Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
1.2.2010 22:21:10
Au au - no ještě že jsem rodila bez doktora (starýho nebo mladýho).
Těch osvícenejch mladých doktorů je mi líto. Zajímalo by mě odkud to je. Ale že mi to zvedlo mandle. ![]() ![]() ![]() |
| Jana Nová | 98612 |
|
1.2.2010 22:08:16
Narazila jsem na zajímavý rozhovor s lékařem, týkající se epiziotomií v českých porodnicích
http://www.porodniplan.cz/index.php?act=flm&id=45 Upozorńuju předem, že kdo doposud věřil, že lékař provádí nástřih pouze v případě, že je to nutné, bude asi - mírně řečeno - zklamán. Ostatně, posu´dte samy... |
| Jana Nová | 98612 |
|
18.1.2010 11:28:04
Navíc nelogicky předpokládá, že pokud člověk hodlá rozhodovat o vlastním těle, je to v protikladu s důvěrou v lékaře.
|
| Jana Nová | 98612 |
|
18.1.2010 11:06:50
Lenko, neboj se, pochopila. Ona tady chrání nebohé prvorodičky před údajně šířeným strachem a vřele jim doporučuje sladkou nevědomost. To je zhruba tak celý Libikův názor. Jo a ještě neopomene připomenout, že jsou na světě důležitější problémy. Ještě že Libika máme, aby definoval, co je problém a co pseudoproblém.
|
| Lenka Nová |
| • |
18.1.2010 10:37:12
Boleslavko, obávám se, že jsi Libika vůbec nepochopila.
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
18.1.2010 10:00:18
První syn měl přes 4 kila, nástřih proveden bezbolestně (při kontrakci), šití zku...vené (doktor absolvent) - museli to přešívat, hematomy.. studené obklady, no děs. Pak více jak 6 let, než se narodil další syn jsem zvládala sex max. 1 měsíčně :-((
Druhý syn byl menší, ale já potřebovala "plastiku", navíc by syn tou skulinkou ani neprošel, takže znovu nástřih a perfektní práce zkušeného doktora v jiném porodnickém zařízení, než minule. Od té doby (9 let) je to perfektní, a už nechci znovu rodit, aby se mi to zas nějak nepošramotilo ) |
| Jana Nová | 98612 |
|
18.1.2010 8:26:45
Ale přece jenom... Libiku, je mi líto, ale kouzlo nechtěného opravdu nevzniklo. Ale přeju ti to - vždycky je fajn, když se člověk dokáže pobavit vlastním vtipem. By´t velmi pochybné kvality.
|
| Jana Nová | 98612 |
|
18.1.2010 8:18:21
Doplnění
Nicméně ani te´d nerozumím tomu, proč bys měla zesměšńovat třeba kosmetičky, tramvajačky, prodavačky... a proč by se tyto dámy neměly být schopné rozhodnout, zda chtějí nebo nechtějí epiziotomii. |
| Jana Nová | 98612 |
|
18.1.2010 8:14:33
Libiku, šetři těmi agresivními proklamacemi. Vysvětlila jsem ti, jak jsem tvůj úvodní příspěvek pochopila a proč tedy byla moje reakce taková jaká byla. Kdybys o tom se mnou chtěla mluvit, mohla bys a můžeš ještě te´d. Nicméně ani te´d nerozumím tomu,
Každopádně jedna věc je, aby na moje tělo sahal někdo, kdo to umí a druhá věc je, abych s daným postupem byla seznámena a souhlasila. I kdybych byla dejme tomu ta kosmetička, která nečte vědecké studie, bo ji nezajímají. Doktor je tam mimojiné od toho, aby v případě, kdy existuje víc možností, vysvětlil pro a proti jednotlivých voleb a dotyčná se mohla rozhodnout. Shrnuto podrtrženo...pointa celé diskuse je radikálně jinde, než kde ji vidíš - nebo spíš kam se ji urputně snažíš cpát - ty. Trochu primitivněji pro tebe - není to o tom, jestli někdo čte nebo nečte vědecké studie. K poslednímu odstavci tvého příspěvku snad podotknu jen tolik, že se chováš drze, mimořádně hloupě a agresivně. Když už tak ráda ukazuješ prstem, otoč ho taky proti sobě, Libiku. |
| 10.5Libik12 | 31046 |
|
|
18.1.2010 0:28:51
Pokud přispěji do diskuse "nástřih", kterou založí budoucí rodička vyplesklá s pseudoproblému, který je vaší specialitou, s názorem, že je to prašť jako uhoď a že pro můj osobní pocit je důležité, aby na mé tělo sahal někdo, kdo ví, co dělá, je to sdělení zakladatelce.
Jestliže mi nějaký hovado řekne, že je to i pod mou úroveň, aniž bych se kohokoliv dotkla, případně cokoliv zesměšňovala, tak potom halt srším bonmoty stejné úrovně. Jestliže je Boleslavka kosmetička, co čte vědecké studie na téma nástřih, vzniklo kouzlo nechtěnéno a velice mě to rozesmálo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.