| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1522  [Dalších 792 >>]
Katla 31249
5.5.2010 22:39:08
Vidiš to, a pro mne to byla nejpohodlnejší poloha (další už neplánuju zkoušet) ~b~
Katla 31249
5.5.2010 22:35:50
a relativně nejkomfortnejší byla v polosede na lůžku , skoro klasucky, jen jsem si na poslední chvíli nechala trochu zvednout iopěradlo, jinak by to byl leh. Nikdo mě nenutil, mohla jsem volit jinak, ale šlo to jak po másle. Jinak jsem ješte rodila na boku a pak na vaku, vždy bez nástřihu (aniž bych měla porodní plán, ani jsem nic nepožadovala, prosttě se nestříhalo, i když jsem fakt nic neříkala, protože na to názor nemám) , tlačila jsem vždy fakt urputně a do vyčerpání, i když, jak říkám, témeř klasická poloha na zádech mi tak nejak vyhovovala nejvíc, nemám asi jeden steh a nemám ani hemeroidy. Tak nevím, asi to bude tím, že moc nesedím na prdeli? ~k~

*Niki* 19980
5.5.2010 22:28:28
Hm, byla jsem nastřižená i nenastřižená, hemeroidy nemám. Nezapadám nikam ~l~

Mickey, jo, to si taky pamatuju... proto jsem taky nakonec nerodila do vody, protože bych musela zůstat v polosedě a to jsem prostě nedala, v takové poloze bych dobrovolně neporodila.
Tedy, nedobrovolně jsem nakonec 2x porodila, s nástřihy.
Šešule 94264
5.5.2010 22:19:03
Mě taky stačilo ležet na zádech během vyšetření. Kdybych tak měla rodit, tak bych se z toho asi pos.... bolestí.
Mickey16 40737
5.5.2010 22:17:28
Tak to abys mu 3krát natrhla pr.el~t~
Mickey16 40737
5.5.2010 22:16:41
Já nechápu že v polosedě může někdo rodit, to snad jen masochista... při posledním porodu jsem se v polosedě během kontrakce ocitla přesně dvakrát a to omylem, poprvé jsem okamžitě skočila z gauče vyšetření nevyšetření, podruhé ve vaně a to jsem vystřelila ven tak rychle že jsem vyplavila koupelnu~t~ to bolí jak kráááááva, klidně budu absolvovat celou první dobu porodní každej den než jedinou kontrakci v polosedě~l~
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
5.5.2010 22:16:14
Nastřižená jsem byla a dost, i když pan doktor mi to sešil krásně, vůbec to neni poznat..~y~ a hemeroidy mám, 4 měsíce po porodu bylo jít na velkou strašná noční můra, často jsem brečela jak malá a to nejsem žádná skuhra, na porod mám třeba krásné vzpomínky a z fleku bych rodila znova i když bezproblémové to nebylo...takže já do statistiky nezapadám..myslím, že spíš je souvislost s tím, jestli je člověk měl už předtím a možná jak vehementně tlačil?~t~
Šešule 94264
5.5.2010 22:14:08
Docela by mě zajímal ten zkoumaný vzorek vzhledem k tomu, že u nás se rutinně stříhají takřka všechny prvorodičky (a často i vícerodičky). Ty nenastřižené jsou buď ženské, co si vydupaly porod bez nástřihu, pak ty, co měly při porodu osvíceného doktora, nebo žádného doktora (tyhle dvě skupiny budou poměrně mladé) a pak ženy, co rodily doma, když se běřně doma rodilo, takže starší ročníky. Těch prvních bude hooodně málo a ty druhé bych nebrala jako vážný ukazatel čehokoli, protože žena v důchodovém věku už má lecjaké potíže a hemeroidy nepatří k těm nejhorším~d~
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
5.5.2010 22:13:56
~t~~R^~t~~R^
jana38 53772
5.5.2010 22:13:18
U nás doma má největší hemeroidy můj manžel. Kuwa to má z toho, že se nenechal ani jednou nastřihnout, a to máme tři děti~l~~l~~l~
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1522  [Dalších 792 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.