| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Artritida a artróza

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 588  [Dalších 548 >>]
zerat 18305
2.8.2022 17:44:48
Kate, ano, už jsem objednaná do Prahy. 2x ale schůzku zrušili, takže nevím, jestli to tentokrát vyjde. ~:(To víš, že už hledám nejrůznější cesty. Ale bojím se, že to bude všude podobné - covid zbrzdil pořadníky všude. Nicméně v Praze by mi mohli možná naplánovat operaci TEP i u druhého kolene, se kterým se u mého dr. pořád čeká, protože si myslí, že ještě nemá nárok. Ale já mám teď momentálně větší problémy s tím, které prý ještě nárok nemá. Asi by bylo ideální jeden rok vyměnit jedno a druhý hned to druhé, jinak zase budu mít x let problémy s chůzí, kvůli tomu nevyměněnému.
*Kate* 158396
2.8.2022 15:50:36
Zerat, promiň, polštář neznám, ale chci se zeptat, jestli jsi neuvažoval o tom, přihlásit se k operaci do jiné nemocnice- nebo je čekání všude stejné?
zerat 18305
2.8.2022 14:38:48
Fern, díky. Jo, ty přivazovací jsem tam taky viděla. Jenže mám strach, že jak se budu v noci točit, že se to pootočí a bude mě přivázání budit, proto bych raději bez toho uchycení.
Fern 155759
2.8.2022 14:21:25
Nedivala jsem se na tvůj odkaz,ale mě zaujal v katalogu zdrav.pomucek polštář mezi kolena,který sis na tu nohu mohla natáhnout,takže se ve spanku nevysoupl.

Ty polštáře mezi kolena jsou dobré i jako prevence ci eliminace bolesti pri problémech s kyčelními klouby.
zerat 18305
2.8.2022 13:22:22
Mně právě už klasické polštářky nepomáhají.- Dřív mi třeba stačilo i jen si "složit" peřinu mezi kolena a teď mě ta kolena po chvilce vzbudí - bolest z otlačení ~7~ Už jsem totálně unavená, nevyspalá... výměna kloubů zatím stále v nedohlednu a já musím nějak fungovat, tak mě právě napadl tento "klínek", ale zase se mi nechce vyhodit peníze z okna když není možnost si to vyzkoušet.
P.T. Cruiser 139258
2.8.2022 13:14:40
Je to trochu mimo dotaz, ale při zánětu žil jsem taky potřebovala podložit/rozložit kolena a úplně mě uspokojily ty úplně nejobyčejnější polštáře z Ikey, jeden mezi kolena, druhý pod spodní. Jinak jsem nemohla spát, tohle fungovalo.
zerat 18305
2.8.2022 13:09:08
Prosím, nemáte někdo zkušenost s tímto typem polštářů https://www.zdravickoboskovice.cz/polohovaci-polstar-mezi-nohy-a-kolena-vital-comfort-2/ ? Poslední dny nemůžu usnout bolestí noh od nemocných kolen a přemýšlím, jestli by mi toto nepomohlo v napolohování noh při spaní na boku... Typů těchto polštářů je víc, zatím jen pohledově se mi tento zdá nejvhodnější, ale samozřejmě nevím. Pokud někdo s nějakým máte zkušenost, můžete mi sem prosím napsat? Děkuji moc.
byvala radka 154149
11.7.2022 22:21:16
na horečku i zápal plic ti mohou zabrat jak léky, tak homeopatika, tak bylinky
zerat 18305
10.7.2022 10:24:39
Mariko, záleží jakého stupně postižení je, protože při 3-4. přestane toto fungovat, žel. Mně už pomáhá jen obstřik, který ale neradi dávají, protože zhoršuje stav chrupavky v koleni a hlídají si aplikaci max. 1x za 6 měsíců a ještě mi pomáhá Zaldiar a zvládá ho i můj žaludek. Nesmí se to s ním ale přehánět. ~R^
Stará husa 154854
9.7.2022 11:57:39
Homeopatika jsou přípravky, které údajně léčí "podobné podobným", tj. používají látky, které způsobují ty příznaky, které mají léčit. Ale jsou tak rozředěná, že už v tom přípravku nezbude ani molekula té "léčivé" látky, takže užíváš čistou vodu, eventuálně cukrové kuličky. Jestli po užívání těchto "léků" někoho přešly jeho potíže, tak je to buď náhoda nebo placebo.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 588  [Dalších 548 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.