| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nedoslýchavost

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 606  [Dalších 296 >>]
Kaja222 116819
29.11.2011 10:37:52
díky za info. Ona dcera nějak slyší, ale blbe. Už jsem to řešila před 2-ma lety, doktorka na nasem ORL ji posilala na trubicky, ale nez se priblizil termin tak se to tehdy zlepsilo, takze jsme to prikladali stavu po ryme. ALe ted je o 2 roky starsi a stezuji si ve skole, ze neslysi. Nebo spis slysi blbe, ze hodne odezira a hodne si domysli.
Jiřule a 3 skřítkové 855
29.11.2011 10:34:40
ovšem ve věku 6,5 let raná péče už není:-( tak SPC Ječná..pak na další péči
Jiřule a 3 skřítkové 855
29.11.2011 10:33:43
mudr Jedlička ..ale je z Prahy 6. nicméně úžasný foniatr. diagnozu nám udělali v motole na ORL. ovšem jen mi řekli že mám pravdu a dítě neslyší. nic dál.. a doporučuju určitě ranou péči Tamtam. Získáš potřebné info úplně o všem. Příčinu.. na genetice. Nám nikomu ovšem nic nezjistili, takže příčinu stále neznáme. už nepátrám
Lenka
  • 
29.11.2011 10:20:16
Ahoj, nevím, odkud jsi, ale z vlastní zkušenosti ti mohu poradit FN Motol ORL pro děti pod vedením pana docenta Kabelky. Jsou tam opravdoví odborníci se skvělým přístupem k dětem i rodičům.Vědět , že mohu požádat o konzultaci, tak neváhám.
Dcera měla problémy od 5 let, na Kladně nic nezjistili, ale nedala jsem se a požádala FN Motol.Pan docent zjistil nádor u bubínku, odoperoval a i když již nemusíme, pravidelně docházíme na kontroly.Určitě má každý jinou zkušenost,ale v tuhle chvíli bych jinam nešla.
Kaja222 116819
29.11.2011 9:55:44
kde v praze a okolí (kladno, hořovice, mnotol, beroun...) máte dobré zkušenosti s diagnostikováním příčiny nedoslýchavosti? jedná se o dítě 6,5 roku.

díky za každou zkušenost
aja
  • 
20.11.2011 0:35:47
prckovi se tvoří v oušku hodně mazu, na ORL mi doktor přímo řekl, že spreje jsou na nic - vyhozené peníze, stejně to maz neodstraní. Štětičky taky zavrhnul, že spíš ten maz zatlačí dovnitř než ven. Poradil nakapat do ucha peroxid vodíku a poté vypláchnout proudem ze sprchy a jemně ucho vysušit. A nečistit uši často. Malému je téměř 6, na mladší ani ne 2 letou nedoporučoval aplikovat - říkal že u batolat je míň péče v podstatě víc:)
lipoo 47870
19.11.2011 11:48:26
tak nic vážnýho to není...i když je fakt,že kamošce,která mandli odmítla řekl doktor,že to nechala zajít příliš daleko a ať se modlí,aby neměl poškozený bubínek...ono pak ztratí nějak tu pružnost,když se to tam nechá dlouho...u nás to bylo natšěstí bez následků-a to měl xkrát pichané uši..no užili jsme si.Teď je mu 17:-)....a jak byl malý a blbě slyšel,tak jsme byli zvyklí na hlasitou televizi,a když se probral z narkozy po operaci a v pokoji byla puštěná TV-hlasitost normální /né tak nahlas jak on byl zvyklý/-tak první co řekl bylo,proč ta televize tak řve~t~...a doma jsem pak měla problém,abych televizi slyšela já,protože už jsemsi na tu "hladinu zvuku" zvykla
Bludička2 89811
19.11.2011 7:25:47
No, tak tý naší je taky 3,5 roku, já si právě taky říkám, že se jí to asi může vrátit, ale to jak neslyší je fakt hrozný, ona měla streptokoka v nose a vleklou rýmu, tím to bylo způsobený, první atb nezabraly, tak teď má ještě atb přímo do nosu, ale je znát, že slyší zase hůř tím jak má zase rýmu. No každopádně díky, já zkusím ještě ten sirup a pak se uvidí, ale překvapuje mě teda, že náš doktor z ORL mi řekl, že to nic vážného není a nechává to na mě ...
lipoo 47870
18.11.2011 19:06:52
bludičko-já se k zákroku neodhodlávala-nechávala jsem to na ORL...ale četla jsem i jinde,že u devíti z deseti se to spraví třeba do půl roku...náš začal špatně slyšet asi ve třech a půl???no,pak jsme měli ty sirupy,mezitím x krát pichané uši a pak nás doktor doporučil na trhání mandle-to bylo asi tak za necelý rok?jenže mu se pak sluch spravil,tak jsme to zrušili /to už teda aktivně sami s poradou ORL doktorů v nemocnic/-jenže ti ho neznali-a hlavně jeho ucho,takže jsme dostali sprda od našeho orl,že jsme nic rušit neměli...a měl pravdu,do měsíce to měl zpátky,takže jsme pak na tu mandli nakonec v pěti letech šli...ale jak říkám-klid byl jen přes léto,a pak chytl rýmu a bylo to tu zas...pomohli až ty ventilační trubičky.
lipoo 47870
18.11.2011 19:04:09
a já odpovídám:-)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 606  [Dalších 296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.