Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michaela Pecharová | 86574 |
|
|
11.8.2009 16:55:06
To je hrůza ![]() Před 17-ti jsem porodila své největší dítko (4300g) a přijde mi, že se mi nástřih zahojil nejlépe ze všech 3 porodů... Už o něm téměř nevím ![]() Držm palečky, ať se zahojí. Kolegyňka z diskuse si stříká chlorofyl nebo něco takového - zkoušela jste všechno možné i nemožné? V lékárně by mohli poradit... |
| aJejda |
| • |
11.8.2009 16:52:03
já to mám tentokrát tedy dobrých deset čísel do levého stehna, a ty stehy ošklivý...jak nakreslený, obrovský a daleko od sebe,a to jsem rodila v Praze u Apolináře...
![]() |
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
11.8.2009 16:46:39
Ledovat ledovat ledovat a sedět na nafukovacím kruhu-pomůže
![]() Při mé první dcerce mě taky nastřihávali a mám to k noze-20cm dlouhá jizva a tím pádem tolika stehů....bolelo mě to šíleně, přestalo to někdy kolem cca v 6 měsících po porodu, užila jsem si svoje. Hodně jsem to aj studenou sprchou oplachovala..... Vydrž, bude líp.... ![]() ![]() |
| zuzini | 67229 |
|
|
11.8.2009 16:45:24
Bankovice, já problémy nemám, nastřižena jsem byla u prvního porodu, ale zahojilo se to do měsíce. I když prvních 14dní jsme nemohla sedět. Podruhé jsem se jen malinko natrhla (dítě 3,67kg) a sedět mohla hned.
Ale kamarádku nastřihli a sešili tak otřesně, že měla problémy ještě půl roku po porodu. Chodila na léčení infralampou. |
| aJejda |
| • |
11.8.2009 16:38:13
Ahojte
Jsem tři měsíce po druhém porodu, první mám za sebou už sedm let, dcerka měla 2,8kg, byla jsem nastřižená a šitá, ale hráz mě prakticky nebolela, ani jsem o ní nevěděla a na "oko" to bylo docela fajn, vlastně to nebylo vůbec vidět. Teď jsem tři měsíce po porodu chlapečka, ten už měl 3,8 kg, tedy o kilo víc, nástřih byl mnohem větší, šití je tedy pěkně nehezké a velké, ale hlavně stále dost bolí, malinko při sezení, ale hlavně při doteku, je to jako bych tam měla zašité střepy, při doteku to bolí, řeže, štípe, píchá, zkrátka nic moc příjemného, snažím se to ještě masírovat, ale dost to při masáži bolí. Chtěla jsem se zeptat, jak to máte vy? Bolí vás hráz? Co s tím dělat? A líbí se vám vaše šití? Já tedy vzhled nijak neřeším, přece jen to není na obličeji a můj manža to neřeší vůbec, jen podotýkám, že to je hrůza, je to tentokrát fakt ošklivé... ![]() |
| Sanxxx | 89837 |
|
|
4.8.2009 17:57:12
Co se týká masáži hrázi, taky jí praktikujeme, zatím 2x, ale rozhodně bych to nikomu jinému nevymlouvala. Na každého to působí jinak, někomu to pomůže, někomu ne, je to volba každého. Kdo má chuť může to zkusit, nikdy to nemůže masáž hráze zhoršit, při troše štěstí jen zlepšit
. |
| Sanxxx | 89837 |
|
|
4.8.2009 17:54:58
já chodila na cvičení v těhotenství a tam porodní asistentky říkali, že maliník se má pít až od 37tt a to 1-2 šálky denně. Jinak můžou vyvolat předčasný porod.
|
| Petra+bříško |
| • |
28.7.2009 10:17:42
dobrý den,
chystám se pít maliník-momentálně si lístky sbírám a suším.Našla jsem,ale pouze info že od 32.týdne pít 1 šálek denně a od 36.týdne 2 šálky.Nevím,ale z jakého množství si ho připravit.Kolik maliníku na kolik vody.Předem děkuji Petra |
| Janajs | 60627 |
|
13.7.2009 12:43:01
Dobrý den, já jsem masáž hráze prováděla olejíčkem od Weledy poctivě od 25. týdne. U porodu to nakonec dopadlo tak, že mě nejenom nastřihli, ale taky se mi roztrhla celá hráz s konečníkem i střevem. Dodnes nemám konečník uplně v pořádku, mám ochablý svěrač, takže mám sklony k samovolnému úniku stolice. Nyní jsem 20. týden druhého těhotenství a hráz rozhodně masírovat nebudu - ztráta času.
|
| Zuzana Masopustová |
| • |
4.7.2009 19:27:53
Vážená nastávající maminko,
nacházíte-li se nyní v posledním trimestru (posledních třech měsících) těhotenství, dovolujeme si Vás touto cestou oslovit a požádat Vás o spolupráci na výzkumu, který se zabývá vzájemnými vztahy mezi osobností matky a chováním kojence. Výzkum bude probíhat prostřednictvím internetu (snadný přístup k němu je tedy pro účast v něm bohužel nutný). Pokud se do výzkumu zapojíte, oslovíme Vás s dvěma sadami dotazníků. Poprvé během těhotenství a podruhé zhruba po 4 týdnech od narození Vašeho dítěte. Ke komunikaci s Vámi budeme potřebovat Vaši e-mailovou adresu. Součástí dotazníku budou i dotazy na některé osobní údaje (jakými jsou například Váš věk, vzdělání apod.). Všechny odpovědi budou zpracovávány hromadně (tedy anonymně) s ohledem na zákon 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Po ukončení výzkumného projektu Vám na Vaši e-mailovou adresu zašleme článek shrnující výsledky studie. Výzkum probíhá již od prosince 2008, ale stále hledáme další respondentky pro doplnění výzkumného souboru. Pokud jste ochotná se do našeho výzkumu zapojit a myslíte si, že se budete moci zúčastnit dotazníkového šetření v těhotenství i v prvním měsíci po narození dítěte, zašlete prosím e-mail na adresu: matkydeti@gmail.com Děkujeme za Vaši ochotu a spolupráci Mgr. Lenka Lacinová, Ph.D. Mgr. Zuzana Masopustová Institut výzkuumu dětí, mládeže a rodiny Fakulta sociálních studií MU Joštova 10, Brno 602 00 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.