Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
27.8.2010 17:46:24
Míšo,musím odporovat,ono se to nestává častěji, jen se díky internetu a médiím víc dozvíš.Dřív bys věěděla,jen kdyby se to stalo ve tvém okolí, ve tvém městě.Dnes víš o dítku na druhém konci republiky.
Ale ono je to dobře.Alespoň jim víc lidí může finančně pomoct.Poslala jsem DMS. I když sama vím, jaké to je a že i kdyby mi dali milion dolarů,tak bych se líp necítila.Naštěstí moje dítě v tý svý bitvě začíná mít navrch. A k doktorům-my jsme se setkali se samými profesionály a skvělými lidmi. Snad jen jeden byl tak trochu Dr House-chováním, ne vzděláním. Takže nelze generalizovat.Je to o lidech,ostatně jako všechno. Posílám i energii. |
| zuzini | 67229 |
|
|
27.8.2010 17:31:08
To je smutné :(
|
| Míša+1 | 109072 |
|
|
27.8.2010 17:16:35
Je to stašné,zvlášť pro rodiče
.Měli zdravé dítě a teď taková hrůza.Stavá se to čím dál častěji,že z banální operace mohou být takové komplikace.Na operaci krčních mandlí jsem byla v 18-nácti,musela jsem,šel mi z těch mandlí hnis do krve a z toho byly další komplikace...jen mi to umrtvili. Na Matýska teď musím pořád myslet,určitě pošlu nějaké peníze. Rodičům hodně síly. ![]() Akorát zakladatelka mohla trošku popsat situaci Matýska,každý nemá čas hledat odkaz.Tak by alespoň bylo více finanční podpory tady na doktorce a více ohlasů. ![]() |
| Al. |
| • |
27.8.2010 16:42:43
Určitě... šiřte to dál, Matěje znám osobně, dnes by měla být o něm reportáž ve zprávách na Nově. Prosím myslete na něj, i jeho rodiče, je to velké neštěstí.....
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
27.8.2010 16:18:54
Vzhledem k tomu, že to není první případ fatální komplikace po trhání mandlí, o kterém slyším, jsem moc ráda, že jsem si neprovedení této operace (v rámci rutiny dotyčného lékaře) ustála.
|
| Lassie66 | 79675 |
|
|
27.8.2010 15:20:05
Poslala jsem a doufám, že se vybere co nejvíce. A posílám kontakt dál.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
27.8.2010 15:09:02
nemocnice udělá chybu, kvůli které dítě dopadne takto a ještě jim není blbý vybírat regulační poplatky, tak to je vrchol drzosti. Ta rodina by to měla dát k soudu a aspoň nemít finanční potíže, když už to nemocnice takto "pohnojila"
jsem ráda, že jsem operaci mandlí u syna odmítla, vnucovali mi ji, doktorka na ORL mě zesměšňovala, synovi byly necelé 3 roky. Je mu skoro 10 a mandle mu nijak nevadí tenkrát mě naštěstí podpořila i dětská doktorka |
| Lassie66 | 79675 |
|
|
27.8.2010 15:07:08
Tak ten chlapeček vypadá jako náš a taky je to Matěj. Udělalo se mi úplně zle, když jsem viděla to video na FB. Je tak krásný a bezbranný. Snad se jeho stav alespoň částečně zlepší, mamince přeji mnoho sil.
Doktoři to sekají jak Baťa cvičky, vůbec si nepřipouštějí, že každý zákrok, který vyžaduje narkózu, je riskantní. A pořád to lidem vnucují. Dceru hnala doktorka na trhání nosních mandlí měsíc po prvním zánětu středního ucha, byla naprosto nepřístupná diskuzi. Na zákrok dcera nešla. Vyhledala jsem jiného lékaře, který dal úplně jinou dg a dceři předepsal kapky do nosu . Teď je v pořádku i bez trhání mandlí. |
| hrúda | 85616 |
|
27.8.2010 15:01:04
Hm, tak já "znám" maminku, které zemřel tříletý chlapeček po špatně provedené anestezii a všeho kolem- měl podstoupit obřízku. Nedávno o tom hovořili v televizi.
|
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
27.8.2010 14:55:08
ted jsem to dočezla, my byli v únoru na nosních a krčních mandlích ze 7mi letým synem, když to tak čtu, jsem hrozně šťastná, že je v pořádku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.