| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
3.3.2013 15:14:16
ano na ORL.
Doporučuji abys šla jenom s ní (myslím tím bez dalšího dítěte). Budou jí dělat různá měření a u sluchového testu bude muset být v naprostém klidu a v místnosti ticho. Teda co si ještě pamatuji když jsem začínala ORL kolo s nejmenší ve 4 měsících .Držte se ![]() Taky nedoslýchám a téměř nikdo to neví a nepozná. Akorát teda investice do digitálního naslouchadla byla tenkrát hodně vysoká, ale to už je dnes asi také jinak ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
3.3.2013 15:09:30
Všimla jsem si, že 4letá dcera nedoslýchá. Nevím, jestli je to až teď nebo delší dobu, její nereagování jsem připisovala tomu, že je soustředěná na jiné věci a nevnímá. Na prohlídce ve 3 letech něco nerozuměla, ale vypadalo to, že je spíš nepozorná, takže v očkovacím průkaze to poznačeno nemá. Začala mluvit o něco později než je u většiny dětí v naší rodině obvyklé, až tak ve 2,5 roce, ale krásně zpívá. V poslední době na ni fakt musím řvát ze všech sil (třeba venku reaguje až na moje šílené řvaní, lidi si myslí, že mám dítě nezvládnuté, čumí, proč tak ječím a ona nereaguje). Dnes jsem ji šla uložit k poobědovému spánku, hrála si zády ke mě. Mluvila jsem na ni tak ne příliš hlasitě, ale ne šeptem. Když jsem k ní přišla a chytila ji, šíleně se lekla, vůbec nevěděla, že na ni mluvím. Tak jsem ji posadila zády vedle nejstarší dcery a zkoušela na ni mluvit, co uslyší. Slyší teda celkem o dost míň než druhá dcera.
Samozřejmě s ní půjdu na dětské, ale kam nás pošle? Na ORL? |
| ema |
| • |
21.2.2013 16:29:35
Zdravím, ráda bych se zeptala ohledně práce, kdy v podstatě celou pracovní dobu telefonuji. Začínám uvažovat nad tím, jestli je taková práce pro mě vůbec vhodná, mám úplnou ztrátu sluchu pravého ucha a v něm tinnitus. Děkuji za Vaše reakce.
|
| Ivča, Kája10/07+Daneček08/10 | 99145 |
|
|
11.2.2013 8:15:35
Mám 2,5letého syna. Naslouchadla jsme dostali v listopadu 2012 na obě uši. První zvykání hrozné. Syn sluchadla neustále vyndaval a to třeba po dvou minutách a totálně je rozebral. Bylo mi řečeno,že prostě ze začátku musíme být neustále s ním. To ale prostě není absolutně možné,být mu neustále v patách. Konzultovala jsem to s lékařem a ten řekl,že zkusíme změnit tvarovky z měkkých na tvrdé a ještě tam udělal nějaký kanálek na odvětrání. Od té doby syn sluchadla vydrží mít v uších celý den bez problémů. Naopak je nyní vyžaduje,protože zjistil,že mu pomáhají. Krásně se rozmluvil a to úplným skokem. Venku ho trošku více hlídáme,aby je někde přeci jen nevyndal a nezahodil,ale jinak je to bez problémů. Držím palce,aby zvykání bylo co nejrychlejší a s co nejmenšími problémy.
|
| sára+3kulíšci | 95361 |
|
|
5.12.2012 11:41:59
![]() ![]() |
| černá kočka a dva kluci | 128489 |
|
|
5.12.2012 0:08:03
Hasím si to takhle na in - linech, dojela jsem do vesnice XY. Potkal mě bodrý strejda v trenclích a s pivním pupkem a ptá se : Paní vylepšuje figuru? Já : Jooo, rádoby. Právě v tu chvíli projížděl kolem vlak, ten chudák v tom rambajsu asi moc nerozumněl, mlsně mě sjel pohledem a povídá : Pěkný nádobí. Upalovala jsem pryč, co to nejrychleji to šlo.
![]() |
| sára+3kulíšci | 95361 |
|
|
4.12.2012 21:24:04
jojo to já říkám hned jak přijdu,že nedoslýchám,nebo že se nemají divit když neodpovídám,ale někteří řeknou aha,mluví asi pul minuty nahlas a pak opět přejdou do tichého režimu,nebo mají nevýrazný hlas,prostě jim nerozumím,pak už je to fakt blbé když se 3krát zeptám. Operace nejde...
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
4.12.2012 21:16:40
To že neslyšíš není vidět a kdo tě nezná, ten to neví a není nic jednodušší než mu říct, aby mluvil víc nahlas, blíž a na tebe
A když si ze sebe uděláš trošku srandu, bude to jednodušší pro obě strany Neslyším na jedno ucho a mám hodně velmi vtipných zážitků, kterými se bavím. A toho, že můžu špatně slyšet jsem trošku využila při maturitě Celou střední školu jsem to neřekla a až těsně před ústním zkoušením jsem šla za učiteli, že špatně slyším, tak aby se nedivili, kdybych chtěla otázku znovu zopakovat Jeden opilý kamarád mi asi třičtvrtě hodiny šeptal do hluchého ucho, přestože jsem mu říkala, že ho neslyším, prý to nevadí - a završil to větou:"Slib mi, že to nikomu neřekneš." Slíbila jsem |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
4.12.2012 20:49:47
a co třeba to nějak řešit? švagrové tchýni dělali plastiku bubínků..
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
4.12.2012 19:31:24
navíc já jsem asi dost výrazná, takže mě poznávaj lidi, co jsme viděla jednou
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.