| Mk |
| • |
22.11.2011 14:40:57
Kontakt bych si klidně vzala, kdyby náhodou...
No a ještě mě strašně pobavila 1 věc. Z té krve bez krve poznal že má 1 komoru mozkovou větší než je norma. Tuším o 3mm. Tak jsem zvědavá co na ten nález pak povíte. |
| kili |
| • |
22.11.2011 14:32:10
- jistě že mašina, na to je program, ale to není použitelné
- srdce zelené nemá ani žába - jojo, laciný (FKSP) dvakrát placený, říkala moje babička - pokud byste opravdu chtěla ještě kardiool. vyš., tak Vám pak napíšu kam jít v Brně - kosmické léky jsou už prošlé, do kosmu se nelétá za tisícovku bych to bral jako výstavku drzosti a hlouposti |
| Mk |
| • |
22.11.2011 14:08:05
:-D
|
| Mk |
| • |
22.11.2011 14:07:34
To vyhodnotila ta mašina. Dr mi jen řekl, že srdce má mít zelenou barvu a že tam má červené fleky. No ty peníze se čerpali z FKSP, jinak bych na to nešla. A už nikdy nepůjdu. A co mě překvapilo bylo to, že prý když nás nikdo na kardio nevezme, tak nám doporučí na univerzitě kardiologa, že tam sice ordinace nejsou, ale že tam mají něco jako džob
)) A ted se asi zasmějete, popravdě je mi to až trapný psát, ale prý i mají kosmické léky, které dokáží dát tělo do 14dnů dokupy-1000kč. Jsou to prý vlastně čípky. A že se tím drilují kosmonauti, aby byly nahoře fit. To jsem už nevěděla jestli se mám smát nebo brečet kde to jsem:-D |
| kili |
| • |
22.11.2011 14:05:31
" kdyby v té době nemoci nebo po ní šel na nějakou vysokou horu, tak mohla vzniknout náhlá smrt."
leda toho blázna, co Vám to říkal, možná u nějaké vysoké hory právě sešel |
| Mk |
| • |
22.11.2011 13:58:43
Večer to pošlu všechno.
Při vyšetní ekg se ptali zda syn měl boreliozu. Tak jsem řekla, že ne, že jen 2x streptokoka.A toho měl v červnu 2010 a možná v srpnu 2011. A taky řekl, že kdyby v té době nemoci nebo po ní šel na nějakou vysokou horu, tak mohla vzniknout náhlá smrt. |
| kili |
| • |
22.11.2011 13:58:35
netušila ? ale já jsem ám to psal včera,
ale to je jedno bilirubin sice ukazuje jisté funkce jater, ale jeho zvýšená hladina sama od sebe ani zdaleka nemusí znamenat jaterní poškození |
| kili |
| • |
22.11.2011 13:56:52
supermašina jak vidět není moc super, pravda,
jen se divím, že Brňáci skáčí na takové špeky (já su z oltecu) -)) |
| kili |
| • |
22.11.2011 13:55:18
ten popis je nejspíše předem naprogramovaným pokusem popsat EKG křivku děcka, nemá to valný význam,
ten člověk, co Vám to sdělil, o dětském srdci natož EKG jistě nemá ani páru tušení, takže on to jistě nepopisoval |
| kili |
| • |
22.11.2011 13:52:43
- slova toho, kdo Vám cosi takového sdělil, jsou podivná, na jedné straně varuje před myocarditidou a na straně druhé chce zátěžový test. To nevím, jak to komu jde dohromady, mně tedy vůbec
- dg. postreptokoková myocarditida, to je docela střela od boku velkým kalibrem na neznámý cíl, je na první pohled zřejmé, že ten, kdo takovou diagnosu postavil na základě toho, co jste uvedla, neví o carditidě vůbec nic a o streptokokové myocarditidě si jen vymýšlí nebo možná něco jako název vzdáleně tuší klikněte na nick u tohoto příspěvku, pak pošlete, pokud byste naskenovali EKG (tu křivku) tak můžete také, je to všechno jeden velký nesmysl |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.