Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana Nová | 98612 |
|
2.2.2010 8:58:21
Nomiš, souhlas, taky se mi ty stránky
. No, budu tady asi za blbce, ale já ty stránky objevila teprve včera a navíc jsem nezaznamenala, že by tady o nich už někdy byla řeč ![]() |
| K + M + J | 96325 |
|
|
2.2.2010 8:48:35
Tak to mi silně připomíná porodnici, kde jsem rodila... Při obou porodech jsem byla nastřižená dřív,než jsem vůbec pořádně zatlačila...Pokaždé se tam druhý den objevil otok, modřina, já dostala docela bolestivý injekce a pár měsíců si pořádně nesedla... A poprvé mi to ještě hodinu šili bez umrtvení, takže opravdu lahůdka...
|
| nomiš + 2 |
| • |
2.2.2010 8:43:13
Boleslavko, je to projekt, který vznikl vloni jako jedna z doprovodných aktivit Týdne přirozeného porodu. Já sama jsem měla doma mrně a nakonec jsem se na Týden jako takový nedostala, ale ty stranky "porodni plan" jsem zhltla, jakmile se objevily. Je to myslím trochu zmatený, ale nakonec se v tom člověk nějak prokliká a spousta věcí je dost zajímavých. Dokonce bych si tipla, že tam možná naživo mluví některé z místních diskutujících na PD (třeba mě někdo doplní
). No každopádně si myslím, že je super, že aspoň takové projety se začínají objevovat, jen by to chtělo trochu větší propagaci, aby si lidi mohli tyhle věci přečíst třeba při přípavě na vlastní porod. Taky mi přijde milé, že je to volně a zadarmo přístupné na webu. |
| Jana Nová | 98612 |
|
2.2.2010 8:40:04
No, asi jsem to blbě uvedla. Férové je určitě připomenout, že to tak není vždy a všude. Což nic nemění na faktu, že pokud se podřízení lékaři v této věci drží příkazu primáře, je to naprosto brutální manipulace s rodičkami v daném zařízení.
|
| Jana Nová | 98612 |
|
2.2.2010 8:37:05
nomiš, to jsem nevěděla. Díky za info.
|
| Inka |
| • |
2.2.2010 8:29:22
No já nevím, kamarádka rodila 2x, jednou před 17-ti, jednou před 11-ti lety, pokaždý v jiný obyčejný porodnici v Praze, bez známýho doktora a ani jednou jí nenastříhli, nebylo to potřeba, ani se nenatrhla. Tak to asi tak automatický nebude. Jo a neříkala, že to nechce, prostě tak rozhodli.
|
| nomiš + 2 |
| • |
2.2.2010 8:22:14
Myslím, že když proklikáš různé příspěvky a rubriky na stránce http://www.porodniplan.cz, tak se tam někde objeví, odkud to bylo. I další vstupy porodníků a ostatních "zúčastněných" jsou tam veskrze poučné a pokud si dobře vzpomínám, tak už se na rodině o tomto projektu mnohokrát diskutovalo.
|
| Nikatin | 96636 |
|
|
2.2.2010 8:21:20
To je síla
![]() Ale tak nějak jsem tušila, že to v našem porodnictví takhle funguje, proto jsem si vybrala pro oba své porody porodnice, kde není nástřih rutinní. Oba porody jsem měla bez poranění |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
1.2.2010 23:13:50
Firsty, obávám se, že jsem slyšela, že dotyčný z porodnictví raději odešel, právě pto ty věci, které popisuje v úryvku :(
|
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
1.2.2010 23:03:50
a nebo později nebo dřív. A někdy vůbec (úplně).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.