| mochito | 37531 | 
| 
 12.11.2014 8:43:09 
švestky, i šťáva je projímavá. 
 | 
| úča | 
| • | 
 12.11.2014 8:42:20 
To se těžko radí, ale řekla bych, že hlavně klid a voda. 
Jedno moje dítě má zácpu okamžitě, jak je doma nějaké dusno. Lněné semínko drcené? Sušené ovoce? Hrozny? Hrozny fungují u našich dětí dost spolehlivě a taky mák.  | 
| Pafča | 81147 | 
| 
 | 
 12.11.2014 8:41:05 
děkuji, ten mošt zkusím 
 . my dříve měli osvědčenou i jablečnou výživu,ale teď prostě nic | 
| Hrozinka | 60926 | 
| 
 | 
 12.11.2014 8:30:39 
Ještě švestky-u nás to pomáhá, ale na takovou tu 2-3 dny. Přeju ať je malá v pořádku.  
![]()  | 
| sylvaina | 77406 | 
| 
 | 
 12.11.2014 8:19:57 
Zkus sehnat jablečný mošt a dávat jí ho ohřátý. Je to dobré, ale zároveň hrozná zbraň, velmi projímavé. Ale fakt to musí být mošt, ne džus, ten z nějakého důvodu nefunguje.  
 | 
| Pafča | 81147 | 
| 
 | 
 12.11.2014 8:14:08 
6letá dcera má zácpu (bohužel to souvisí se zvýšenými hodnotami na slinivce), bereme přes měsíc Duphalax 2x denně 15ml, teď 20. stejně ale chodí jen 1x za týden na velkou 
 . prostě nám to nepomáhá (kdysi jako malá brala Lactulosu, ta také nikdy nepomohla..).pije kefír, hruškové džusy s vláknitou a nic :o(. kompoty do ní nedostanu, nějaké datly fíky-což mi dr.doporučovala mi nepozře. celozrnné pečivo kvůli slinivce nesmí.. (měli jsme problémy i se školkou, je to možná od psychiky - co dr., to jiný názor..,takže ať si člověk vybere..,ale je doma už přes měsíc kvůli té slinivce a je to stejné stále) Dr nás chce hnát na proktologii - toho se docela bojím,aby to dceři neuškodilo ještě více ohledně psychiky..na gastroenterologii jsme objednaní na 1.prosince,dřív to zkrátka nejde nikde  .Neporadíte mi prosím něco?  | 
| Dari79 | 114243 | 
| 
 26.9.2014 13:44:53 
My to měli zrovna tak, kakal od malička jednou za 3-4 dny, velmi často s mojí dopomocí, takže to cvičení, rourka - po vytažení rourky jsem mu přimáčkla nožičky k bříšku a vykakal se (konzistence ale taková kašovitá), v podstatě téměř vždycky kakal rozbalený, pomáhala jsem mu tím cvičením, masírováním bříška. Myslím, že tak to má hodně dětí, aspoň doktorka teda nikdy neříkala, že by to bylo nějaké divné... Taky v tomhle věku - asi do 3 měsíců byl plně kojený, to bylo v pohodě, pak kojený v kombinaci s UM a to jsme právě kakali takhle, jak se to změnilo s příkrmy, to už si nevzpomínám...  
Doteď kaká málo často, ale bříško ho nebolí, netrpí u toho, jen prostě málo často, asi má pomalý metabolismus, či co.  | 
| Adda ..... | 49878 | 
| 
 | 
 26.9.2014 11:10:17 
Presne tak, nejde tak o dobu ale o to ze je to tuhe az suche a nemuze to vytlacit.Strasne  toho rve a bez pomoci to nejde.Kdyz vidim a s place poznam ze by to chtela vytlacit musim ji pomahat a i tak totrva i pul dne 
 | 
| Hrozinka | 60926 | 
| 
 | 
 26.9.2014 10:31:20 
Nekadit sice může, ale jeho viditelně bolelo bříško a nebyl schopnej to vytlačit.  
 | 
| Hrozinka | 60926 | 
| 
 | 
 26.9.2014 10:29:50 
U nás to taky bylo- plně kojený, ale jednou za čtyři dny jsem mu musela pomoct rourkou, i když ta konzistence byla jiná. Příkrmy to opravdu upravily.  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.