Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kubula K. | 30211 |
|
9.8.2012 23:24:16
S tím vytrháváním bych počkala, ty mléčné mu můžou vydržet překvapivě dlouho. Mně tu trojku chtěli taky ve 14 vytrhnout, ale pak někoho napadlo udělat rentgen a nechali ji tam dalších dvacet let. Klidně bych si ji nechala nadosmrti, páč můstek stál skoro deset tisíc.
![]() |
| Kubula K. | 30211 |
|
9.8.2012 23:22:51
Já neměla založenou jednu trojku, do 36 let jsem měla mléčnou s fazetou, od té doby mám můstek s "volným členem", tj. ten zub tam visí v luftě. Jo a taky mi nenarostla jedna osmička.
V rodině pokud vím žádné další anomálie nemáme, jenom mladší syn má "srostlinu", tj. dolní jedničku a dvojku má v dásni a těsně nad ní srostlou, až na konci se rozdělují. Prý to ale neznamená, že takové bude mít i stálé zuby. |
| černá kočka a dva kluci | 128489 |
|
|
9.8.2012 23:05:15
Já a manžel máme všechno, ani nevím o nikom z rodiny, kdo by měl podobný problém. Zatím tam dole má jedničky původní mléčné, to mu je nechají nebo vytrhnou? Neumím si to představit.
|
| Molly. | 74807 |
|
|
9.8.2012 22:55:03
Řeší se to různě. Mi chybí jedna dvojka, takže mi rovnátkama posunovali zuby, aby mi tam pak dali zub umělý. Myslím, že pokud chybí stejné zuby na obou stranách, tak se prostě zbývající zuby stáhnou a upraví rovnátkama, ale chybějící zuby se nenahrazují umělýma. Takže tím, že mu chybí zuby symetricky, vlastně celkem vyhrál
![]() Ještě by mě zajímalo, jestli se mohu zeptat - ty a manžel máte zuby založené všechny? Prý se to dědí, mi chybí celkem 4 zuby, můj otec tam taky cosi nemá, tak jsem zvědavá, co všechno jednou bude a nebude mít založené dcera... |
|
|
9.8.2012 22:45:42
Ahoj všem, synovi (9 let) začaly růst mléčné zuby normálně mezi osmým a devátým měsícem věku. První mu vypadnul až v 8 letech a 4 měsících. Zoubky má naprosto zdravé a bez jediného kazu. Koncem srpna jsme objednaní na ortodoncii a nechali jsme udělat rentgenový snímek zubů. Bylo tam krásně vidět, že vůbec nemá založené druhé horní dvojky a obě dolní jedničky. Nevíte někdo, jak se to dál řeší? Odpoví nám snad pan doktor na ortodoncii, ale třeba se někdo z vás s tím setkal. Díky za odpovědi a hezký zbytek večera.
|
| Martina |
| • |
9.8.2012 21:27:58
No... 3-letá dcera má všechny pětky už rok, ale to je vše. Víc zoubků jí nevykouklo
![]() |
|
|
10.5.2012 9:37:43
Kdy nám vyrostl poslední mléčný zoubek si už nepamatuji, ale vím naprosto přesně kdy nám vypadl ten první. Bylo to v 8 letech a 4 měsících. Trochu exot
![]() ![]() ![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
9.5.2012 17:15:44
Synovi poslední kolem 4,5 roku(vm, že chodil dávno do školky) a největší legrace byla, že sotva mu to dorostlo..začalo mu to zase odpředu pomalu vypadávat. Takže ty zuby mu vydrželi všechny snad jen 1-1,5 rok.
![]() |
| 15.5Mišel12 | 124451 |
|
|
9.5.2012 15:36:29
Dceři byly 3 v únoru a nahoře pětky taky stále nemá
![]() |
| Markéta, kluci 10 a 3 |
| • |
9.5.2012 14:45:25
Mladšímu rostly cca od tří let do tří a půl. Teď už je naštěstí má všechny venku, věděli jsem o každém milimetříčku. Staršímu dorostly se strašným řevem na dovolené, když my byly dva a půl.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.