| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nedoslýchavost

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 606  [Dalších 486 >>]
Edvi+1+1 46083
14.12.2013 13:01:23
Vysledky vysetreni deti jsou nejhorsi. Preji at to tentokrat dopadne lepe. Mi takhle zmenilo zivot sdeleni mesic pred svarbou po laparoskopii, ze uz nemuzu mit deti. A o dva roky pozdeji kdyz se mi povedlo otehotnet po 4 ivf tak sdeleni, ze jsem opravdu jen potratila. Stylem"no jezisi, uklidnete se, vzdyt o nic nejde."
kreditka 85904
14.12.2013 12:52:08
Slunce a co zkusit tohoto lékaře, mám s ním ty nejlepší zkušenosti - jako jediný našel u dcery diagnózu a zabývá se i nestandartními pacienty, nabízí i nestandartní metody apod. otázka tedy jestli dělá i vaše požadované vyšetření, je to královehradecký kraj

http://www.hlascentrum.cz/
kdyzsluncenesviti 89186
14.12.2013 12:51:33
Protože na tomto oddělení pro nás nikdy nejsou schopný zajistit lůžko pro doprovod.

Když jsem byla na vyšetření se starším byla jsem těhotná. Syn postižený. Podmínky naprosto nevyhovující. Ještě si mysleli, že ho tam nechám a pojedu domů. ~8~ To jo. Já sama jsem od něho nemohla bez střídání odejít ani na záchod.

Yanull & 2 15067
14.12.2013 12:38:11
a prečo na židli???
kdyzsluncenesviti 89186
14.12.2013 12:33:05
No, nemám ráda konflikty. ~l~ Do nemocnice s ním nastupuje tatínek a ten je na tom bohužel, ještě hůř. Hlavně vůbec neví "vo co gou". Já bych tu nemocnici, ale nedala. Už jen to spaní na židli. ~a~ Tentokrát budu čekat na verdikt doma a instrukce zadávat po telefonu.
Yanull & 2 15067
14.12.2013 12:32:44
Úplne s tebou cítim tú bezmocnosť a zlosť ~6~ Možno by pomohla oficiálna sťažnosť riaditeľovi nemocnice. Zažila som situáciu, že to pomohlo a zdravotnícky personál to aspoň v tom konkrétnom prípade dalo do pozoru. A teda u nás už dosť ľudí využíva médiá. ak sa nedokáže domôcť normálneho prítupu.
J.
  • 
14.12.2013 12:26:15
Souhlasím s LaDou.

děti mám tedy zdravé, takže takovéhle běhání po doktorech neznám.
Ale když už bylo kdykoliv cokoliv potřeba, tak spokojenost, občas mi je doktor sympatičtější, občas míň, ale to je tak i s ostatními lidmi.
Je pravda, že co se týče dětí, dokážu být poměrně asertivní.
V Motole, kde to máme jako spádové, jsem nikdy žádný větší problém neměla.
Dala bych ti kontakt na strašně milou a šikovnou oční doktorku, ale je bohužel v Praze...byla jsem u ní s dětmi jen asi 2x, naposledy sice před 5ti lety, ale na tak milého a ochotného člověka se nezapomíná.

Každopádně Tobě přeju hodně síly, vůbec si nedovedu představit co všechno prožíváš!
M a 1
  • 
14.12.2013 12:25:27
Oběma dětem dělali vyšetření hned po narození, dcera 5 let nevýbavné jedno ucho, tak jsme šli za měsíc na další a tam už to bylo OK. Tak mě udivuje, že to nefunguje tak všude.

A přesně jak tu někdo psal, pokud máš bez něhoho asertivního sebou, třeba i důraznou kámošku, protože asi vypadáš tak že se stebou prostě ořou :(
kdyzsluncenesviti 89186
14.12.2013 11:55:02
To je mi strašně líto. ~7~

Přeji, aby bylo ještě dost času na to, aby se našel lék. ~;((~;((~;((
kdyzsluncenesviti 89186
14.12.2013 11:52:05
Já jsem neměla nijak těžké otázky. Dál třeba o jaký typ nedoslýchavosti se jedná. To ukončil s tím, že se předčasně narodil, tak to bude asi tím. Asi? ~8~ Případně jak na něj mám mluvit, aby mě co nejlépe slyšel (vysoké tóny, nízké tóny, ...).

My neurologa měnili dvakrát. Teď k němu jezdíme 142 km, ale zase to vyšetření podle toho vypadá. EEG v ordinaci. Natočení při každém vyšetření. Kontroly nejdřív jednou za 3 měsíce. Teď jednou za 6 měsíců. Jinde po roce a to mi přijde u malého dítěte těžce nedostatečné. Vždycky jsme u něho hodinu a všechno důkladně probereme.
Ortopeda jsme také měnili dvakrát.
Oční jednou, ale tam nejsem ani teď spokojená. Zkoumali jen šilhavost, kterou nemá. Já bych potřebovala i případnou krátkozrakost nebo dalekozrakost.
Rehabilitační ty se mu mění stále. U nejlepší jsme skončili, protože syn přešel ze stacionáře do školy.
Logopedka nám odešla. Novou zatím nemáme. Byla jediná ochotná se synem pracovat ~d~

Foniatra jsem hledala, ale zatím nic a už mě to ani nebaví. ~7~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 606  [Dalších 486 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.