| Ivka3 | 115865 |
|
24.2.2017 10:32:41
a zkoušeli ti testy na perniciózní anémii?
|
| Ivka3 | 115865 |
|
24.2.2017 10:30:42
8let + 20 kg
![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
24.2.2017 10:19:10
Kolik jsi přibrala a za jak dlouho?
|
| Fren | 117315 |
|
24.2.2017 10:19:08
výsledky preventivky,ke které jsem se dostavila taky po mnoha x letech mám ty samé jako ty,taky mám vyšší zlý cholesterol.Doktorka mi řekla,že prozatím zůstaneme jen u upozornění,že léky mi zatím nedá;dala mi k tomu letáček co je ok a co už ne z hlediska stravy. Tak uvidíme zase příště,taky mám dost kg navíc.
Jinak teda bolesti zatím žádné,ani vypadávání vlasů;občas se mi nově ozývá bederní páteř ,musím se dost dokopávat k alespon procházkám se psem-kvůli pohybu a když jdem do wellnes,tak se snažím udělat alespon těch 15 bazenů. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
24.2.2017 10:17:54
Chce to opravdu více pohybu. On ten pohyb ( hlavně v přírodě) i nabíjí energií.
Cholesterolem to asi nebude. Mně loni dost pomohla chlorella a spirulina. ( dohromady). Očištění, imunita, nabytí energie, možná někdo napíše, že placebo - možná jo, ale já se opravdu cítila dobře. |
| Supermanka | 151752 |
|
24.2.2017 10:17:13
Ne, s cholesterolem to spojitost nemá. Že ho máš zvýšený podle popisu souvisí s nedostatkem pohybu.
Únava bude podle mě z toho vražedného tempa, ve kterém se všechny nacházíme ![]() Držím palce, ať se změna životního stylu podaří! ![]() |
| Ivka3 | 115865 |
|
24.2.2017 10:13:41
Když já si nechci zvyknout, nemyslím si, že 40tka je už na smířením se s věčnou únavou, bolestí atd. Chci s tím něco dělat.
Dr.mi jen potvrdila to, o čem jsme mluvili před odběrem, jsem si vědoma chyb. Takže mi jen potvrdila, at si začnu více hlídat stravu, přidám pohyb a v létě kontrolní odběry. |
| Ivka3 | 115865 |
|
24.2.2017 9:31:58
Zdravím.Tak jsem se asi po půl roce odhodlávání dokopala na preventivní prohlídku k dr. Hlavním důvodem byla celková nekonečná únava,bolest svalů, kloubů, šílené vypadávání vlasů,prostě jsem si místo na 40 připadala na 70 :-( Za posledních pár let jsem rapidně přibrala, strava asi nebude tak úplně špatná, jako spíš minimum pohybu. Jsem si toho vědoma, neskutečně na sebe naštvaná a rozhodnuta začít to měnit. Chtěla jsem mít nejdříve nějaké utvrzení, že je to opravdu "jen" tím pohybem a asi i stresem, že v tom není nějaký zánět (bolest kloubů, svalů atd) apod.
Výsledek krevního rozboru je ten, že mám vše ok (CRP, štítná žláza, ledviny, jaterní testy..), až na cholesterol ( LDL) . Myslíte, že výše popisované problémy mohou být MMJ. spojené s výší cholesterolu? |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.12.2016 23:29:19
proč by se mělo čekat do puberty? já Leidenskou mutaci mám a nechala jsme si kluky vyšetřit ještě v předškolním věku, ani jeden ji nemá. ale nikdo neměl námitky, vyšetření se udělalo na mou žádost, zadarmo a hned.
Měla jsem strach třeba ze zlomeniny, slepáku, letu letadlem.... doktorka vypsala žádanku úplně v pohodě |
| perko | 104605 |
|
5.12.2016 17:29:48
Moje sestra měla plicní embolii z antikoncepce. Musely jsme se všechny sestry nechat vyšetřit na mutace. Sestra s embolií leid.mutaci nemá a my zbylé ji máme. Vyšetřili nám i naše děti. Jen můj mladší syn vyšetřený není, v té době byl malý a bylo nám řečeno, že se to vyšetřuje až po pubertě.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.