Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana Nová | 98612 |
|
2.2.2010 13:52:15
Hilly, z čeho usuzuješ, že o natáčení Adam Houska nevěděl? Podívej se na ty stránky, je tam s ním rozhovor několikrát. Že by si ani jednou nevšiml, že vede rozhovor na kameru? Nehledej problém tam, kde není. Jestli by někdo zasloužil, je to spíš zmińovaný pan primář.
|
| Balbína | 99798 |
|
|
2.2.2010 13:48:29
co si o tom myslím? Myslím si, že záleží na porodnici a porodníkovi. U druhého porodu mě nenastřihávali, prosadila si to tak trochu porodní asistentka (mladičká). Maličko jsem se natrhla, ale zhodnotili to, že je to nižší stupeň poranění než kdyby mě střihli.
|
| pinguinaa | 56164 |
|
|
2.2.2010 13:34:31
Není to uvedeno nikde, tvrdím to já :) Další informace podávat nechci.
I když vlastně, vzhledem k tomu, že už je z toho sestříhaný film, tak je tam určitě jeho jméno uvedené. |
| Hilly. | 103234 |
|
2.2.2010 13:31:08
Pinguinaa, kde je to uvedeno? Je tam někde JEHO vyjádření, nebo to tvrdil ten, kdo tyto stránky vede?
|
| pinguinaa | 56164 |
|
|
2.2.2010 13:28:04
Lékař o natáčení věděl, ve filmu vystoupil dobrovolně.
|
| Hilly. | 103234 |
|
2.2.2010 13:14:43
Docela by mě zajímalo, zda o tom ten lékař věděl, že je natáčen. Vypadá to, podle úhlu kamery, že ne. Jestli opravdu už v porodnictví nepracuje tak to vypadá, že to díky tomuto videu nakonec pěkně ods.ral a přitom on za nic nemůže. To má za ochotu.
Té pipině, co to zveřejnila, bych dala pár facek. Zveřejnění bych pochopila, pokud by mluvila se samotným primářem a on by se nějak prořekl. To by si zasloužil. Takto vlastně odkryla zdroje informací a mladému doktorovi velmi ublížila. Žádný novinář i ze sebevíc bulvárního plátku, nikdy neprozradí od koho podněty pro článek či reportáž obdržel.Takže i ten největší hajzl pochopí, že TOHLE SE PROSTĚ NEDĚLÁ. Stačilo anonymně na tento problém na patřičných místech upozornit a prověřit ho. Pochybuji, že by po tomhle videu byli ještě někde ochotni s tímto doktorem někde spolupracovat. Možná, že neodešel ani tak sám, spíš ho okolnosti, KOLEGOVÉ a hlavně tohle video k tomu donutily, byť možná nepřímo. Fajn doktor, který toho mohl ještě hodně dokázat. |
| Theend | 77002 |
|
2.2.2010 12:40:07
Mám dojem, že dobrým informačním zdrojem je tady: http://www.iham.cz/prirucka-who/prirucka_who_obsah.php
Je to příručka WHO k vedení přirozených porodů a všechny závěry odkazují právě na prováděné výzkumy. |
| Iris |
| • |
2.2.2010 12:03:49
První porod byl s nástřihem. Souhlasila jsem, měla jsem načteno, že je bezpečnější a bla bla. Kromě šílené několikadenní bolesti jsem ještě několik měsíců trpěla inkontinencí, samo se to naštěstí postupně spravilo. Před druhým porodem jsem masírovala hráz a nástřih důrazně odmítala, natrhla jsem se, ale ač to bylo zranění srovnatelné s nástřihem (II.stupně), hned po porodu jsem mohla sedět, chodit, bolest minimální, následky žádné. U třetího porodu jsem tohle povyprávěla mladičké lékařce a ta se hrozně divila, že v knihách se to píše naopak. PA mě podpořila, ale říkala, že vzhledem k těm předchozím poraněním je pravděpodobné, že se natrhnu. Že porod bez nástřihu je pomalejší a vyžaduje víc mojí spolupráce. Šla jsem do toho, PA mi chránila hráz, hlavička šla opravdu pomalu ven, ne na jedno zatlačení. Nakonec se zadařilo bez poranění, mimi mělo Apagar skore 10-10-10. Lékařka jen přihlížela, jak se to dělá. |
| MrakovaK | 99270 |
|
|
2.2.2010 11:49:43
To je spíš na náhdodě, ne? Jak se žena potrhá, jestli se vůbec potrhá, kde je největší tlak hlavičky, to je snad u každého porodu jiné. Zajímaly by mě statistiky, jestli nemá někdo odkaz?
|
| MrakovaK | 99270 |
|
|
2.2.2010 11:47:53
Asi je dobré vybrat si porodnici dle zkušeností ostatních maminek, protože ve všech porodnicích samozřejmě automatický nástřih neprovádí..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.