Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kili |
| • |
29.11.2010 17:28:04
pokud sděluje, že episiotomie je druh obřízky, pak není třeba jí podsouvat, že je to to samé, vyplývá to už samo z napsaného. Stejně jako z věty "vlčák je druh psa" vyplývá, že vlčák je pes.
|
| cizinka1 | 56285 |
|
29.11.2010 17:27:34
Kdybys pochopil spravne sformulovanou otazku s jedinym preklepem spravne, bychom si usetrili tuhle nesmyslnou debatu, a samozrejme bys usetril tu praci se slovnikem.
|
| cizinka1 | 56285 |
|
29.11.2010 17:25:42
opr. druhy odstavec: jsou do druhy STEJNEHO jevu.
|
| kili |
| • |
29.11.2010 17:24:53
- listovat mohu v čem se mi zachce, stejně tak kopírovat, kor když vidím, že si někdo neví rady. Nemám proč to vysvětlovat či maskovat, ani to nečiním
- neřeším žádný překlep, Vaši otázku jsem vnímal tak, jakoby namísto zájmena "ta" obsahovala zájmeno "to", tedy tak, jak jste ji chtěla vyjádřit |
| cizinka1 | 56285 |
|
29.11.2010 17:24:25
jj, primlouvam se, promluv s nema.
|
| cizinka1 | 56285 |
|
29.11.2010 17:23:30
Jiste ze dula to zdelila, ze nastrih je druh obrizky (cimz samozrejme je). Nicmene ona nesdelila to, co ji podsouvas, cituji: "člověk smí porovnávat co se mu zlíbí, nic proti tomu, výsledkem toho porovnání obřízky a epiziotomie pro někoho je, že jsou to zásadně, principiálně odlišné věci, pro jiného zas, jako třeba pro onu dulu, že je to jedno a to samé."
Zminena veta duly opravdu netvrdi, ze "je to jedno a to same". Pouze ze jsou to druhy podobneho jevu: chirurgickeho zasahu do zenske sexuality. |
| kili |
| • |
29.11.2010 17:19:20
" ....kulturni jevy africke obrizky a porodnickeho preventivniho nastrihu jsou hodne cim srovnatelne...,"
)) )) )) Pár psychiatrů znám, toto jim nabídnu ))))))))))))))) |
| cizinka1 | 56285 |
|
29.11.2010 17:17:05
Zbytecne se snazis maskovat, ze ani sam nedokazes vysvetlit, proc jsi v tom slovniku tak horlive listoval a kopiroval vyznamy znamych slov: tahle snaha se jevi naprosto mimo jak kontext tak tema diskuse. Jakoz snaha resit jeden preklep cely den a nasilne montovat do vety s preklepem smysl, ktery v ni ani omylem se nehodi. Kdyz upozorneni na iracionalitu pocinani se ti jevi invektivni, nic s tim nenadelam
![]() |
| kili |
| • |
29.11.2010 17:15:43
Vlčák jistě není pudel. Nikdo zde (co u vás na psychiatrii, to nevím) ani nepsal, že vlčák je druh pudla. Já jsem napsal, že vlčák je druh psa, je to tedy pes. Zmíněná dula sdělila, že episiotomie je druh ženské obřízky.
|
| kili |
| • |
29.11.2010 17:10:02
Nijak jsem nenaznačil, že je něco ponižujícího na psychiatrické péči. Mohu dodat, že není nic ponižujícího ani na Vašich invektivách, jakkoli se jimi zjevně a marně ponížit snažíte. Vaše pokusy maskovat to přiblblými pindy o oblastech zájmu psychiatrie jsou zbytečné.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.