očička někdy odlepují již večer,ale lepší je,když vydrží do rána je mít děti zalepené. tak to jen tak pro informaci |
| Alena |
| • |
6.12.2006 22:48:22
Máte prosím někdo zkušenost s léčbou a operací strabismu ?
Naše dcera šilhá na obě očička, levým teda víc. Na obou očích má +7 dioptrií,ale brýle má +5, nosí je téměř rok, ale nic se nezměnilo. Budou jí 3 roky a lékař doporučuje s operací ještě počkat. Problém je, že po 3 roce už s ní nebudu moct být po operaci v nemocnici. V Brně a Zlíně není nemocnice vybavena pro pobyt matky s dítětem starším 3 let. Nevíte prosím někdo o nemocnici, kde to umožňují ? Slyšela jsem, že děti po operaci musí mít na očích obvaz a že je přivazují k posteli, aby si nemohly obvazy sundat. Když si představím malé dítě, které je po operaci v bolestech, v cizím prostředí, přivázané k posteli, nevidoucí, bez rodičů, vždyť to je přeci šílené. Předem děkuji za odpoveď. |
|
|
5.12.2006 15:48:25
moc děkuji:-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.