Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leňula, Andělka a Emilka | 91733 |
|
|
17.1.2010 19:06:01
Tak to já ji mám zasejc velkou a holky ji mají po mě
![]() na pokoj se mi chodily dívat na malou maminy a porovnávaly rozdíl ![]() nakonec zkonstatovaly, že je velký ![]() ![]() |
| Leňula, Andělka a Emilka | 91733 |
|
|
17.1.2010 19:04:08
Já měla první císaře, takže tam o tom žádná, ale u druhé jsem řvala, že musím tlačit a sestra, mě utvrzovala v tom, že nesmím, jinak se poškubu
no poškubala jsem se na jeden steh venku a na jeden vevnitř,ale mohla jsem si za to sama, páč jsem neměla tlačit seskočila jsem ze stolu a běhala jak čamrda |
| 2cacorky |
| • |
17.1.2010 19:02:29
U prvního porodu mě nastřihli hodně kvuli kleštím, hojilo se to dlouho, ještě po půl roce jsem to cítila, na šití mě uspali.
Teď čestvě podruhé mi před porodem dali papír na podepsání jetli souhlasím nástřihem, který jsem podepsala, přesto mě nenastřihli. Natrhla jsem se 2.stup. natržená unitř i zveči. Sešívaní, kterého jsem se dost bála po vyprávění jíných jak to strašně bolí, jsem skoro necítila. Po třechtýdnech o porodu mě nic nebolí až mě to udivilo, protože zrovna v tom papíře psali že se nástřih hojí lépe než natržení. Víc mě bolela hnutá kostrč než sešitý natržení. |
| Kohnova |
| • |
17.1.2010 18:37:17
Ahoj Libik, jen k tem vedeckym studiim: na VS (minimalne na tech akademickych) se metodologie vedecke prace uci, uci se i statistika atd. Cili prinejmensim VS vzdelany clovek je schopny vedecke praci, byt z jineho oboru, prinejmensim v principu porozumet (tim myslim na urovni slo o to a to, delalili jsme to tak tak a puvodni hypoteza se potvrdila cili nic).
Dal jde vysledky vedeckeho badani popularizovat, to se deje nejen na poli vyzkumu v porodnictvi, dela se to se vsemi obory (Okna vesmiru dokoran, BBC dokumenty, casaky typu Vesmir, knihy). Uskali je, ze ne vsechny prameny jsou stejne duveryhodne a to uz na urovni zakladniho vyzkumu, natoz pak co se tyce popularizacnich prirucek. Na skolach nzsiho stupne nez vysoych se pomalu rozmaha predmet zvany Medialni vychova, coz pokud by se ucilo dobre, tak by se mohlo jmenovat "Jak poznat habaduru" a mohlo by to i lidem z profesi typu kosmeticka pomoci orientovat se v informacni dzungli, pokud by chteli. Problem je, ze vetsinou nechteji. |
| Ecim | 99860 |
|
|
17.1.2010 18:20:55
Nechala jsem to vždy na lékařce.
U prvního porodu (syn 3,12kg) jsem nástřih měla. Ani jsem si nevšimla, že mě doktorka nastřihla, řekl mi o tom pak manžel. Rána mě po porodu dost bolela, sex jsem měla asi 7-8 týdnů po porodu, úplně jsem se zahojila tak do 4 měsíců. U druhého porodu (syn 3,62kg) jsem nástřih neměla, jen 2 drobná natrhnutí. Zahojila jsem se o moc rychleji. |
| 10.5Libik12 | 31046 |
|
|
17.1.2010 18:18:59
Prosím tě, ty jsi zaútočila a chováš se drze, pitomě a hlavně adresně(obecná blbost se v takto tématických diskusích ztratí), nicméně proč mě oslovuješ?
Nějakej mindráček, viď.Doufám, že to není příliš volný poševní vchod po porodu bez nástřihu, to by mě opravdu mrzelo. |
| Jana Nová | 98612 |
|
17.1.2010 18:18:47
Ne náhodou úplně malilinkatou?
![]() |
| Liška s banem :) | 80734 |
|
|
17.1.2010 17:55:18
Mě nastřihli pokaždé, protože mám malinkou pipinku. Malinkatou.
![]() |
| Puma | 54527 |
|
17.1.2010 17:50:48
Odmítla bych rutinní nástřih a připsala bych, že při samotném prořezávání hlavičky uvítáš jejich bohaté
zkušenosti, které pomohou hráz ochránit.Rodila jsem 2x bez nástřihu, v plánu jsem měla podobně formulovaný požadavek. |
| Jana Nová | 98612 |
|
17.1.2010 17:42:00
Libiku, o tom, co považuju za podstatu bytí, víš úplné hovno. Zesměšńuješ tady v tuto chvíli už jenom sebe.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.