| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zánět středního ucha

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 3138  [Dalších 2698 >>]
Marketa, kluci 11 a 4
  • 
3.3.2013 8:54:06
Ověřeny přístup - kapky do nosu, brzdění a zyrtec do pusy a klidně stary otobacid nebo olej do ucha.
Suza007 91095
3.3.2013 8:47:08
tak proč lékař řekne, ať si kapky schovám na příště, když po 10 dnech je neúčinný?? (nám to doktorka kdysi řekla taky)
Hadi a spol 40792
3.3.2013 8:43:33
nezavřený má nějakou dobu expirace, když ho otevřeš, tak za deset dní je bez účinku použitelnosti
ivaxx 44192
3.3.2013 8:41:10
Jestliže jste jej tenkrát otevřeli, tak už je bohužel nepoužitelný, resp. bude prakicky neúčinný - účinná látka bude zřejmě z velké části rozložená. Jestliže jste jej uchovávali nenačatý, použij jej. U nás se občas osvědčilo při husté nevysmrkatelné zelené rýmě, požádat na ORL o odsátí rýmy z nosu (i u 7 leté dcerky) - účinek byl skoro zázračný, přestaly bolet uši a do dvou dnů bylo po rýmě.
Lenka,2 děti
  • 
3.3.2013 8:38:06
Já taky mívám Otobacit normálně v ledničce,a používám i po delší době.Ale než ho kápnu do ucha,tak ho v ruce ohřeji na pokojovou teplotu.Mám ale už větší děti - 13 a 11 let.Ale snad to vadit nebude,určitě bych to zkusila.
Vodníček 70106
3.3.2013 8:29:20
Milé maminky,prosím,poraďte,malého(skoro 5let)začalo bolet ucho(má "zelenou" rýmu,teplotu,kašel-v pátek jsem s ním byla u lékaře),minule když ho bolelo,dal nám lékař na ORL Otobacid a řekl,ať si ho dám do lednice-pro příště.Jenomže už ho tam mám možná půl roku,možná i rok,fakt si neuvědomuji,kdy to bylo.Prošlý není,ale má se spotřebovat snad do 10dní nebo jak při teplotě do 25stupňů.Když byl v té lednici,mohu mu kapat nebo ne?Prosím,máte zkušenost?Děkuji moc.~x~
.kili. 125672
5.2.2013 20:47:11
".. synflorix je ještě lepší než prevenar a pak že ty děti mají stráášně malou pravděpodobnost zánětů středouší "

takto se to říci nedá, záleží na věku, risikové skupině a dalších věcech,
navíc např. Prevenar 13 pokrývá jistě více evropských serotypů než synflorix a Pneumo23 (pro děti starší dvou let chrání proti ještě většímu procentu invasivních kmenů), další zkoumaný efekt je na bacilonosičství, jsou tu i další aspekty výhod a nevýhod té které vakcíny,

protektivní efekt na záněty středouší nejsou příliš jednoznačně stanoveny, různé práce uvád+ějí různé procento chráněných osob u různých vakcín,

VERI + V6/08 + bříško 70964
5.2.2013 20:23:29
Fakt? jako miminko? já se omlouvám, že jsem dotaz víc nevysvětlila, ale svému synovi jsem dala Prevenar až ve 3 letech a pořád hlodá červíček pochybností, jestli by mu to pomohlo, kdyby to dostal dříve ~d~ ~d~ no nikdy to nezjistím
a osoba blízka z rodiny ~;) mě říkala, že synflorix je ještě lepší než prevenar a pak že ty děti mají stráášně malou pravděpodobnost zánětů středouší ~d~
.kili. 125672
5.2.2013 20:20:39
"Jo, je očkovanej, Synflorixem"

jakkoli očkování "proti pneumokokům" chrání nepřímo a tedy jen do jisté míry infekci běžnými neinvasivními kmeny, je jeho hlavním smyslem ochrana před kmeny invasivními, tedy těmi pneumokoky, které způsobují invasivní onemocnění. .
Katka+Jáchymek 9/08 92127
5.2.2013 20:17:17
Jo, je očkovanej, Synflorixem.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 3138  [Dalších 2698 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.