| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1522  [Dalších 1042 >>]
cizinka1 56285
29.11.2010 18:55:05
nesdeluje ovsem ze je to jedno a to same, (totiz ruzne druhy nejsou jedno a to same), sdeluje ze je to druh neceho, co muze mit (a ma) hodne forem. Diskuse byla o srovnani, porovnani, nikoliv o naproste rovnosti vsech jevu, ktere muzeme zahrnout pod pojmem zenska obrizka.

Ja bych vecnost rada, takze vecne argumenty prosim:)
kili
  • 
29.11.2010 18:54:28
- znalost věci není podmíněna jejím vlastnictvím

- já mlčím, pokud něco slyšíte, pak já to jistě nejsem
kili
  • 
29.11.2010 18:50:17
- pokud sděluje, že episiotomie je druh ženské obřízky, sděluje tím, že episiotomie je ženská obřízka a já nemusím nic překrucovat

- zbytek Vašeho šveholení je nevěcný
cizinka1 56285
29.11.2010 18:47:32
Ty zadne zenske pohlavni organy nevlastnis, takz opravdu radeji mlc~;)
kili
  • 
29.11.2010 18:44:41
- pokud považujete perineum (hráz) za součást ženských pohlavních orgánů, nemíním Vám to rozmlouvat

cizinka1 56285
29.11.2010 18:43:38
- Prekroutil jsi, cituji po druhe: "jako třeba pro onu dulu, že je to jedno a to samé." Nikde netvrdila, ze vsechny druhy obrizky je jedno a to same. Jen ze nastrih je druh obrizky.

- to neni muj problem:)

- jasny a jsem jiz uprimne rada, ze to vzdavas,

- vyklad vseobecne znamych pojmu - a to bezduvodny, kdyz neni o nej zadny spor ani poptavka - je trapny, ovsem. ~;)
kili
  • 
29.11.2010 18:33:03
- nic jsem nepřekoutil, leč citoval

- když myslíte, že episiotomie je druh ženské obřízky, je to Váš problém a není nadále co objasňovat

- Vaše spekulace o tom, proč nemíním diskutovat o oněch důvodech, jsou zbytečné, stejně jako invektivy, kterými ty své spekulace krášlíte

- pro mne není nic trapného uvést výklad v diskusi uvedených pojmů, diskutovat o tom nemám za potřebné
cizinka1 56285
29.11.2010 18:27:28
Hraz je ovsem take soucasti zenskych pohlavnich organu, citliva a pro kvalitu sexualniho zivota velmi dulezita cast. Neni obrizka jako obrizka a to NIKDO netvrdi.
cizinka1 56285
29.11.2010 18:22:49
Jsem reagovala na tvoje prekrouceni vyroku duly: nikde nebylo zeceno, ze si mysli, ze vsechny druhy obrizky je jedno a totez.

Neni zadny duvod tvrdit, ze epiziotomie neni druh zenske obrizky - proc by nebyla??? Tech druhu je hodne, a ne vsechny vyrezavaji klitoris tak radikalne jako ta faraonska.

Je mi jasny, ze o duvodech vsech druhu obrizek neminis diskutovat, protoze schopnost argumentace k veci je tvoje slabe misto. Snadneji je popirat a oznackovat "fanatizmem", "dogmatizmem" a pod. Tuhle tvoji nevynalezavou a neprilis intelektualne zralou strategii dobre znam.

Citace slovniku z niceho nic bez ctenari zrejmeho duvodu a v kontextu patricneho duvodu jiste nejsou a nemuzou byt racionalni. Ale kdyz je to pro tebe trapny, nemusime se v tom vrtat~;)

kili
  • 
29.11.2010 18:16:29
- žádný význam ničemu nepředepisuji

- mužskou obřízku (circumcizi) bych raději s episiotomií do jakýchkolivěk souvislostí nedával a jako příměr nevolil

- Ženská obřízka (infibulace) je amputace částí vnějších pohlavních orgánů ženy, nikoli hráze (tu snad nezasahuje ani faraonská obřízka), kdežto episiotomie je nástřih hráze

- souhlasíte-li s onou dulou, která sděluje, že episiotomie je druh ženské obřízky, pak není nadále co objasňovat
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1522  [Dalších 1042 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.