| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Imunita a její posílení

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5669  [Dalších 5599 >>]
Pam-pela 97353
18.3.2023 1:06:29
Huso, pro neustale nemocne deti neni vhodne kupovat nejaka homeo v lekarne, to jsi nepochopila principy homeopatie. Chtelas od ni neco, nac neni. Spis by bylo s podivem, kdyby takhle namatkove fungovala… u toho toti musis vedet, co delas a proc.
Naopak pokud jako podporu predepise doktor, co se tomu venuje, zas je to jine.
Aby to mohl klasicky homeopat neco “ predepsat”, stravi s tebou minimalne hodinu rozhovorem a pozorovanimtakze ve tvem pripade byla tato metoda spatne pochopena a uchopena. I kdyz si treba jdes koupit barvy na pitome malovani, seznamis se s druhem barvy, technikou, zpusobem aplikace a nejakymi souvislostmi… ~;), poradis se, na jaky material, v jakych teplotach, vlhkosti a tak….
Pam-pela 97353
18.3.2023 0:59:34
Je, skoda ~:-D. No ono u tech homeo je “ lecba” podobneho podobnym… jakoby info pro organismus, jak. Ne kontra. Jasne, ze i to symptomaticke nesedi kazdymu… ale to ani zadny “ chemicky” lek.
Meli jsme suproveho konstitucniho homeopata, fakt umel… ale uz tu neni. Ten to delal fakt na miru tomu cloveku a ty vysledky byly - i laboratorne, i na utz a tak.
Stará husa 154854
17.3.2023 22:37:19
Marťasino, s homeopaticky mám své zkušenosti, jak jsme měli neustále nemocné děti, tak už že zoufalství jsme jim kupovali i homeopatika. Pochopitelně nezabraly. Pak jsem si přečetla články od lékařských kapacit, kterým věřím, že už ten původní předpoklad - léčit stejné stejným tj. léčit horečku lékem způsobujícím horečku apod. je nevědecká blbost. A pak to, že ty preparáty se ředí tolik, až v nich nezůstane ani molekula účinné látky. Je to prostě nevědecký paskvil a pokud někdo tvrdí, že mu homeopatika zabírají, tak buď lže, nebo je to placebo, nebo je to náhoda a tělo si pomohlo samo.
Klaki 82236
17.3.2023 22:26:00
Tak mně právě ty homeopatika na imunitu pomohly.
Ale musíš najít kvalitního homeopata.
Jinak já důvěřuji i bylinkám , nebo i medic. houbám např Cordyceps či Chaga.
Martina Bergerová 70170
17.3.2023 22:14:19
"homeopatikum. Letěl do koše a vyčítala jsem si, že jsem blbá a vyhodila jsem asi 300 Kč"

Huso, přiznám se, že tohle nechápu, tři stovky mi už přijdou jako peníze - buď bych je šla vrátit, nebo je fakt zkusila - co se může stát?
Martina Bergerová 70170
17.3.2023 22:13:01
Pampelo, to si nepamatuju~d~

Ale jinak, užívala jsem kdysi Sepia officinalis, brala jsem to docela s rezervou a děly se věci - sice jiné, než bývá uvedeno, ale evidentně se v těch ženských orgánech cosi lámalo a dělo.~d~
Pam-pela 97353
17.3.2023 22:01:26
Martasino, nekdy fakt jo. I u toho kojeni, tech veci bezne vyzkousenych je vic. A proc to nezkusit, kdyz to neublizi… maximalne se holt nestane nic. Nevis prosim to homeo od sestricky? :-)
Martina Bergerová 70170
17.3.2023 21:42:34
Pampelo, kamarádka sestřička na dětském je naprostá realistka, ale prý na oční záněty u novorozenců spolehlivě fungují právě homeopatika - sama u toho skřípala zubama, protože jí to prý hlava nebere, ale má to okamžitý efekt~d~
Pam-pela 97353
17.3.2023 21:37:58
Vetre, kdyz se nekdo vysmiva necemu, cemu porozumel, tak aspon vi, cemu. Kdyz se vysmiva vecem, krery nezna, je to hloupy, ne?
Ja asi nemuzu souhlasi s placebo efektem homeopatie, byt sama k ni uplne neinklinuju, protoze mam par zkusenosti z rodiny.

Hecla lava, na ostruhy, v nizkych potencích, vyreseno za tyden. Ricinus communis na “ spusteni” mleka po porodu, snad do 10 minut, redeni 5CH. Konstitucni homeo pro mou mamku v komatu, probrala se do dvou hodin. Vymizeni alergie z meho tenkrat 7mileteho syna. Vymizeni artrotickych zmen na kyčli u neho muze…. A bylo vy toho vic. Manzel homeo neveril, mamka nevedela, a tak dal….
A na streptokokovou anginu si klidne a asi i rada ATB vezmu 🙂. Na zlomenou ruku sadru. Ale jsou veci, se kterymi su @ vedecka” medicina nevi rady?
Je to u me spis o tom naruznou obtiz vybrat odpovidajici lek. Ale nastesti si muzem vybrat.
Drop 147259
17.3.2023 20:47:41
Léky, které jsou léčivými definuje zákon o léčivech a to včetně homeopatických léčivých přípravků. V zemi je více než dva tisíce lékařů homeopatů, kteří vystudovali medicínu a navíc homeopatii. Existuje homeopatická lékařská asociace. Lékařka by pochybila, kdyby si lék užívala a nepomohl by ti. Nestačí, že tobě osobně to přijde divný.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5669  [Dalších 5599 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.