| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šilhavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1094  [Dalších 174 >>]
Ilona*
  • 
5.12.2006 9:59:28
Dobry den Verco. Cislo na pani doktorku Zobanovou je 251810044. Ilona
Nika /Alešek a Beátka 16629
2.12.2006 21:19:46
prosím maminky,které chodíte v Praze k dr. Zobanové,nemůžete mi poskytnout tel. číslo, moc ráda bych ještě k ní na konzultaci. Děkuji. Verča
Alice
  • 
2.12.2006 17:30:22
Dobrý den,nevím jestli jste to už zkoušeli v dětské nemocni v Brně.Mám 2,5 dceru,má vrozený šedý zákal,poprvé jí operovali ve třech měsících a od té doby má zasebou 6 operací včetně šilhání.Nyní má 17 dioptrií a čekáme na umělé čočky,bohužel má těch očních vad víc,jinak by je dcera už dávno měla.Vím že tam jednomu chlapečkovi dávali umělé čočky v půl roce.Tady je adresa a telefon: Černopolní 9,Brno,625 00,tel. 532 234 353.V pondělí a ve středu má ordinační hodiny na leisrovém oddělení pan Doc.Mudr.Rudolf Autrata CSc.Zkuste si domluvit konzultaci. Hodně štěstí
Alice
  • 
Dobrý den,nevím jestli jste to už zkoušeli v dětské nemocni v Brně.Mám 2,5 dceru,má vrozený šedý zákal,poprvé jí operovali ve třech měsících a od té doby má zasebou 6 operací včetně šilhání.Nyní má 17 dioptrií a čekáme na umělé čočky,bohužel má těch očních vad víc,jinak by je dcera už dávno měla.Vím že tam jednomu chlapečkovi dávali umělé čočky v půl roce.Tady je adresa a telefon: Černopolní 9,Brno,625 00,tel. 532 234 353.V pondělí a ve středu má ordinační hodiny na leisrovém oddělení pan Doc.Mudr.Rudolf Autrata CSc.Zkuste si domluvit konzultaci. Hodně štěstí
Alice
  • 
Alice
  • 
2.12.2006 17:14:13
Dobrý den,nevím jak je to v Motole,já jezdím s dcerou(2,5 roku)do dětské nemocnice v Brně a poprvé jí operovali šilhání v roce a půl.Myslím,že by bylo dobré se zeptat více doktorů.
Nika /Alešek a Beátka 16629
1.12.2006 22:08:42
dobrý večer, občas čtu vaši diskuzi a chtěla jsem se zeptat,zda nemáte někdo dítě, známou s dítětem či už dospělého známého s touhle vadou - odborně aniridie.
Tato vada se vyskytuje velmi málo,ale vyskytuje. Prosím naše dcera má tuhle vadu a provází ji docela komplikace. Potřebovala bych osobní další zkušenosti nebo nějakého lékaře,který by nám pomohl. Jsme evidovaní v brně v dětské - pan docent je skvělý a přece se něco nevydařilo a hledáme pomoc.Děkuji Verča
Jeanne 15537
30.11.2006 12:58:11
Ahoj, máte někdo zkušenost, kde dítěti vyšetří oči bez rozkapání? Jsme z Brna, ale dojedeme kamkoliv, tady po nás chtějí 5 dnů kapat Atropin. Děkuji.
Jitka
  • 
29.11.2006 22:10:46
Zdravím chci jen povědět naší skušenost Začli jsme brýle nosit asi v 8měsících byly z měkkého plastu dítě v ních vypadalo trochu komicky ale co hlavně když to pomohlo, také jsme dávali okluzorky ty lepící a neměli jsme stím velký problém když byla větší sama si vybýrala obrazky který jsme na ně lepili a vždy jsme ji ří kali že se všichi budou divim co to má na očičku za krásný obrázek. Někdy je to těšké děti přesvětčit holka byla strašně hravá a brala to jako hru . Bojujte a nevzdávejte to má to cenu očko rozkoukávat. jitka
kana
  • 
29.11.2006 21:09:26
Dobrý den máte někdo zkušenosti s operací šílhání v Motole? Má proběhnout v 5 letech dítěte.Změnil se nám lékař a tvrdí, že se měla udělat už dávno.Prý je už možná pozdě kvůli prostorovému vidění.
Byla mi doporučena známou Litomyšlská ortoptika, máte někdo zkušenosti?

Děkuju
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1094  [Dalších 174 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.