Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivet |
| • |
23.5.2009 20:38:32
Nikdo ze znamych mi odstraneni krcni mandle nedoporucoval. Bylo to tezke rozhodovani, protoze je to nevratne. Prece jen jsem do toho sla. Krcni i nosni mandle ma dcera odstrane od 10.12.2008 a od te doby je relativne zdrava. Samozrejme rymu si ze skolky pritahne, protoze vsechny deti maji zelenou nudli pod nosem, ale ATB od te doby nemela. Takze je to pul roku, uvidim, co bude dal. Od par lidi jsem slysela, ze se jim zdravotni problemy po vytrzeni krcni mandle zhorsil.
|
| Lenka** | 67429 |
|
|
8.10.2008 12:00:36
Hele, já myslím že najít lze leccos, ale musí to hledat dobrý homeopat, tj. ne někdo s malým kurzíkem,ale někdo, kdo se tomu pořádně věnuje. U nás zatím vždycky všechno zabralo, i když někdy to chtělo trošku hledání (třeba 2 -3 pokusy než se našly ty správné "kuličky"). Mám zkušenost jak sama se sebou, tak s dítětem, když je malé, tak tam musíte společně, abys informace dodávala ty, což samozřejmě komplikuje proces porozumění tomu, co je problém (každý to vidíme po svém). Zrovna na ty všelijaké infekty je homeo moc dobrá, třeba je ta mandle zvětšená právě kvůli nějakému chronickému infektu nebo imunitě, co já vím. Jsme z Phy a chodím s dítětem k dr. Pudilovi na Chodov. Je to samozřejmě placené, ale nejsou to tak horentní sumy na to, že tam nemusíš zase tak často a že pak hodně ušetříš, protože léky klasické takřka nekupuješ. nevím jak je to se vstupní konzultací (klidně 1,5 hodiny), to už je tak dávno, že nevím, kolik jsem platila, ale za následné konzultace je to tak 300 - 400. Jak říkám, je to jen párkrát ročně, rozhodně to není často, když se strefí, tak homeo zabere celkově a člověk se vyzdraví.
|
| laeela | 25834 |
|
|
7.10.2008 8:40:11
Paulinac - to je na konzultaci se zkušeným homeopatem a na dlouhodobou konstituční léčbu, není to bohužel otázka na samo-domo radu po internetu.
![]() |
| paulinac /tři lumpíci/ | 64755 |
|
|
6.10.2008 20:59:07
Teda, kdyby se našly "kouzelné" kuličky - to nemyslím zle, homeopatii používám, sice je mimo mé chápání, jak to skutečně funguje, ale vidím výsledky - byla bych samozřejmě radši, ale to asi nejdou :-(
|
| skladanka | 31485 |
|
|
6.10.2008 20:57:17
Drzim palecky :.)
|
|
|
6.10.2008 20:45:40
Skladanko, díky za tip....Zkusím se tam objednat, uvidíme, co na to řeknou....
|
| skladanka | 31485 |
|
|
6.10.2008 20:42:22
Je to normalni ORL....osetreni laserem se plati....cenu krcnich mandli neznam:( tusim, ze 5 tisic.... delaji to tim laserem, nekrvaci to pak, neboli to. Ja tam mela 3 deti na odstraneni nosni mandle a byla jsme tam na operaci dutin, po ktere se klasickou metodou lezi 10 dni v nemocnici, ja sla za 2 hod domu, bez otoku, bez bolesti... Za konzultaci nic nedas....
|
|
|
6.10.2008 20:31:27
Skladanko, nemáš pomětí, jak to je s placením na této klinice?
|
|
|
6.10.2008 20:23:59
Tak už jsem se tam propracovala
![]() |
|
|
6.10.2008 20:17:38
Skladanko, asi někde dělám chybu, ale ta stránka mi nejde otevřít.....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.