| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 1522  [Dalších 662 >>]
Leňula, Andělka a Emilka 91733
17.1.2010 19:06:01
Tak to já ji mám zasejc velkou a holky ji mají po mě ~t~~t~ na pokoj se mi chodily dívat na malou maminy a porovnávaly rozdíl ~t~~t~ nakonec zkonstatovaly, že je velký ~t~~t~
Leňula, Andělka a Emilka 91733
17.1.2010 19:04:08
Já měla první císaře, takže tam o tom žádná, ale u druhé jsem řvala, že musím tlačit a sestra, mě utvrzovala v tom, že nesmím, jinak se poškubu ~d~ no poškubala jsem se na jeden steh venku a na jeden vevnitř,ale mohla jsem si za to sama, páč jsem neměla tlačit ~d~ seskočila jsem ze stolu a běhala jak čamrda
2cacorky
  • 
17.1.2010 19:02:29
U prvního porodu mě nastřihli hodně kvuli kleštím, hojilo se to dlouho, ještě po půl roce jsem to cítila, na šití mě uspali.
Teď čestvě podruhé mi před porodem dali papír na podepsání jetli souhlasím nástřihem, který jsem podepsala, přesto mě nenastřihli. Natrhla jsem se 2.stup. natržená unitř i zveči. Sešívaní, kterého jsem se dost bála po vyprávění jíných jak to strašně bolí, jsem skoro necítila. Po třechtýdnech o porodu mě nic nebolí až mě to udivilo, protože zrovna v tom papíře psali že se nástřih hojí lépe než natržení. Víc mě bolela hnutá kostrč než sešitý natržení.
Kohnova
  • 
17.1.2010 18:37:17
Ahoj Libik, jen k tem vedeckym studiim: na VS (minimalne na tech akademickych) se metodologie vedecke prace uci, uci se i statistika atd. Cili prinejmensim VS vzdelany clovek je schopny vedecke praci, byt z jineho oboru, prinejmensim v principu porozumet (tim myslim na urovni slo o to a to, delalili jsme to tak tak a puvodni hypoteza se potvrdila cili nic).
Dal jde vysledky vedeckeho badani popularizovat, to se deje nejen na poli vyzkumu v porodnictvi, dela se to se vsemi obory (Okna vesmiru dokoran, BBC dokumenty, casaky typu Vesmir, knihy).
Uskali je, ze ne vsechny prameny jsou stejne duveryhodne a to uz na urovni zakladniho vyzkumu, natoz pak co se tyce popularizacnich prirucek.
Na skolach nzsiho stupne nez vysoych se pomalu rozmaha predmet zvany Medialni vychova, coz pokud by se ucilo dobre, tak by se mohlo jmenovat "Jak poznat habaduru" a mohlo by to i lidem z profesi typu kosmeticka pomoci orientovat se v informacni dzungli, pokud by chteli.
Problem je, ze vetsinou nechteji.
Ecim 99860
17.1.2010 18:20:55
Nechala jsem to vždy na lékařce.
U prvního porodu (syn 3,12kg) jsem nástřih měla. Ani jsem si nevšimla, že mě doktorka nastřihla, řekl mi o tom pak manžel. Rána mě po porodu dost bolela, sex jsem měla asi 7-8 týdnů po porodu, úplně jsem se zahojila tak do 4 měsíců.
U druhého porodu (syn 3,62kg) jsem nástřih neměla, jen 2 drobná natrhnutí. Zahojila jsem se o moc rychleji.
10.5Libik12 31046
17.1.2010 18:18:59
Prosím tě, ty jsi zaútočila a chováš se drze, pitomě a hlavně adresně(obecná blbost se v takto tématických diskusích ztratí), nicméně proč mě oslovuješ?

Nějakej mindráček, viď.Doufám, že to není příliš volný poševní vchod po porodu bez nástřihu, to by mě opravdu mrzelo.

Jana Nová 98612
17.1.2010 18:18:47
Ne náhodou úplně malilinkatou? ~t~
Liška s banem :) 80734
17.1.2010 17:55:18
Mě nastřihli pokaždé, protože mám malinkou pipinku. Malinkatou. ~t~
Puma 54527
17.1.2010 17:50:48
Odmítla bych rutinní nástřih a připsala bych, že při samotném prořezávání hlavičky uvítáš jejich bohaté ~;) zkušenosti, které pomohou hráz ochránit.

Rodila jsem 2x bez nástřihu, v plánu jsem měla podobně formulovaný požadavek.

Jana Nová 98612
17.1.2010 17:42:00
Libiku, o tom, co považuju za podstatu bytí, víš úplné hovno. Zesměšńuješ tady v tuto chvíli už jenom sebe.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 1522  [Dalších 662 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.