| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Prořezávání a růst zubů

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 2707  [Dalších 2027 >>]
Pippi 108434
5.11.2012 10:14:07
Prosím o radu. Syn se probudil a okolo pusinky má všude zaschlou krev (všude pod dudlíkem). V posteli jsou asi tři kapky krve, ale není tam nic, do čeho by mohl kousnout. Je možné, aby mu tekla krev při prořezávávní zubů? Dásně má nateklé, sáhnout si na ně samozřejmě nenechá a nemůžu si je moc prohlédnout. Zubů má už osm, ale u žádného netekla krev.
Jarka
  • 
12.8.2012 16:01:11
Podělte se o zážitky... no, tak u nás to bylo tak, že jednoho dne přišel kluk s tím, že se mu viklá zub, tak jsem mu odsouhlasila, že ano, však už má taky na vypadnutí čas. Pak mě asi dva-tři měsíce průběžně informoval, jak se mu stále viklá a viklá, až jednoho dne zub vypadl a on mi ho přiběhl ukázat. Pak si ho uložil do jakési dřevěné nádobky na první zub, kterou dostal ve školce a dneska už ho má dávno kdesi ztracený. Tož tak to s prvním zubem bylo u nás. ~3~
fisperanda 60761
12.8.2012 15:59:38
Dcera dostává od zoubkové víly oplatky, bonbony nebo čokoládky. Ovšem jednou si vytrhla zub neplánovaně v deset večer. S velkou pečlivostí a radostným očekáváním zabalila zoubek do obálky, strčila ho pod polštář a čekala na zoubkovou vílu. Já v těžké panice, protože doma nebylo nic sladkýho. Nakonec sem vyštrachala piškoty (5 kusů), který sem zabalila do mašlovýho balení a strčila pod polštář.
Ráno dcera vyšla celá ubrečená "Mami, zoubkové víle došly sladkosti!" ~n~

Zakázala sem neplánovaný vypadávání zubů.
eekaC
  • 
12.8.2012 15:48:40
Lizo, to bych kousla za predpokladu, ze by me dite bylo skromnejsiho razeni a nevyzadovalo za kazdy tesak hracku v ramci nekolika set. To me fakt prestalo bavit, zejmena v obdobi kdy, ji padaly rychlosti blesku a ja v jednom tydnu vysolila pres dva tisice jen za zoubkovou a jeste jsem musela byt ve strehu a mit porad neco v zaloze, kdyby se jako prislo o zub neplanovane. A jako jasne, ze je mi jasne, ze jsem si ji rozcapila sama...:-)proste se mi to lehce vymlo z rukou~d~:-)
Maťa. 21117
12.8.2012 15:47:43
Zoubek sme dali pod polštář na noc zoubkové víle. Ona prišla, keď syn spal a nechala dáreček:-)

Druhý vypadlý zoubek slavnostně daroval mne na památku:-) Tretí spapal:-) Viac ich zatiaľ nie je:-)
Miko1 + 2 43965
12.8.2012 15:45:14
Souhlas, casu dost, aby zuby ruinovaly rodinny rozpocet ~;).
Rotem 40041
12.8.2012 15:45:07
Taky uvazuju ze ji bud dame maly darek anebo peniz,ze si bude setrit anebo si neco koupi, co bude chtit
anexa 804
12.8.2012 15:43:45
u nás to nepřeháníme. Žádné haló, žádné oslavy ani dárky. Jen vždy ráno najdou děti pod polštářem za 1 vypadlý zub 20,-Kč
Rotem 40041
12.8.2012 15:43:44
~g~~g~~t~~t~
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 2707  [Dalších 2027 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.