| Abigail* | 76789 |
|
|
6.10.2013 19:28:46
Každýmu sedne něco jinýho. Držím palce, ať se zjistí příčina a taky jestli na to budeš něco brát, tak ať to má co nejmíň vedlejších účinků.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
6.10.2013 19:20:25
No, a to mi ho dr. vychválila, že má nejmíň vedlejších účinků
, že skoro žádný. |
| Abigail* | 76789 |
|
|
6.10.2013 19:02:34
Jj já jsem začala být šíleně plačtivá, to jsem nebyla ani při hormonální smršti v těhotenství a šestinedělí. Hodně rychle po vysazení to zmizelo, však je to tam psáno ve vedlejších účincích.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
6.10.2013 18:59:23
no...právě...byla jsem předtím naprosto Ok...a taky beru Nebilet - vyloženě ty léky "podezírám" , to bych radši občas arytmii než tohle .Díky |
| Abigail* | 76789 |
|
|
6.10.2013 18:44:22
Mně se objevil problém s arytmií loni. Jednou jsem skončila na pohotovosti, potom jsem šla ke své dr. a ta mi udělala testy a objednala na Holtera a sono srdce (cca za 3 týdny). Pak se mi ale opakovaně udělalo špatně (testy byly ok), tak mě zajistila Holtera hned na další den. Ten nic extra nezachytil. Obtíže jsem neměla nijak často - objevily se tak 1x za 14 dní až měsíc. Pak se mi párkrát objevily častěji, tak jsem začala brát Nebilet. Po něm se mi ale dost snížil tlak a lék mi působil blbě i na psychiku, začala jsem být psychicky labilní. Nakonec jsem léky vysadila a s dr. se domluvila, že si je vezmu jen v případě obtíží. Od té doby (cca od dubna) se to neustále zlepšuje a už asi třetí měsíc se mi pocit bušení srdce neobjevil.
Každopádně si myslím, že vyšetření Holterem by mělo následovat hodně rychle po objevení problémů. Mně to psychicky hodně rozhodilo a když vyšetření bylo ok, tak jsem se zklidnila. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
6.10.2013 18:21:37
...a tohle, co píšeš, je právě ono, co mě stresuje - "když podle jednotlivých odborných lékařů je to hloupost a s "jejich" problémy to spojitost nemá". Fakt jsem se bohužel poslední dobou setkávala právě s lékaři, kteří úzce plnili svoji specializaci a odlišovali jeden orgán od druhého bez souvislostí s fungováním celku nebo jiného orgánu
.Ale přece je organismus celek a nelze léčit jedno bez druhého . |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
6.10.2013 18:08:48
Ces, já pak písnu, jestli najdu příčinu.
Už jsem tu párkrát psala, že mi celkem slušně funguje pro moje tělo (nemusí každýmu, někomu léky prostě sednou a fungují bezproblémově) alternativa a jsem pitomá, že jsem s tím svým nešla dřív, než jsem dostala ty léky. Pak už celkem nikdo moc neodliší, co je vedlejší účinek těch prášků a co původní "nemoc". Tobě určitě velký problémy dělá ta ŠŽ, hormony mají návaznost na další věci v těle, to jsem si právě vyzkoušela na vlastní kůži. Já bych do toho šla komplexně...pokud se ti to nepříčí a pokud už nemáš nějaké důležité léky. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
6.10.2013 18:01:50
Fibo, je fakt, že chodím k fyzioterapeutce a postupně uvolňujeme páteř odspodu, na každé návštěvě to "křupne" a uvolní se o obratel výš, teď jsem někde u vrchních hrudních...a našla jsem:
Dolní krční sektor páteře má vztah k inervaci horní končetiny (pažní pleteň), inervaci dýchacích svalů (mezižeberní svaly, bránice) |
| Ces |
| • |
6.10.2013 16:26:57
Pam-pelo
budu moc ráda, když dáš vědět, jestli najdou příčinu tvých potíží. Jak jsem už napsala, mám to podobné. Během dne nedostatečný přísun kyslíku občas to vyvrcholí až záchvatem. Pravdou ale je, že v posledním roce mi toho doktoři diagnostikovali poměrně hodně: nedostatečnou fci štítné žlázy, srdeční arytmii, poruchu krvetvorby. Chystám se na operaci čelních dutin. Říkám si, že to může s tím vším souviset, i když podle jednotlivých odborných lékařů je to hloupost a s "jejich" problémy to spojitost nemá. I když vzhledem k tomu, že mám problémy s polykáním, padají mi vlasy, lámou nehty a trpím dušností... hematolog přiznává, že problém bude nejspíš v jeho ranku. |
| Fiba71 | 133533 |
|
|
6.10.2013 16:12:08
No to jsem ted chtela psat, jeste by bylo dobry se podivat i na oblast patere a zeber a moznych jak funkcnich tak strukturalnich zmen. Je i varianata, ze by se mohlo jednat o blokadu obratlu ci zeber a ta by se nasledne mohla projevovat bud bolesti nebo prave pocitem nedostatku vzduchu. Branice je totiz pro drzeni tela dulezita stejne jako pro dychani.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.