Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
17.1.2010 15:32:55
Odmítla bych předem RUTINNÍ nástřih s tím, že ho chci, až jestli bude opravdu indikovaný.
S ohledem na ta procenta nástřihů v ČR se rozhodně nedělá jen "když je potřeba", takže bych dala najevo, že nejsem žádnej studijní materiál ![]() |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
17.1.2010 15:19:46
já měla nástřih u obou dětí a opět to teď NECHÁM NA DOKTORECH, JESTLI USOUDÍ, ŽE HO POETŘEBUJU NEBO NE, VÍm, že kamarádce ho třeba vůbec nedělali, že ho nepotřebovala. No a nejhorší bylo šití, byla jsem trochu potrhaná vevnitř, ale hojení mi nějak nevadilo, nebolelo, po sexuální stránce si teď užívám víc než před dětmi
|
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
17.1.2010 15:19:11
Já myslím že se to nedá říct takhle předem. Osobně zavrhuju automatický nástřih, ale to už snad dnes probůh nikde nedělají, ne ?!
Promluvila bych si o tom s PA nebo napsala do porodního plánu, že bys raději bez nástřihu, pokud nebude opravdu nutný. Ale může nastat situace že potřeba bude, a to bych se mu nebránila. Ono totiž nikdo neví jak pružnou máš hráz dokud nedojde na lámání chleba, tedy až se bude hlavička kluvat ven. Sama jsem měla štěstí, obě děti šly bez nástřihu, po mladší (4150g) byl třeba 1 steh. |
| malostranska | 101622 |
|
|
17.1.2010 15:02:57
ja nevim, jak v Cr ale zde se nenastrihuje....pry ta tkan srusta lip, kdyz se sama "natrhava", nez kdyz je di ni udelany rez.
|
| Masalák | 19026 |
|
|
17.1.2010 14:36:37
3x bez nástřihu i bez natržení - před porodem jsem se o tom s nikým nebavila, předpokládala jsem, že se nástřih dělá, jen když je nutný. Apriori bych neodmítala.
|
| StepanaR + Bára a Mareček | 41431 |
|
|
17.1.2010 14:31:03
Mě u prvního porodu doktora nastřihnout nechtěla a tak jsem tlačila hodinu a k ničemu, malá už pak měla špatný tep, přišel jiný doktor nastřihl mne a dcera byla hned venku, ale byla trochu přidušená,kdyby mě nastřihla doktorka hned,mohla být v pohodě.
ALe to hojení teda nepříjemný je, ne že ne ![]() |
| IveIve | 56905 |
|
17.1.2010 14:09:43
Rodila jsem s nástřihem, dělala ho PA při předposlední kontrakci, předtím se snažila hráz masírovat, ale prý byla dost tuhá a bylo potřeba udělat místo miminku. Nástřih byl proveden natřikrát, bolelo mě to dost narozdíl od kontrací při tlačení, šití půl hodiny uvnitř i venku, hojení rychlé, za 10 dnů jsem o ničem nevěděla.
|
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
17.1.2010 14:08:42
U prvního porodu mi byl proveden nástřih a u druhého jsem nastřižená nebyla,ale měla jsem pocit,že se roztrhnu do všech stran:-(bylo to tak nepříjemné,že jsem se bála i zatlačit
hojilo se líp to natržení než nástřih. Po nástřihu jsem si nemohla sednout skoro celé šestinedělí a bez nástřihu jsem seděla hned. |
| Radule+3 človíčkové | 69041 |
|
|
17.1.2010 13:50:10
Dopředu bych ho asi neodmítala
Poprvé jsem vše nechala na dr.(přeci jen toho vidí víc než já a podle napnutí kůže posoudí,zda je lepší nástřih provést nebo ne) a nástřih byl pro mě obrovská úleva(vůbec jsem ho necítila)-těsně před provedením jsem fakt měla pocit,že se musím roztrhnout(a to měla malá necelé tři kila) ,takže jsem za něj byla moc vděčná.Nástřih nebyl nijak velký,šití bylo úplně v pohodě a sedět jsem mohla bez problémů téměř okamžitě.Neměla jsem s jizvou naprosto žádný problém,ani při sexu Podruhé jsem už dopředu hlásila,že bych zase chtěla nástřih ,přeci jen mě děsilo,že bych se mohla samovolně roztrhnout až ke konečníku nebo naopak k poštěváčku,navíc po minulé zkušenosti,která byla vesměs pozitivní...Takže i podruhé jsem mělá nástřih a opět šití,hojení i vše naprosto bez problémů.Teď potřetí už ho asi tak striktně vyžadovat nebudu a nechám vše na zdravotnících![]() |
| aachje skunk a tři holky | 98241 |
|
|
17.1.2010 13:48:31
2 porody bez nástřihu,natržení či šití..jsem akási éélastická
doufám,že třetí bude taktéž![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.