| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1522  [Dalších 602 >>]
Bez vypínače 87663
17.1.2010 11:47:30
Myslím, že je to u každého porodu jiné. U prvního jsem nástřih měla, dítě 3,75kg, hojení dost bolestivé. U druhého taky s nástřihem, dítě 4kg, hojení OK. U třetího bez nástřihu, pohodový rychlý porod, žádné poranění, dítě 3,40kg. U čtvrtého bez nástřihu, roztrhla jsem se až do konečníku a dítě tedy 3,97kg a ještě mělo velkou hlavičku a široká ramínka. Záleží na více okolnostech. ~d~
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
17.1.2010 11:44:55
já měla umrtveno a i tak jsem to utahování cítila hodně
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
17.1.2010 11:43:51
u obou jsem měla nástřih, u prvního jsem šla z porodky už bez stehů, jak jsem se hezky hojila u druhého vypadali až asi po 14ti dnech, vždycky jsem hned seděla, u prvního sice na jedné půlce, ale dalo se
kluci měli 4kg a 3,93kg
jsou porodky kde při šití nic neumrtví a šijou "za živa" já rodila v Pelhřimově a tam to Dr. vždy umrtví~R^ takže jsem se celé šití kochala synkama v náručí~b~
Bára+3♀ 43220
17.1.2010 11:40:38
jo a holky měly hlavičky 36; 38; 36 cm~:-D
Bára+3♀ 43220
17.1.2010 11:38:57
rodila jsem 3x, bez nástřihu, sice jsem se při prvním porodu natrhla, ale jen na jeden steh. hned jsem seděla, běhala, nic nebolelo, všechno bez problémů.
kamarádky, co měly nástřih, tak měly bolesti, špatně to sešili, problémy hrozný~;((
podle mě jde taky o vedení porodu jako takového, ale to je mimo diskusi~x~
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
17.1.2010 11:36:53
ahoj tak já u prvního dítěte měla nástřih , ten jsem necítila, šití bylo hodně nepříjemný (hlavně když utahovala uzlíky), hojení bylo jen bylo nepříjemný jako se občas vložka zahákla za steh. chviličku ta kůže v místě jizvy byla jako tenčí a citlivější ale teď ok
u druhého dítěte jen menší natrhnutí (1 malý steh) a to bylo úplně v poho, první dítě 3,97 , druhý 3,77
Karlika 102818
17.1.2010 11:31:59
Ano nebo ne? Můžete posoudit, co je lepší?
Mám ho odmítnout už předem? Dík za rady.
Četla jsem tolik pro i proti, že nevím.Kamarádka se roztrhla až ke konečníku, když ho nechtěla, ale jiné holky říkaly, že nástřih je naprosto zbytečný.
Šárinkaa,Daniel08,Sára09 71829
28.10.2009 10:11:59
Jani já osobní zkušenost s tímto nemám,ale že je to nepříjemné u sexu tak věř, že to ještě možná bude, to bych k tomu nepřičítala, to že Tě nastřihla učnice i když bylo vysloveně psáno,že si nepřeješ je pěkně hnusný od porodnice.
A co se týče plastiky?Já být Tebou počkám až po druhém dítku,pokud vyloženě netrpíš, probrala bych to potom s porodníkem a myslím,že by ti to mohl "upravit" během druhého nástřihu.
Ale je možné, že Ti někdo napíše něco jiného,kd s tím má zkušenost.
Hodně štěstí ~x~
jana, dcera 3,5měsíce
  • 
27.10.2009 23:38:36
Ahoj holky, jsem ráda, že se mám kam obrátit:-)Jsem 3,5 měsíce po porodu a trápí mě pocit ze špatného zašití. U porodu mě nastřihávala "učenka", ikdyž jsem měla výslovně v papírech napsáno a podepsáno, že u porodu nechci učnici. Stříhala mě na dvakrát a ještě blbě. Mám to dost vysoko,zešikma k pravé noze. Prostě děs. Stehy se pěkně zhojily, jen mě trápí pocit, že když to řeknu blbě "mám dirku roztáhlou doprava" Jakoby mi přišili tkáň více k noze a tím se natáhla "dirka"~d~. Na kontrole po šestinedělí to potvrdil i dr. a říkal, že když budu chtít mám jít na plastiku. To mě naštvalo, tak někdo se bez mého svolení na mě něco učí - zmrší prácí a já za to zaplatím ...... Ale spíše se chci zeptat, jestli někdo má podobnou zkušenost a jak ji řešil? Máte tady některá také po plastice, jaké to bylo a šla bys na to opět, kdyby byla potřeba? Také si říkáme s manželem,že je to první dítě a chtěli bychom ještě jedno, tak jestli není lepší počkat až po druhém porodě? A jestli by šlo daný problém vyřešit třeba i tak, že by mě nastřihli na stejném místě a upravili to? Je to nepříjemná situace, sama se cítím "poškozená" a také je to citlivé i při sexu.Holky prosím napište vaše zkušenosti a pocity. Budu ráda. Díky moc
Liška s banem :) 80734
19.10.2009 14:39:34
Ahoj, já mám děti 2 roky po sobě a po prvním porodu jsem byla šitá uvnitř i vně. Při druhém porodu to nevadilo a nástřih byl veden jinde. Vnitřní zranění už jsem neměla a stará jizva se nenatrhla.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1522  [Dalších 602 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.