Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rozzárka | 86652 |
|
|
2.2.2010 10:09:21
Tak tohle je fakt mazec, asi jsem měla štěstí na naši "malou" okresní porodnici, kde dle mého přání v porod. plánu, nástřih neudělali a dokonce při mém druhém porodu mi Patka na miou žádost chránila hráz
![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
2.2.2010 10:04:41
Já se tehdy také ptala mladičké doktorky, jak to bude se stříháním a ona na to, že: "To my raději jooo, ono je to lepší a nehrozí pak natržení."
Asi už byla taky zaháčkovaná. No, nakonec si místo stříhání řízli, tak se o to už příště nebudu muset starat. Jinak by mě zajímalo, kolik mladičkých doktorek pak po těchto rutinních záležitostech, které provádějí, rodí normálně a kolik císařem. |
| Inka |
| • |
2.2.2010 9:42:58
To je opravdu dobrá kamarádka a právě se o to vůbec nezajímala, tenkrát to ani nebylo zvykem. Proto jí přišlo divný, když někde slyšela, že to všude dělají a začaly jsme se o tom bavit.
|
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
2.2.2010 9:34:29
Nějak tady chybí "reakce" "propagátorek" rozhodnutí o nástřihu nechat VŽDY jen na lékařích...
viz minulá diskuse o nástřizích ![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.2.2010 9:25:16
Odešel, nebo "byl odejít"?
![]() |
| pinguinaa | 56164 |
|
|
2.2.2010 9:19:43
Opustil nejen své pracoviště, ale i celý obor porodnictví
![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.2.2010 9:17:29
Sympatický kluk, prostě jeho šéfa naše hráze nebolí, jeho ještě ano, ještě neotupěl
. Doufám, že kvůli tomu videu neměl problémy. |
| nomiš + 2 |
| • |
2.2.2010 9:05:56
To je naprosto v pohodě, je naopak dobře, když se to zase po nějaké době oživí. Jsou tu třeba zase noví diskutující a jak jsem říkala, zdá se mi, že takový projekt by měl mít mnohem větší propagaci, ale to je u nás čirá utopie. Tak aspoň tady se to zase trochu rozjede
![]() |
| nomiš + 2 |
| • |
2.2.2010 9:03:27
NOjo, "jedna kamarádka povídala" - mně zase jedna kamarákda povídala, že i v Podolí, kde se jinak vyznačují značnou vstřícností k přání rodičky (v porovnání s jinými "továrnami na děti"), jí epiziotomii provedla mladičká praktikantka, s jejíž přítomností nikde nedala souhlas (ale nevadila jí natolik, aby se proti její přítomnosti ohradila), a bez jakékoliv předchozí informace aspoň že "jde provést to a to a má to ty a ty výhody... blabla" (alespoň onen ve všech pádech skloňovaný informovaný souhlas, že, když už nic víc). Takže asi tolik. Stejně jako cizinka v jiné diskuzi právě napsala, myslím, že propagace v tomto směru opravdu není nikdy dost. I když se najdou světlé slušné výjimky, ale opravdu spíš výjimky, podle toho co člověk, který se o problematiku třeba jen okrajově zajímá, všude kolem slyší.
|
| Jana Nová | 98612 |
|
2.2.2010 9:01:32
nějak mi uniklo slovo. Mělo tam být
...taky se mi ty stránky líbí... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.