| Nella+2 | 28691 |
|
|
19.6.2023 7:58:15
Jestli ses u moře teď tak se koupej. Stipat to bude ale strašně to pomáhá a urychluje hojení.
|
| byvala radka | 154149 |
|
19.6.2023 7:56:32
bude Te to stioat chvili a pak prejde
more leceni pomaha jinak Hemagel |
| K_at | 121378 |
|
19.6.2023 7:55:13
Beat, s dovolením se přilepím. To moje "miminko" si totálně sedrelo obě paty. Fakt hnusně. Čím to pomocí rychleji zregenerovat?
|
| Beat | 107867 |
|
|
19.6.2023 7:52:56
Spadla jsem s kolem a mám sedřené koleno a velkou část lýtka. Prosím tipy, jak dostat kůži co nejdřív do stavu, aby se v moři bolestí nepocurala.
Stalo se včera, vydrhla jsem si to od štěrku a kamínků a vydesinfikovala. Takže první krok splněn. V místní lékárně zkusím poptat Novikov, to by byl ideál, nebo alepoň nějakou jinou tekutou náplast. Jakoukoliv rady sem. Bolí to jak sfiňa i bez moře, a já bych si ho ještě tak rada užila. ![]() |
| Veruka | 98039 |
|
|
9.3.2023 22:51:09
Mně taky moc pomohl ten šampon od Vichy, Dercos na lupy (na mastné, na suché, to je jedno): https://www.notino.cz/vichy/dercos-anti-dandruff-zklidnujici-sampon-proti-lupum/p-495453/ Ale neřeší to ten problém, zase to za čas propukne, takže na kožní bych dceru i tak objednala. Ale ten šampon je jako první pomoc super. Rady jako nemít dlouho mokré vlasy a nestresovat se jsou super, ale v té akutní fázi už nepomohou. Držím palce, je to boj.
|
| Balbína | 99798 |
|
|
9.3.2023 17:12:54
meli jsme a hodne. Za me je skvely tento sampon: https://www.lekarna.cz/vichy-shampooing-anti-dandruff-nourishing-proti-lupum-na-suche-vlasy-200ml/
Ackoli mam mastne vlasy, perfektne fungoval tento na suche. Uvnitr byl oranzovy. Cena je palka, ale pomahalo. Ted po zaleceni pouzivam Head&Shoulder. |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
9.3.2023 16:06:52
Manželovi pomohl šampon Polytar, nedá se tu už ale koupit, objednal z ebay. Smrdí to, ale po letech různých mazání to vypadalo skoro jako zázrak. Umyje se tím cca 1x týdně a pokožka hlavy je klidná. Předtím měl červené mapy, šupiny, zanícené ranky.
|
| Ekaterina | 67693 |
|
9.3.2023 15:49:33
No, bez toho, že by to omrkl kožní, to je těžké. Dobrá je kosmetika Ducray Kelual, měla jsem šampon. Z kožního pak nějaké kortikoidy + vodičku proti plísni - prý ta plíseň ráda na seboreu nasedá. Pomohlo a nikdy se už nevrátilo.
|
| Salamajka | 156972 |
|
|
9.3.2023 14:44:00
Pokud je to akutní stav tak z lékárny šampon na lupy já mám lupenku a moc mi pomáhají. Pozor střídat. Nevím jak moc dcera používá různá tužidla atd na vlasy, já jsem zjistila že nemohu žádná co se nanáší za mokra a pak fenuji i lak jsem si musela vychytat. Dokonce jeden čas jsem měla podezření na plíseň protože mi nakonec úplně nejlépe pomáhá ostříhání na krátko. Což je jasné, že dcera chtít nebude. Někdy se děvčatům líbí ten střih nahoře dlouhé dole podholene. Jinak ještě vyzkoušet šampony proti lupům v drogerii. Mě nakonec super sedí obyčejný v DM za pár korun Balea, ale syn zas nesnesl . Z lékárny mám vyzkoušeno Nizoral. Nanášet jen na postižená místa - prostě si holky uděláte večer pro sebe vyzenete chlapy ty dceři naneses šampon na místo nechat působit a poté si to půjde opláchnout. Dobré je někde v drogerii i ukořistit ten štětec na nanášení barvy na vlasy. Ale i nějaký kosmetický by šel co má řidší chlupy . No a kožní zkusit prostě volat otravovat o termín.
|
| Fern | 155759 |
|
9.3.2023 14:33:39
Jsou spesl masticky s konopim,tak bych jimi zkzsila ta loziska mazat+konopny sampon.
Konopi dela divy! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.