Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
11.8.2009 20:31:23
Jojo, měla jsem moc úzkou pánev a nešlo to jinak
![]() ![]() ![]() Dokonce jsem chtěla císaře, ale už to nešlo, byla vidět hlavička a tak museli provést toto ![]() ![]() Teď, po několika letech, ji cítím vždy při změně počasí ![]() |
| Mikeš+ 3 holky | 30347 |
|
|
11.8.2009 20:00:59
Cože? 20 cm? To jde? Já mám vždycky nástřih tak 2 cm, cca 3 stehy (pořád v místě toho prvního nástřihu), zahojeno za pár dní. Nic delšího si nedokážu představit
Každopádně to bolet tak dlouho nemá :-( |
| zuzkahrn | 90395 |
|
11.8.2009 19:57:02
Při prvním klukovi se mi to do 2 měs zahojilo, ale cítila jsem to ještě 1 rok.(3,65kg).Při 2. klukovi )3,80kg) jsem rodila do vody bez nástřihu, roztrhla jsem se na malém styd pysku a doktor to sešil, ale 2 krajní stehy brzo vypadly, naštěstí to moc hezky opravila doktorka po 3. porodu( holka3,65kg, opět bez nástřihu, vodu jsme nestihli). Je to 3 měsíce a vůbec o tom nevím.Ještě měla hezkou hlášku: jak nové to nebude, ale sloužit to bude a je to lepší než po 2. porodu.
Při prvním klukovi jsem si to mazala Bepanthenem, ale až to trochu srostlo, ne hned, asi po 4 týdnech. |
| Luca, Maty 09/07 + Kýša 11/11 | 66937 |
|
|
11.8.2009 19:12:05
Určitě si dojdi k dr., takhle bolet by to nemělo, držím palce
![]() ![]() ![]() Já mám šití taky dost hnusný, nebolí, ale zašila mě dr. blbě, pak mi to v noci přešívali a stejně to bylo na 3. šití :-(( nakonec se to nějak zahojilo, ale stejně. Nebolí to a je to hnusný. Zrovna nedávno jsem to fízlovala a bylo mi do breku ![]() ![]() O plastice taky přemýšlím, ale až budu mít aspoň 2 děti, o tý pojišťovně jsem nevěděla. |
| Kohnova |
| • |
11.8.2009 18:23:25
Nejaky blbecek ti to siti nejspis zprasil a sesil, cim nemel. Takhle by se ta jizva tri mesice po porodu nemela projevovat v zadnem pripade.
Urcite bez k lekari, ale k nejakemu normalnimu, ktery ti nebude vysvetlovat, ze to tak ma byt. Pokud mas v dosahu Horni Pocernice, zkus MUDr. Baresovou, ta je vyborna a pomuze ti. V pripade takhle zpackane epiziotomie mas narok na plastiku na pojistovnu, nenech se odbyt. Ja jsem se takhle zbytecne trapila roky. |
| aJejda |
| • |
11.8.2009 17:20:02
já byla šitá taky přes hodinu, potrhaná všude, hodně uvnitř, venku, kolem močové trubice, manža šel okolo zvážit mimi a při tom pohledu málem omdlel
![]() |
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
11.8.2009 17:13:45
U těch dalších porodů jsem už střižená nebyla, ale u druhého mě šili cca 2 hodiny-byla jsem totiž všade potrhaná, i na klitorisu
![]() vevnitř pochvy, navrchu pochvy-všade!!! A to byla malinká-2450g a 48 cm![]() Ale ostatní ani šitá.......zahojilo se to samo ![]() |
| aJejda |
| • |
11.8.2009 17:11:50
mno, kamarádka rodila bez nástřihu a natrhla se až do konečníku, hrůza, šílený bolesti, plastika konečníku, teď je po porodu 6 měsíců a sedět stále nemůže, docela dost trpí...
|
| Katka a Jaroušek 01/07 | 53927 |
|
|
11.8.2009 17:04:16
Já mám dva roky po porodu, ale hráz mě bolela taky dlouho... Šili mě tři čtvrtě hodiny, přitom syn byl docela malý, měl jen necelá tři kila... Druhý den mi to kolem šití oteklo, tak jsem dostávala prášky, sednout jsem si pořádně nemohla, ale sestry mě k tomu nutily, takže to fakt docela dlouho bolelo a pálilo... Pak mě po šestinedělí gynekolog řekl, že mě zašili moc natěsno a začal mi to "roztahovat"... V říjnu mě čeká další porod tak snad se obejde bez nástřihu...
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
11.8.2009 16:56:17
Tři měsíc je dost. Já byla hodně šitá při prvním porodu, měla jsem hodně křehkou sliznici. A chodila jsem na infralampu, hodně mi pomohla, hojilo se to pak rychleji. Přeji, ať se to brzy zlepší
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.