| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rovnátka

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2575  [Dalších 2515 >>]
b.+2 113920
23.11.2021 19:40:51
Tak my jsme z Mělníka ale bída,jezdíme do Dent Medica,jenomže naší ortodontistku přestěhovali z Karlína na Chodov,a jinou zase zase do Karlína vrátili zpět.Na Chodov asi budeme jezdit je to hroznej opruz ale Mudr.Konupkova je super,to když syn potřeboval dětskeho urologa a ptam se pediatričky,řekne mi najděte si ho někde v Praze,od nás vím co maminek ho shání,vystrašených,tak už všem píšu na dětskou urologii na Karlově
Pole levandulové 23006
23.11.2021 17:46:18
A co na to vaše zdravotní pojišťovna? Ti by vám měli dát konkrétní doporučení. Jinak my chodíme k Dr. Lampovi na Prahu 10, ale nevím, jestli ještě někoho bere. Pokud by bral, můžu ho rozhodně doporučit.
V.B.R.M. 64238
23.11.2021 15:28:23
Nene, nedoporučil~a~ Hlavně tady u nás (Jablonec nad Nisou) nikdo nebere nové pacienty~n~
Girili 117849
23.11.2021 14:36:38
A vas bezny stomatolog vas nekam nedoporujci? Nas vzala ortodontistka pouze na doporuceni konkretniho stomatologa... V Praze. ~d~
V.B.R.M. 64238
23.11.2021 14:19:38
Ahoj všichni, prosím o pomoc. Odešel nám do důchodu pan doktor na rovnátka. Holky měly zuby tak nějak srovnané, ale teď bychom potřebovaly konzultaci a zahájit další rovnání. Ale jak asi tušíte......sehnat ortodontistu je nemožné ~a~ . Zkoušela jsem si udělat seznam a obvolávat, ale je to beznadějné. ~n~

Proto, prosím, nevíte někdo o nějakém ortodontistovi, který přibírá nové pacienty? A tak nějak od severních Čech ku Praze - Liberec, Mladá Boleslav, Mělník - prostě okruh na severu.

Moc Vám děkuji ~x~

Radka
Termix 105545
14.10.2021 9:37:36
Oběma dětem sundali rovnátka teď o prázdninách a oba dva mají jak drátek, tak rovnátka na noc a ještě speciální dlahy, které mají nosit tři hodiny denně. Oni se třeba ráno probudí, sundají noční rovnátka a na 45 minut nasadí dlahy, sundají, než jdou do školy, pak zase nandají, když jsou doma.
Já měla drátek asi pět let, ten mi pak sám odpadnul a nový mi nedali, moc mě to zpětně mrzí, protože zuby se trochu hnuly a zrovna na prosinec mám domluvenou schůzku, jestli se s tím dá znovu udělat. I když fixní rovnátka už znovu nechci. Zuby mám pořád dobré a vlastně i rovné, ale ten posun tam vidím.
Pruhovaná 64704
14.10.2021 9:20:47
Jen vydávací na noc, a to je škoda, zuby se trošku hnuly. Ale už je to dlouho, asi je to zase neco nového. Já měla rovnátka cca pred 12 lety už jako hodně dospělá a taky se mi pak zuby trochu posunuly zpět, i když hlavní problém byl odstraněn. Za drátek bych byla ráda.
Gajka + 2 13976
14.10.2021 9:16:33
Dítě dostalo jen snímací rovnátka, ne drátek..ALE....nosilo rovnátka na spaní...občas ne...třeba, když si je zapomnělo vzít...po cca roce na kontrole se doktor rozčílil, že je má nosit i přes den, že se to "posouvá" zase zpět. No nosit přes den určitě nejdou, je celý den ve škole a na sportu a nemůže s nimi pořádně mluvit a ani dýchat. Tak jsem na něj koukala a říkala jsem, že to není možné, aby je dítě nosilo např. 12h denně a ještě přes noc, že na to více dohlédnu, aby je nosilo tedy každou noc. No a on na jednou říká, že mu tedy dají drátek....drátek dítě dostalo a k tomu tedy i ta rovnátka...nyní to takto má 2 roky a i když rovnátka občas zapomene, tak vše ok. Za mně tedy drátek určitě ano a naopak jsem byla překvapená, že ho nedávali rovnou, já netušila, že se to dává a evidentně zuby stále pracují. Drátek nečiní vůbec žádné potíže, jen se musela upravit ta sundavací rovnátka, aby o něj nedrhla.
zerat 18305
14.10.2021 8:56:12
Naše děti ještě mají fixní rovnátka a mají vše v ceně, takže vůbec nevím, kolik to či ono bude stát, ale vím, že drátek také po sundání fixních dostanou.
AZAZ 39666
13.10.2021 15:07:28
Ahoj,
měla jsem také. Vyndavací rovnátka i drátek. Rovnátka jsem postupně přestala nosit, drátek jsem měla cca 10 let. Ničemu nevadil.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2575  [Dalších 2515 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.