| Bouřka | 7675 |
|
|
26.1.2019 10:24:04
Mám tuhle https://www.lekarna.cz/odsavacka-hlenu-livinglab-elektricka/?gclid=Cj0KCQiAp7DiBRDdARIsABIMfoDrVFDQV-obEC6Szj70yxuWHCFT6Sn6AdA0WNP9qeqs3HaFLczrPF8aAi46EALw_wcB
Ale jak píšou ostatní, je to dost na baterky, tah není ta velký...ale vodovou alergickou by to dát mohlo. |
| Slída | 125055 |
|
|
26.1.2019 9:41:58
Bývala taková obyč, kde jsi misto luxu odsavala ústy. Holky jsou ještě malé, ale nácvik smrkání už dělejte, jen je toasi lepší, když rýmu nemají. I kdyby to nešlo furt dokola je to v rámci hry uč, pokud se koupou ve vaně, tak i vydechovat do vody. Pokud tolik na rýmy a jine infekty dýchacích cest trpí, určitě se to u vás neztratí a vyplatí.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
26.1.2019 8:51:10
Dceři astmatičce odsávali hleny přímo během pobytu v nemocnici a primářka mi naopak odsávání doporučila, vždyť se přes hleny nedá ani dýchat. Odsávačka nic špatného nedělá, zkoušeli jsme ji na sobě (tu na vysavač), není to nepříjemné, spíš naopak, co ty vysmrkáš, ona odsaje.
|
| klikli | 93034 |
|
|
26.1.2019 8:43:52
Odsávačka na baterky je fakt "na baterky", podle mě vyhozené peníze.
Mladší dcera byla pořád zahleněná, od konce září do května to bylo každoročně docela děsný. Celý život jsme jí stříkali slaný sprej do nosu každý den ráno a večer, přes léto to bylo celkem v pohodě, od podzimu už to bylo málo, jí teda vadila i zima a vítr. Ve školce byli naštěstí tolerantní. A před rokem se i díky jiným problémům přišlo na intoleranci laktózy a vida, při dietě už tím tolik netrpí. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
26.1.2019 8:42:49
Nám funguje normální sprej typu nasivin, otrivin apod ve verzi pro mimina. Složení stejně jako pro dospělé jen jsou min koncentrované.
Ta bolest z rýmy v letadle je jinak strašlivá. Myslela jsem, že mi praskne hlava a ten zánět Diniz pak stal taky za to. Byla jsem mimo provoz přes týden. Sprej aplikovaný ihned v letadle mi pomůže. Zabrání bolesti hlavy při přistání i potom ze zánětu. |
| Žžena | 83005 |
|
26.1.2019 8:33:43
No abys "přeplnila" sběrnou nádobku, musela bys měsíc schraňovat nudle od mateřský školky. Tož snad kdyby to hrozilo, skočí ee na záchod vypláchnout, ne? Ale jinak to fakt není žádný drama.
|
| Žžena | 83005 |
|
26.1.2019 8:28:05
My používáme jen tu obyč hadičkovou za tři pětky z lékárny. Luxovou jsme nikdy neměli, byla bych líná kvůli každé nudli lítat pro vysavač.
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
26.1.2019 8:11:11
Kamb este k tej ryme...maju potvrdenu alergiu? Syna(12) tak liecili roky na alergiu aj ked alergo.vysledky mal OK a posledne 2 roky to vyzera tak ze vsetky tie problemy mu sposobuje reflux (skryty) ktoreho vysledkom su podrazdene sliznice. Odkedy berie lieky od gastro je to o 99% lepsie.
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
26.1.2019 8:05:49
Trochu mimo ale...ryma v lietadle moze byt problem. Uz si s nimi letela ked mali rymu?
So synom (12) to riadne zamavalo minuly rok. Mal s rymou tak silne bolesti usi a dutin ze plakal. A to sme leteli len do Londyna. Inak lietame bezne a nema problem. Takze by som od dr. pytala aj nieco na zmensenie alerg.opuchov a nieco fakt ucinne na bolest. |
| ..mira.. | 125101 |
|
26.1.2019 7:39:32
Zkušenost nemám, ale řekla bych, že odsavačka zabrání tomu, aby jim netekly nudle, a pomůže, aby se jim trochu líp dýchalo, ale nezabrání tomu, aby trpěla jejich středouší při přistání, protože klasické manévry nebudou při těch oteklých sliznicích moc fungovat. Nevím, které kapky by byly dost účinné na otok sliznic a mohly je děti mladší 2 let, pozeptala bych se dětského lékaře.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.