| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
2.3.2017 10:40:35
On právě i při prohlídce pomalu lezl pod křeslem, zkoumal přístroje, peklo :D
|
| neznámá | 91073 |
|
2.3.2017 10:40:31
TO nevím, radši se informuj předem.
U nás fakt trvali na kortikoidech (jednou známá velká nemocnice, jednou okresní nemocnička). Normálně ho kortikoidama nemažu, ale tady bylo nutné ho rychle zaléčit, má ložiska ekzému v ohybu loktu, místo, kde měl kanylu pro případnou kapačku. ALe mazala jsem i ložiska zádech a jinde, jak na potvoru měl ekzém zrovna ten čas dost ošklivý. |
|
|
2.3.2017 10:34:14
On ten ekzém má vlastně pořád, ale pravda, pořád tak nějak stejně, takže asi bude muset jít i s tím ekzémem, bohužel.
|
|
|
2.3.2017 10:32:18
No, on při vědomí taky ani náhodou, to je nepředstavitelné sci fi. Jj, v ordinaci, anesteziolog externista bude přítomen, tak to musíme nějak zvládnout, ty nervy...
|
| neznámá | 91073 |
|
2.3.2017 10:26:44
Mám silného atopika, v celkové anestezii byl už dvakrát, vždy se trvalo na zaléčení ekzému, měli strach ze zanesené infekce. Takže pár dní před zákrokem mazat kortikoidy pro rychlé zaléčení. Jednalo se krátkou anestezii cca 30min, předoperační vyšetření nebylo potřeba, stačilo jen potvrzení dětské lékařky, že je dítě momentálně zdravé.
|
|
|
2.3.2017 10:26:04
My to také budeme platit, jen to uspání 5 000,-- celkově asi 15 tisíc a to nepočítám, že dcera má taky 2 kazy a jednu plánovanou extrakci, ale ona je naštěstí ošetřitelná normálně. Kalamita ty peníze.
|
|
|
2.3.2017 10:23:54
Konvalinko, on tam s ním byl tatínek, tak mi teď napadá, jestli to špatně nepochopil, on totiž má také přijít ve 12 hodin, zákrok celkově i s probouzením 2 hodiny a pak bysme ho měli odvézt domů, a má mít samosebou předoperační vyšetření, což je asi nutné i u analgosedace, tak jestli to nepopletl. Každopádně, jak to syn zvládal a kde jste na tom byli, jestli se můžu optat ?
|
|
|
2.3.2017 10:14:35
Dobrý den, mám dotaz, u syna 4,5 roku jsou zjištěny 4 kazy, jeden zub na vytržení. Doporučena nám byla celková anestezie, syn má ADHD s dominancí hyperaktivity střední formu, je prostě neposedný, neposlušný, takže asi nejlepší řešení. Ovšem zároveň má silný atopický ekzém, nemá ani optimální imunologické náběry, hlavně IGe, takže mám obavu z alergické reakce při narkoze, anesteziologa samozřejmě budeme informovat plus předoperační vyšetření. Stále ale přemýšlím, jestli by nebylo možné ošetřit takové dítě bez nutnosti celkové anestezie, jaké máte zkušenosti ? Děkuji.
|
|
|
2.3.2017 9:56:41
Dobrý den, mám dotaz, u syna 4,5 roku jsou zjištěny 4 kazy, jeden zub na vytržení. Doporučena nám byla celková anestezie, syn má ADHD s dominancí hyperaktivity střední formu, je prostě neposedný, neposlušný, takže asi nejlepší řešení. Ovšem zároveň má silný atopický ekzém, nemá ani optimální imunologické náběry, hlavně IGe, takže mám obavu z alergické reakce při narkoze, anesteziologa samozřejmě budeme informovat plus předoperační vyšetření. Stále ale přemýšlím, jestli by nebylo možné ošetřit takové dítě bez nutnosti celkové anestezie, jaké máte zkušenosti ? Děkuji.
|
| Lysinka+Niky 3/04,Aduš 10/07 | 12181 |
|
|
12.10.2016 15:25:00
Tak já všem děkuji za odpovědi a jsem ráda, že se příště, když to bude třeba, můžu ozvat. Dík
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.