| Maťa. | 21117 |
|
|
3.11.2014 11:33:33
Stalo sa mi to isté pred dvoma mesiacmi. Ak nemáš zápal, odrastie to, ale budeš mať dočasne krátke nehtové ložko na opravu, tak budeš musieť na to dávať viac pozor.
|
| kouzlicko | 144890 |
|
|
2.11.2014 19:39:20
no ja si to prevazuju protože když jsem tam dala poprvé náplast tak mi nešla sundat jelikož byla přilpená k tomu nehtu a docela to bolelo když jsem se jí snažila odlepit :-D tak jsem ji obstříhla :-D ale jinak si to převazuju abych si s tím někde netukla. Jo jinak zapomněla jsem zmínit že mam na nich gelové nehty, ale vlastně mi to drži u kořene takže to bude normálně růst dál ne?? nebo mi rovnou bude růst úplně nový nehet :-D sorry že se tak blbě ptám, ale nikdy se mi nic podobného nestalo
|
| perko | 104605 |
|
2.11.2014 17:32:37
V létě jsme to řešili u syna,akorát nehet byl na palci u nohy.Na pohotovosti zkontrolovali,doporučili lepit náplastí a máchat v heřmánku.Nehet nakonec pomalu odrůstal a odpadával.Na další kontrole tedy chtěli nehet ztrhnout,sice byl už na "vlásku",ale to jsme nedovolili.Později odpadl sám.
Momentálně má dítě nehet asi ze 2/3 narostlý a už jednou jsme museli opět řešit u lékaře:okolí nehtu měl červené a bolestivé.Bojím se,že mu bude zarůstat.Zatím pomohla mast Fucidin. |
| Raduza | 68805 |
|
|
2.11.2014 17:27:08
Zalep si to náplastí. Neutrhneš si ho.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
2.11.2014 13:23:52
Ten strhnutý ti odroste a doroste nový. Pokud tam není zánět, zvládneš to sama.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
2.11.2014 13:03:30
Synek to měl takhle na noze a odrostlo mu to samo... starý časem upadl a nový narostl.
Měl to na noze. Akorát ten nový takový hrobolatý |
| kouzlicko | 144890 |
|
|
2.11.2014 13:00:02
Prosím vás potřebuji poradit, předevčírem ve sprše jsem při mydlení udělala blbý pohyb, sjela mi ruka a nehtem jsem narazila do druhé ruky a nadzvedl se mi nehet, na kousku dole drží, takže je jen polostrhnutý. Dávám si na to ichtoxyl a pravidelně převazuji. U to ani nebolí, jen když si do toho omylem drknu. Přítel mě pořád žene k doktorovi, ale bojím se že mi ho hned celý strhnou a to nechci. Myslíte že to doroste nebo mám jít radši k doktorovi?? zatím se mi tam žádný zánět nedělá. Prosím o radu co s tím. Děkuji
|
| magdaléna |
| • |
17.9.2014 15:13:57
Velmi se přimlouvám za celkovou anestézii. Absolvovala jsem tři krát lokální umrtvení před zákrokem a ta injekce byla mučením. Ať to vaše dítě nemusí podstoupit. Ono totiž nemusí dojít k úspěšnému vyléčení a po krutém zážitku bude velmi obtížné dítě opět přemluvit k návštěvě lékaře!
|
| Jiří Beroun |
| • |
3.7.2014 14:20:10
Dobrý den,
jako chirurg bych Vám doporučit na noc Betadin, přes den mazat Hemagelem a Fucidinem. Přeji úspěšné vyléčení. S pozdravem MUDr. Jiří Beroun. |
| Katka |
| • |
5.9.2013 11:47:31
Nejlepší bude když pujdete k lékaři zvlášt když se jedná o dítě to bych nepokoušela
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.