| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Srdeční arytmie

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 323  [Dalších 163 >>]
Agatha Ch. 135518
26.2.2013 14:02:24
mě fakt pomáhá jedině položit se na záda... přejde buď okamžitě nebo během pár minut (i když se v tu chvíli zají velmi dlouhé)
Abigail* 76789
26.2.2013 14:00:08
Relio, nápodobně ~;(( přeju dceři, ať srdíčko (či co to je) nezlobí.
Jinak doktorka mi poradila, co mám dělat - nádech se zacpaným nosem, jako bych chtěla profouknout zalehlý ucho nebo vyvolat dávící reflex. To mi sice trošku pomůže, ale všechny možný nepříjemný pocity trvají dál. A kdybych šla do kolapsu, tak dát hlavu níž, než srdce.
Relia 118674
26.2.2013 13:55:05
Znám znám~q~ dcera 19let první záchvat v 14letech lékem Lokrenem léčeno 5let.Poprvé 190tep jízda záchrankou strašné~n~ a pak 5let klid vysazení léku.Minulý rok nás tatínek opustil(milenka nevěra odchod od rodiny)a dcera dostala záchvat(tatínek se nezajímal a jiné ~q~a i když je dospělá hodně se trápí).Byl jen jeden tak máme taky výběr buď aritmie jako taková nebo tetánie.Máme nácvik metody má i jméno ale už nevím název.Můžete kašlat nebo tlacit jako na wc~;)nebo lžičkou zatlacit do jazyku jako na zvracení:-© zní to všelijak ale dcera dělala vše možné jen nééé do nemocnice tep se pozvolna upraví.Tato rada je od lékaře:-)Dále užívá hořčík, jednou ročně lékař a Holtr.Je to zvláštní ale nikdo neurčí jak to dcera má tak jen čas ukáže.Vím že je to nepříjemné hodně se člověk bojí a ta nejistota taky nic moc ~a~Přeji ať se daří a srdce tluče~:-Dtak jak má~6~
Agatha Ch. 135518
26.2.2013 13:52:16
někdy to je i jakoby v klidu - kdy se třeba nikde nic neděje...
ale jako bych citíla nějaké vnitřní pnutí - těžko říct... nejspíš jsem přecitlivělá... což v kombinaci s tím, kolik je toho na mě často naloženo, vůbec nedělá dobrotu...
Abigail* 76789
26.2.2013 13:49:55
Jj při anemii to může být. Já jsem si zas zkoušela naordinovat hořčík (manžel má latentní tetanii), ale měla jsem z něj průjem.
Agatho, zas je dobře, že to máš tak vysledované, kdy se ti to stává. Mě to většinou potká, když jsem v klidu.
Abigail* 76789
26.2.2013 13:48:00
Ještě jsem zapomněla napsat, občas mě bolelo i na hrudi, nebo mě tam píchalo.
Agatha Ch. 135518
26.2.2013 13:43:59
jo a s tou tepovkou, jednou se mi to stalo po zátěžové testu, kdy jsem měla sporttester a tam se objevilo asi 220 úderů/min.
reakce byla - to je blbost, to je asi nějaký rozbitý...
Agatha Ch. 135518
26.2.2013 13:42:26
zhruba od 12 let trpívám záchvaty, kdy mi velmi rychle tluče srdce a je mi tak nějak divně - slabo, nepříjemně... párkrát jsem už pochodila na kardiologii, dvakrát měla holtera - jednou se objevili asi dvě extrasystoly, jednou vůbec nic...
jako bych si dělala srandu...
objevuje se to po zvýšené námaze, kdy třeba udělam nějaký divný pohyb (zavážu si tkaničku nebo jenom jinak pohnu hlavou či se blbě nadechnu), často se mi to stává při plavání... většinou to bývá období, kdy jsem hodně v presu a nevyspalá...
nicméně od doktorů se právě dozvídám, že to je stresem nebo špatnou výživou (jsem vcelku štíhlejší a občas trochu chudokrevná)...
takže to nechávám koňovi...
pomáhá mi přidat hořčík do stravy a když to přijde, tak se na chvilku položit - pak příjde pár pomalých, ale silných až někdy bolestivých úderů srdce a pak zas funguje normálně...
Abigail* 76789
26.2.2013 12:57:57
No je pravda, že asi 190 tepů za minutu jsem neměla. Možná kolem 140.
MUMIE 120335
26.2.2013 12:56:22
No mi se právě špatně dýchá z toho, jak rychle a silně mi to srdce začne tlouct.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 323  [Dalších 163 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.