Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luc. | 57250 |
|
12.3.2013 12:36:10
Ano, kapky do nosu jsem zapomněla zmínit, je důležité nos několikrát denně pořádně prokapávat (nepoužívat sprej), aby se eustaschova trubice uvolnila.
Aerius taky pomůže, nateklé sliznice splasknou. |
| mimija | 95627 |
|
|
12.3.2013 11:49:32
zdravim..pokud ucho bolí, dávám Nurofen, studený obklad, kapky do nosu (Otrivin, Olynth..) do uší kapu Otalgan (v Německu volně prodejný, u nás na předpis Otipax), a ještě homeo kapky Otovowen (též z Německé lékárny, pokud máte možnost).Zánět se takto většinou podaří rozehnat..Pokud je ucho píchlé, kapu do něj dle rady ORL peroxid, nechám vyšumět a vytřu gázou..někdy též dostaneme atb. kapky do ucha. Z ucha teče většinou 2,3 dny..někdy déle, někdy méně
Někdy jsou celková ATB potřeba, jindy ne..záleží co z ucha teče, jestli jsou horečky, celkový stav dítěte..a také třeba dle výtěru..Přeji brzké uzdravení ![]() |
| Písanka | 70755 |
|
12.3.2013 10:07:13
Do píchnutého jsem mu kápla jen jednou a kapat už nebudu. Nurofen čípek jsem mu ráno taky dávala. Zjistila jsem, že má teplotu. Teď je úplně v pohodě. Uši ho neboleli ráno ani teď, jen mu z něj pořád teče. Uvidíme, co bude zítra na kontrole.
|
| Kaja222 | 116819 |
|
12.3.2013 9:50:22
to je zajimavej pristup....
|
| Luc. | 57250 |
|
12.3.2013 9:29:43
Do píchnutého ucha by se kapat nemělo, do načatého ucha píchám tak 5 dní + dávám nurofen je proti bolesti a protizánětlivej.
Malému píhali ucho jednou a teklo mu asi dva dny. Pak dva měsíce neslyšel, už jsem ho píchnout nedovolila, od začátku bolesti kapu co 3 hodiny Otalgan + nurofen + aerius a pokaždé jsme to rozehnali. Samozřejmě na orl chodím pak na kontrolu. |
| Aja |
| • |
12.3.2013 9:16:53
Samozre´jme, ze nemusi mit zanet v druhem, to neni nutne, nekdy se to podari.
Jinak Otobacid do pichleho ucha rozhodne ne!!! Vykapavat jen to nepichle. Pichle se muze vyplachovat maximalne borovou vodou. Z ucha muze tect delsi dobu, nebo taky ne, to je individualni a u kazdeho zanetu jine. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
12.3.2013 8:14:00
jo, uši - to je rychlý, zánět se rozjíždí v řádu pár hodin - po půl dni je z člověka troska, kterou bolí i chodit - tedy když chodí, tak ho ty uši-hlava děsně bolí těmi otřesy (já měla zánět středouší 2x jako dospělá a fakt nic moc
) |
| Písanka | 70755 |
|
12.3.2013 8:03:20
Nám atb nedali. Na kontrolu půjdeme určitě, ani by mě nenapadlo, že by jsme nešli :)Ale byla jsem překvapená, jak rychle se mu zánět rozjel. V noci na tom oušku spal a ráno jsme jeli na píchnutí, nejet k Mudr., tak by asi prasklo.
|
| Kaja222 | 116819 |
|
12.3.2013 7:58:32
z ucha muze tect klidne i nekolik dni. Zavisi jak byl zanet vazny.
druhe ucho - to proste uvidite, muze to dopadnout jakkoliv. Rozhodne ale jdete na kontrolu, i kdyz se bude zdat klucina uz dobrej. Ja zazila, ze holka mela pichle jedno ucho, atb a na kontrole za 4 dny pichali obe dve. Stat se muze cokoliv. Castejsi ale je , ze pichnou jedno, daji atb a srovna se to a druhe se uz nepicha. |
| Písanka | 70755 |
|
12.3.2013 7:46:31
Mě to právě tak řekla paní doktorka,ale zase to ouško by mělo zaschnout, ne?
V letáku je napsáno, že se může použít jako doplňková léčba zánětu stř. ucha. Jsem ráda, že vám pomáhá. Já mám strach,aby mu nepíchali ještě to druhé, ale to by ho snad už bolelo. Chjoooo jsme všichni doma nemocní a už se to táhne dlouho. malému skoro nic nebylo jen trochu posmrkával ale my ostatní jsme![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.