| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Problémy s nehty

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 859  [Dalších 519 >>]
Shayla a 3 kluci 43054
14.4.2012 18:30:55
Já mám na obou malíčkách místo nehtů takové jakoby hrudky. Jeden ze synů to má po mě.
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
14.4.2012 17:06:19
starší syn to měl taky, rostl nehet u palce nahoru, ještě v takových malých šupinkách~d~ po cca pátým roce se začal rovnat a teď ho má na cca 95% normálně~3~
Inka
  • 
14.4.2012 16:52:23
A pokud bude trvat na střevíčkách, nechá si udělat gelovej:)
Hilly. 103234
14.4.2012 16:43:42
Skapi, jo, tak přesně to má. Prostě jí roste rovně nahoru a potom se stočí dolů. Do skauta ji určitě přihlásím, ke sportu je vedu, tak jí to jednou snad vadit nebude~:-D
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775
14.4.2012 16:04:51
Hilly
tak ja mam malicek takovy trosku krivy jakoby do obloucku vychyleny nabok, no a na nem mam miniaturni nehet co roste spis nahoru nelezi jako treba na prstech na rukou ten nehet, mam to uz od narozeni, mel to i muj tatinek , moje deti maji malicek krivy ale nehet podstatne vetsi jako ja:-)
jinak mam pocit ze jsem normalni, obcas me v extra uzkych damskych botach tlacil malicek jeden krivy , ale v sandalech jsem ho zas az tak moc neresila , zvykla jsme si na nej , jen nalakovat se neda tedy ...myslim ze zit se s tim da a co ty vis treba si dcera na sebe v zivote nevezme boty paskove na podpatku a bude behat se skautem v trekovych sandalech po lese a nebo v teniskach nekde na stadionu :-)
Eka
  • 
14.4.2012 15:53:02
S nehtem neporadím. Jen chci uklidnit, že s vadami jinde v těle to s vysokou pravděpodobností souviset nebude. Někde jsem četla, že lidí s nějakou drobnou odchylkou od normálu se rodí min. 1%. I já mám např. o jeden zub méně a jinak jsem docela normální:-)
Dee Dee+2 kluci 91465
14.4.2012 15:38:12
Neporadím,jen přidám zdánlivě nesouvislý postřeh.

Mám sice nehty původně anatomicky v pořádku,ale roky v lyžácích a kopačkách a sportovních botách způsobily, že asi čtyři z deseti jsou dost ošklivý-hnědý a vroubkovaný a malý. A právě proto, abych se nestyděla ukázat nohy na veřejnosti, chodím na pedikůru a lakuju je neprůhledným lakem a vypadají normálně.

Jinak mám kamarádku,co byla závodní chodkyně a vím,že měla taky nějaký problémy se zarůstajícím nehtem u nohy a byla na jakési operaci nehtového lůžka,ale fakt nevím přesně,co byl její problém...
Hilly. 103234
14.4.2012 15:15:11
Mladší dítě, už když se narodilo, nemělo na jednom prstíku u nohy skoro žádný nehet. Teď mu budou dva roky a nehťové lůžko už je o něco větší, ale nehet roste přesně naopak. Celé nehtové lůžko je vlastně zdeformované, nedostatečně vyvinuté a miniaturní nehtík roste naopak. Setkal jsme se s tím někdo? Nevíte co to je? U nás v rodině o nikom nevím, že by měl něco podobného. Dá se to nějak řešit? Je to holčička a asi jí budou tímto jednou elegantní páskové boty s křiklavě namalovanými nehty zapovězeny.Taky by mě zajímalo, jestli to nemůže mít souvislost s jinými zdravotními problémy.(pokud třeba dítě nemá prst, tak se mu třeba zase hůř vyvinul určitý orgán atd.)
hello kitty
  • 
26.2.2012 11:11:25
Ahoj,neboj ja sem si taky skřípla nehet do dveří a taky mi slejzá tak proste se svym synem zajdi k doktorovi na rentgen.Nebo mu zavaž ten nehet a převazuj mu to po 3 dnech a az mu ten nehet upadne tak mu kup v lekarne takovy obal na prst ktery se ovazuje kolem zapesti. Ahoj
H. T. 125829
20.2.2012 15:11:08
Jo a jinak - nehet už mám naprosto zdravý :) Ale je to fakt nadlouho, on než ten nehet odroste, tak to prostě chvíli trvá, takže - pravidelně natírat a vydržet! První výsledky jsou vidět až tak po dvou měsících.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 859  [Dalších 519 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.