Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| arantxa | 60064 |
|
|
3.2.2013 15:46:12
O prázninách většinou dodělávám zkoušky z VŠ, co jsem přes školní rok nestihla a navíc učím ještě v jazykové škole, která má provoz i o prázdninách. Teď máme taky jarní prázniny a volno nemám ani jeden den, neboť kurzy v jaz. škole běží a indiv. lekce taky.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
3.2.2013 15:15:15
zase nejaka prejata americká kravina
ale jinak bacha at se radši nedivá http://www.csfd.cz/film/119205-propad-do-temnot/ |
| KoproFka | 76193 |
|
|
3.2.2013 14:33:28
to je dobrý!! já o zoubkové víle nic netušila a pak jsem jen zírala... teď už máme největší padání za sebou, tak doufám, že až začne druhá vlna, tak už bude tak velký že mu o neexisteci té víly povím - prostě ji zruším...
![]() |
| N. |
| • |
3.2.2013 14:28:46
Nastesti u nas vila lita jen u prvniho zoubku
Jinak bychom prisli na mizinu. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.2.2013 14:26:09
Kukurice, je na vas, jak to doma mate, ale tohle je, myslim, celkem puvabny zvyk, ktery v ceske tradici nema obdobu - narozdil od toho Santa Klause nebo Mrazika.
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
3.2.2013 14:25:09
jo, tak to u nás nosila autíčka od Cars a bojovníky z lego ninjago - ovšem nejdřív se muselo do hračkářství, protože zoubková víla je holka a ty fakt tohle neznaj, takže se to ukázalo nejdřív mamince a ta to pak poslala víle via SMS (-volně přeloženo - maminka je fakt out) A taky už se jednou víle povedlo přinést něco ouplně jinýho - nicméně je jí to tolerováno - zatím... ovšem ceny toho lega jsou fakt závratné - mlaďasovi když to začalo po pátém roce padat, bylo to jak listí napodzim - v rychlém sledu, snad po týdnu, 14-ti dnech vylítalo 6 zubů, pak po půlroce 2 další - no, byl to celkem vítr v peněžence.... |
| Cimbur | 64764 |
|
|
3.2.2013 14:21:12
Já jsem Kukuřice o existenci Zoubové víly nic netušila, seznámil mě s ní až jeden díl kresleného britského seriálu o prasátku Peppě. Ale je to zvyk velmi roztomilý, koneckonců vánoční stromek se strojí v našich zemích tak 150 let a dnes proti němu taky nikdo nebrojí. Kdyby Zoubková víla vytlačila jinou "hezkou českou" tradici, tak to jo, pak bych ji třeba taky neakceptovala.
A navíc to zatím není žádná komerce, jako třeba Valentýn. Ještě na mě tedy žádná zoubkovílová reklama neútočila. |
| Kafe | 134466 |
|
|
3.2.2013 14:18:08
Kukuřice - importované zvyky obvykle nemusím, ale tento se mi opravdu moc líbí. Škoda, že to nebylo za časů mého dětství.
|
| kukuřice |
| • |
3.2.2013 14:16:19
Zoubková víla nemá na našem území žádnou tradici, spolu se Santa Klausem, Valentýnem a Halloweenem k nám byla importována před cca 20 lety z anglosaských zemí. Protože tyto uměle importované svátky nemám ráda, úspěšně bojkotuji i Zoubkovou vílu. Části dětí ve školce sice "Zoubková víla" dárky nosí, ale já jsem se připojila k většině rodičů a dětem jsem vysvětlila, jak to se Zoubkovou vílou je. NEMUSÍME PŘECE DĚLAT KAŽDOU HOVADINU, KTEROU SI VYMYSLELI NA ZÁPAD OD NÁS. Máme svoji vlastní kulturu.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
3.2.2013 14:13:18
Taky jsem doufala třeba ve dvacku a omalovánku, dcerka mě vyvedla z omylu...
![]() Ale omalovánky teď měli suprové v Penny - s vílama, svatba atd... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.