| klíčnice | 125670 |
|
|
16.3.2023 15:52:25
Evo proč sprdnuk? Je to takový "selský rozum"
![]() Stresu mám tak úměrně, spánku taky. Jaké produkty máš na mysli? Já bych potřebovala "všechno v jedné tabletce". |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
16.3.2023 13:50:55
LaPepo, na tkanovych solich neni nic “ alternativniho”. To je proste doplneni chybejicich prvku v tele. Jinym zpusobem nez jsme zvykli, ale ucinne. Chce to zas spravne zvolit konkretne pro nas.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
16.3.2023 13:48:54
Pouzivam. Ale chce to vybrat ty spravne, fakr se do toho bud zacist a nastudovat uziti, nebo si nechat poradit. Jsou to tkanove soli a treba ted manzelovi u unavy pomohl Ferrum phosphoricum. Nejak se ty chybejici latky vstrebaji do tkani, jinak, nez klasicke zelezo treba.
Co se tyka imunity, asi to chce mrknout, co konkretne ji oslabuje, na jake urovni. Mentalni, psychicka, emocni, energeticka, malo mineralu, vitaminu, vycerpani? Pokud je to treba prepracovanost, je treba se zamerit na jine veci, nez kdyz treba chyi v tele nejaky prvek. Primarne to “ vojsko” v tele musi mit energii, aby mohlo “ spravne” a primerene “ zabojovat |
| La Pepa | 5341 |
|
|
16.3.2023 13:46:03
Jsem k těmto věcem velmi skeptická. Moje sestra na všechny alternativní postupy velmi věří.
Ovšem s těmito solemi mám překvapivou zkušenost. Podebral se mi palec na noze, zarostlý nehet, trápilo mě to fest celou dovolenou, chodila jsem jen v pantoflich a měla v plánu hned po navrátí jít rovnou na chirurgii, jako už jednou před tím. Na uzdě jsem to držela jen s pomocí černé masti. Poslední 2 dny dovolené jsem trávila u sestry, ta mi naordinovala právě tkanove sole a palec se úplně zázračně uzdravil. Asi to fakt zabralo, jiné vysvětlení pro to nemám... |
| Eva + Klárka2/07 | 93216 |
|
|
16.3.2023 13:43:41
Tyto soli neznám, znám jiné tipy na posílení imunity.
Asi dostanu sprdunk od jiné uživatelky, ale je mi to jedno. Já jedu v produktech s vysokým obsahem rostlinných látek. Jestli tě to zajímá, dám více informací. A ve zkratce - vlastně je to "jednoduché" - kvalitní produkty - vitamin D, Omega3, zinek, minerály, dostatek spánku, málo stresu. Ještě důležité - imunita je ve střevech, takže zaměřit se i na ně. |
| klíčnice | 125670 |
|
|
16.3.2023 13:20:08
Máte prosím někdo zkušenost s těmito solemi?
Potřebuji nějak posílit imunitu, toto mne zaujalo... Příp. nějaký tip na posílení imunity u dospělého? |
| TaJ | 81121 |
|
|
22.9.2022 12:00:48
Konzervo, jo, taky mi při čtení nadpisu naskočil nějaký film, tuším že to bylo Okno z ložnice?
![]() |
| Konzerva | 153011 |
|
|
21.9.2022 16:40:28
Jsem se těšila, že to bude nějaká detektivka, jak soused naproti rdousí ženu a vono jenom smrad.
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
21.9.2022 16:33:50
Libiku, jaký topný systém?
V ložnici žádný topný systém nemám , radiátor slouží jako podstavec na kytky, kdybych spustila systém, ublížím jim ![]() Netopíme tam vůbec, teplota přirozeně kolísá 13 - 29, podle ročního období. Ty hraniční teploty ráda nemám, ale po většinu roku je to lepší. A dobře, abych byla úplně přesná, při těch 13 vyměknu, sundám na noc kytky a zatemperuji Horší je těch 29, to se řešit nedá. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
21.9.2022 16:24:21
"Nebo ta zima mi proste nevadí. Někdy mi vadí, ale ráno ne."
Přesně tak. Mně je ráno příjemná, stejně jako na spaní, vyloženě potřebuji chladný svěží vzduch. Při aktivitě během dne také. Večer na odpočinek mám ráda teplo (ne vedro). |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.