| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Stres

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6776  [Dalších 6526 >>]
magrata1 95172
2.9.2023 21:49:07
Ten ID zkusím, mám ""Bechtěreva, když to nevyjde, tak to nevyjde, když vyjde, stačí mi i jednička, v práci zkončit nechci.
Hr.ouda 123574
2.9.2023 21:47:19
ID ji nedají
Hr.ouda 123574
2.9.2023 21:42:08
Neexistuje.

Mám menší důvody ke stresu než Ty a menší potíže, ale nepomohlo mi nic, co jsem vyzkoušela. Od června mne mravenčí, brní až občas "mrtví" ruka, blbě spím, bolívá ,ne hlava, zkoušela jsem všechno běžně dostupné.

K_at 121378
2.9.2023 21:41:06
Magrato, no, ad ti nepomůžou z dlouhodobého přetížení. Zvládáš toho dlouhodobě šíleně moc. To tempo je strašný, průsery jsou takový, že se z nich běžně lidé psychicky hrabou měsíce, protože se složí. Prostě nejsi robot.
Tohle je vyčerpání se.
AD možná pomůžou v něčem malinko trošku. Ale nevyřeší tu únavu, přetížení a obrovské starosti. Mmch nemáš nárok na vlastní ID? Je možné s ním částečně pracovat?
Je nějaká možnost po požádat někde o dočasnou finanční pomoc? Podporu v takové situaci, abys nemusela dělat vedlejšáky a trochu se ti ulevilo?
A jedna věc - mám kolem sebe pár takhle hrozně silných ženských jako jsi ty. Jejich okolí má většinou pocit, že zvládnou všechno. Až když se totálně složí, okolí se najednou probere a náhle jde ledacos. Vědí tvoje holky a tvůj muž, že jsi na konci sil?
Okolík 129526
2.9.2023 21:39:01
Antidepresiva může předepsat praktický lékař, pomůžou. Jak spíš? Pro zvládnutí stresu je spánek nutný.
Magrato, je mi moc líto, co vše musíš zvládnout, doufám, že jste si jako rodina už tu smůlu vybrali do dna.
Přeji už jen 🍀🍀🍀🍀🍀
magrata1 95172
2.9.2023 21:10:53
Už to přestávám zvládat. Mám už celkem dlouhé dost náročné období.
Loni na jaro zemřel sestřence syn.
Za dva měsíce můj tatínek.
O prázdninách měla nejmladší dcera anorexii
Nejstarší dcera se rozešla s děsným blbem, což by bylo pozitivní, kdyby ji nestalkoval.
Ukončovala jsem studium.
MM měl nehodu, měsíc v um. spánku, 2 měsíce na um. plic. ventilaci, dlouhá rehabilitace, v pořádku není dosud, protože měl alkohol v krvi, má krácenou neschopenku na 50%, takže ke všemu ježdění po doktorech a starání jsme prožrali veškeré úspory na rekonstrukci (víc než 200 tis.)
Dcery ex se zabil, dcera se zhroutila.
Prostřední dcera má deprese.
Nejstarší dceři chcípl "zachráněný kocourek", bohužel až po operaci (7300,-). Psychicky se ještě zhoršila.
Všechno se nám se.e - teče střechou, pokazil se bojler, myčka, auto už měsíc u autoelektrikáře...
Začátek školy a s tím spojené finance.
MM sourozenci se asi zbláznili. MM rodiče tady byli od ledna 3x nebo 4x, z toho 2x telefonovala sestra, že je já chci zabít, že mi tu chodí makat v horku (já jsem byla v práci, zabránit tchyni, aby byla na zahradě, jsem nemohla), jednou přijel na kontrolu bratr, aby zjistil, co všechno jsem z nich vytáhla (přivezli nám vozík dřeva). Několikrát mi sourozenci řekli, že MI celou dobu, co jsme svoji, MM rodiče pořád finančně pomáhají. Jo, dali nám 100 tis., ale jim dali dvěma baráky, les, pole, jedné pozemky v okresním městě a 100 tis. Vyčítají, že babička platí děckám k narozeninám tábor a k svátku a za vysvědčení jim dá 500-1000 Kč. Stejně dává i dětem od švagrové, tábory jim asi neplatí, ale vnučku brala na dovolenou na Malorku.
S mladšími dcerami mlátí puberta, neustále se o všechno hádají.
Nikdo sám od sebe nic neudělá, všechno musí přechroustat můj mozek.
S MM jezdím po doktorech, vyřizuji důchod...
Abychom finančně přežili, musím o dovolené mít brigádu, šít capáčky..., prostě vydělávat mimo zaměstnání.
Procházím asi klimakteriem, musím na gyndu, jestli to není něco jiného.

Už mi z toho hrabe a mám chuť si sbalit kufry a nechat je tu, ať si poradí sami. Prostě to nedávám. Zhoršilo se mi astma a záda. Pořád po mně lozí nějaké virózy a záněty. Deprese nemám, "jen" dlouhodobý nepolevující stres. Jsou nějaké léky, aby se líp zvládaly zátěžové situace? Pomůžou třeba antidepresiva? Třezalku nemůžu, beru léky na tlak.
Marika Letní 140743
17.12.2022 9:25:52
Však to za hodinu nebude. 😉 bude potřeba mnoho sezení a terapií. Těžce zaplacených. Jak uloví dušičku tak ji hned tak nepustí dokud ji finančně nevysají. Nebo v horším případě nezemře.

Jak to u šarlatánů probíhá lze vidět v pořadu ČT Obchod se zdravím o středisku Aktip.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1092813857-infiltrace/417235100061001/

Marika Letní 140743
17.12.2022 9:18:05
“ biorezonancnim bicom”

Další šarlatánství od Pampely ~8~ Už zase? 🤦🏻♀

Taková jednoduchá otázka se nabízí. Kdyby to opravdu fungovalo proč by to lékaři nepoužívali jako jiné přístroje a metody? Roentgen, ultrazvuk, magnetická rezonance, počítačová tomografie a další? Nějaké vysvětlení proč zrovna toto ne?

Ze stránek Sisyfos:

“Biorezonance je pojem patřící do oblasti parapsychologie. O žádnou rezonanci se ve výše uvedených případech nejedná, jde o nepochopení a zkreslení fyzikálního pojmu rezonance. Objektivně nebyla existence biorezonance potvrzena a nebyly prokázány ani účinky biorezonančních metod. Jejich výklad, jak jej podávají autoři, používání mystických termínů a pseudovědeckých formulací, primitivní stavba radionických vysílačů i jasný ekonomický zájem propagátorů biorezonančních metod svědčí o tom, že jde o pouhé šarlatánství.

BICOM je podle reklam jistě úžasný, ale realita je trochu jiná. Morell a ostatní zastánci této metody se odvolávají na prastarou představu A. Gurwische o existenci „mitogenetického záření“ buněk rostlin a živočichů z 20. let 20. století. Pro částice tohoto záření použil později fyzik Fritz-Albert Popp termín biofotony. Jako jejich vysílač a přijímač slouží podle dnešních výkladů DNA. Odtud už byla krátká cesta k představě, že biofotony, resp. elektromagnetické záření a jeho vibrace – frekvence hrají komunikační a integrační roli v organizmu. Žádné biofotony, resp. elektromagnetické vibrace buněčného původu však fyzika neobjevila kromě těch, které vznikají při činnosti srdce, svalů a mozku. Pochybné je i dělení kmitů na zdravé a patologické. V těle totiž žádné sinusoidní, harmonické kmity nevznikají. Nejsou-li, pak nemohou hrát v těle žádnou úlohu, natož potom dominantní při řízení organizmu. Nelze si také představit, jak by bylo možné separovat téměř nekonečné spektrum různých frekvencí, které mají vyzařovat nejen ze všech orgánů a jejich buněk, ale i ze všech cizích elementů, toxinů a patogenů. Ale i kdyby to bylo možné, jak přiřadit zjištěné frekvence k jejich zdrojům? Slabé elektrické potenciály, které sonda snímá z povrchu těla, jsou ve skutečnosti jen šumem, na kterém se podílejí podle Glasera měřicí chyby, elektronický šum, nedostatečné odstínění i vnější záření. Podrobnou analýzu, která principy biorezonanční terapie vyvrací, provedl R. Ziegler v knize Bioresonanz (1998).
Proti biorezonanci mluví jasně teorie a stejně tak i praxe. O neužitečnosti metody svědčí nejméně deset už provedených klinických studií. Podle nich mají biorezonanční přístroje jen placebový efekt, žádný jiný. V USA nejsou biorezonanční přístroje schváleny tamějším ústavem pro kontrolu léčiv (FDA) a jejich dovoz není povolen. Německá společnost Die Deutsche Gesellschaft für Allergie und Immunitätsforschung prohlásila metodu za neúčinnou a doporučila pojišťovnám takovou léčbu nehradit. Podobně se vyjádřil německý Společný výbor lékařů a pojišťoven. Stejně znělo rozhodnutí britské Advertising Standards Authority. V Kanadě jsou lékaři, kteří biorezonanční přístroje používají, Lékařskou komorou trestáni. K metodě se vyjádřil i prof. E. Ernst, nejkompetentnější osoba k posuzování metod alternativní medicíny. Metodu odmítl a odsoudil také masivní pseudovědeckou a esoterickou hantýrku, kterou chtějí propagátoři biorezonanční terapie zakrýt, že jde o neúčinný nonsens.”

Zdroj: https://www.sisyfos.cz/old/files/Alternativni_medicina_Hert.pdf
Str. 110-112

Nebo magazín vědy a techniky:
Biorezonance v některých svých aspektech navazuje na scientologické měření kožního odporu, eletroakupunkturu dle Volla a homeopatickou „frekvenční paměť vody“, vznikla v Německu až roku 1977 v rukou lékaře a scientologa Franze Morella a jeho zetě.

To úplně stačí k tomu si udělat obrázek. A kdo chce více podrobností tak zde:

https://m.vtm.zive.cz/pseudovedy-biorezonance-je-spatna-biologie-spatna-fyzika-a-spatna-veda/a-193044

https://m.vtm.zive.cz/clanky/pseudovedy-biorezonance-je-spatna-biologie-spatna-fyzika-a-spatna-veda/lakani-od-vylecenych-pacientu/sc-870-a-193044-ch-113040/#articleStart

https://m.vtm.zive.cz/clanky/pseudovedy-biorezonance-je-spatna-biologie-spatna-fyzika-a-spatna-veda/o-frekvencich/sc-870-a-193044-ch-113041/#articleStart

https://m.vtm.zive.cz/clanky/pseudovedy-biorezonance-je-spatna-biologie-spatna-fyzika-a-spatna-veda/muze-biorezonance-lecit/sc-870-a-193044-ch-113043/#articleStart
Katka a 2 výrostci 141251
15.12.2022 7:37:10
Irmi ono to po padesátce nebude lepší
~;)
Možná opravdu tohle je příležitost pro nový začátek.Ale náročný to bude,v každém případe..
Katka a 2 výrostci 141251
14.12.2022 21:05:18
Irmi,pokud má měsíc AD,která jí sedla a nevysadí je,tak by se to každou chvíli mělo začít pomalu lepšit.To si opravdu myslím.Mohla by pak pomalu získat jiný náhled,větší klid.Moc vám to přeju oběma a není to nereálné.Hlavně nevysazovat ,pokud to mužeš ovlivnit.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6776  [Dalších 6526 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.