Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 2kluci+holka |
| • |
2.11.2011 12:00:25
Nsšemu nejstaršímu se toto stalo taky. Měl mléčný zub a nad ním mu rostl nový, velký. Ten mléčný se ani nehnul. Nechala jsem to tak a když jsme byli objednaní k zubaři a zubařka to viděla, tak ho samozřejmě vytrhla. Ale vůbec se nemusíš bát, Jeník je taky strašpytel a než se na něco zmohl zoubek byl venku.
Jinou radu, jak na to v domácích podmínkách nemám. Strach mít ale nemusíš, je to prý u dětí normální. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
2.11.2011 11:57:44
NA tohle se názorys zubařů různí.
![]() ZAkže bude záležet jak na to nahlíží zubař co k němu půjdeš. Ale můžu Ti napsat, že synovi udělali zuby něco podobnýho. Zuby tak zůstali zubařka říkala, že to nechá být.....pak se to začalo vyklat zničeho nic a vypadlo to rychleji než když tam ty zuby nebyli....a rostlo to standartně... |
| Minís | 113116 |
|
|
2.11.2011 11:57:14
Dcera to měla také. Měla to tak ca půl roku. Jeden zub nakonec vytrhla zubařka a druhý vypadl sám. To trhání bylo rychlé a myslím, že to tak moc nebolelo, žádný řev nenásledoval. Ty zadní zuby se pak posunuly dopředu. Jinak 2. zuby většinou rostou křivě a pak pomalu putují na své místo.
|
| Irča +3 | 101839 |
|
|
2.11.2011 11:52:11
Dnes jsem s překvapením zjistila, že dcerce 6let roste druhý zub ZA dolními zouky řezáky (za jedničkou a dvojkou). Tak mám obavy aby nerostl křivě - zkoušela jsem viklat s mléčnými zoubky, ale nezdá se mi, že by se hýbaly
. Vždy jsem si myslela, že druhý zub roste jako by pod mléčným zubem a tím ho vytlačí.... K zubaři jsme objednáni za 4týdny!!! Ale dcera je hodně cíťa,umírá i na škrábaneček a obávám se trhání - sice by se nechala, ale je na sebe opatrná, tak se obávám aby pak neměla strach z doktorů. I očkování je velký problém .... Poradíte někdo jak se doma "zbavit" těch mléčných zubů, aby bylo místo pro druhé? Měly to některé vaše děti také tak, že měly 2 zuby za sebou??? Díky všem ![]() |
| susu |
| • |
28.10.2011 19:34:02
Diky za odpoved.
![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
28.10.2011 12:08:00
No mojí dcerce začaly bolesti zoubků v pěti měsících (skoro do té doby měla zase problémy s bříškem) a první zub vyrostl v 11 měsících
, žádnou radu nemám, zkusila jsem všechno možné. |
| Markéta, kluci 9 a 3 |
| • |
28.10.2011 9:02:10
Radu nemá. U nás u obou kluků fakt platí: "Zuby pohroma huby."
|
| kreditka | 85904 |
|
|
27.10.2011 22:13:59
To já právě nevím, ale ku prospěchu by to asi nebylo, přeci jen jsou to léky... No doufám že prcek se toho snad brzo dostane a zuby vylezou. Tak hodně štěstí a zuby brzo venku (u dětíé samozřejmě
) |
| MUMIE | 120335 |
|
|
27.10.2011 21:29:36
Když je nejhůř, tak dávám na noc Panadol nebo Nurofen. Ale pořád mu to dávat nemůžu, že?! Nemůžu se dočkat, až bude mít zuby venku.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
27.10.2011 21:27:36
Tak to je supeeer Rosman i Tesco tu máme
Doufám že to nebude trvat 4 měsíce, nechci mít prcka otrávenýho Paralenem ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.