| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nedoslýchavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 606  [Dalších 136 >>]
lipoo 47870
6.12.2009 21:51:06
insulo-však jasně-to má tu tekutinu za bubínkem-proto se dávají ty trubičky..může mít užší eustach.trubici /to ale oni nemůžou vědět/ a tekutina ji pak zůstává za bubínkem a nejde ven.To samé jsme měli my...

Huhu-ono se to dost často poprvé řeší jen vytržením mandle-mandle může zacpával eustachovu trubici,a tím pádem by pak tekutina mohla vytéct ven..teda ven-do "nosohltanu"-ale prostě pryč z ucha...Ale nám tohle nepomohlo,až ty trubičky,páč už to nebyla tekutina ale hustý sekret,který museli odsát.
huhu, holky03+05+11, kluk09 98618
6.12.2009 19:17:05
taky chodime k madlum do komarova. Na mandlich jsem byla se starsi na Kladne, doufala jsem, ze to s mladsi absolvovat nebudu muset. S tema trubickama se nesmi rok potapet?? No nazdar. Tak jsem zvedava na zitrejsi ortel, kez by to byl jen nejaky ten proplach.

diky vsem za zkusenosti!
helena
  • 
6.12.2009 17:29:30
možno ti to už niekto radil, nečítala som diskusiu, ale mali sme presne tento problém s dcérou, bola zhruba v rovnakom veku
a vyriešilo to vybratie nosnej mandle - zo dňa na deň bolo po probléme
Eva a dvojčata 2005+2kluci 68136
6.12.2009 17:16:31
Byla jsem s Natálkou taky na orl protože ji pořád pobolívala ouška.Taky má sliznici oteklou tím pádem špatně slyší a ouška každou chvilku boli.Když ji byly dva roky byly jsem na zmenšování krčních mandlí a rovnou ji odstranili i nosní .Špatně slyšela.Teď musíme jít znovu na vyšetření na orl jeslti dobře slyší.Určitě bych zašla na orl a nečekäla .Čím dříve tím lépe.
Babsi+2 63297
6.12.2009 17:00:48
Já jsem šílela asi měsíc, že náš prcek nedoslýchá. Na ORL nás poslala dětská dr. po preventivce, na které slyšel tak dvě slova z pěti. Ale odezíral bezvadně, takže jsme si toho doma moc nevšímali a to, že musíme řvát nebo několikrát opakovat, jsme přičítali neposlušnosti.
Až když mu vypláchli z uší maz, co se mu tam nashromáždil za tři roky života, skoro jsem se hanbou propadla do země. Malý pak chodil a vyprávěl, jak krásně slyší. Teď po roce si zase začal stěžovat, že má plné ucho, takže jdeme znova na výplach.
Nikdy neměl zánět stř.ucha a nečistila jsem mu uši "dohluboka".
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
6.12.2009 16:59:59
S alergi souhlasím, mám úplně to samé, jen teda na prach a pyl, ne klasiku rýmu, kašel, ale právě otoky dutin, neslyšení, nemluvení,..

Jinak trubičky se dávají většinou až když "nezabere" trhání mandlí, nebo pokud, jako u našeho syna, má kontraindikace k trhání mandlí.
MOžná bude záležet i na dr.

My byli v OV-Poruba.
Nevím, odkud jsi.
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
6.12.2009 16:56:10
Určitě ORL, nemusí být ani doporučení.
Trubičku měl náš syn, po roce mu ji vytáhli, ale většinou do roka vypadne sama. Chodili jsme jen na KO. Nesměl se jen potápět, pohybovat v prachu, ale dal se vložit ušní tamponek, třeba, když se brouzdal v moři.
Dělají to snad všude, kde trhají mandle.
Je to na jeden den, my ani nepřespávali, dnes už nejspíš jedna noc bude.
Uspí ji, vloží trubičku, druhý den zkontorlují, měla by ihned slyšet.

Ale je taky možné, že je třeba ted jen nachlazená.

Vše přesně řekne jen dr.
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
6.12.2009 16:22:50
sestřenka má alergii na mlíko a projevuje se tím, že jí otečou vnitřní sliznice a tím i sliznice v uchu, než to zjistili taky špatně slyšela~d~
Insula 28056
6.12.2009 16:05:46
Lipoo, přesně nevím, ale říká se tomu stipule (doufám, že je to s měkkým i). ~;)
Insula 28056
6.12.2009 16:03:39
Huhu, v Hořovicích to nedělají. Je to v narkóze. Kamarádka jezdí do Plzně. Jinak chodí do Komárova k doktorům Mádlům. ~;)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 606  [Dalších 136 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.