| Radka |
| • |
21.4.2015 12:53:03
s manželem chceme dětem koupit nějakou houpačku a skluzavku. Díky holky za tipy, určitě něco využiji. Akorát teda možná objednáme rovnou z Jungle Gymu jak píšete, protože nemáme čas objevovat něco jinýho a hlavně můj manžel není zrovna kutil :-D
|
| Petra |
| • |
29.3.2015 12:39:28
Obě moje holky tyhle brusle maj a ještě k tomu roztahovací na více velikostí. Úplně jim to stačí, na zimních jezdily úplně minimálně a na kolečkových toho taky moc nenajezdí, takže bylo zbytečný, kupovat jim dvoje brusle a ještě k tomu několik velikostí. Takhle maj jedny brusle na několik let. Jasný, že to nejsou žádný profi brusle, z nějakýho hokejovýho tréninku by je asi trenér s takovýma bruslema vyhodil, ale na takový to rekreační ježdění párkrát do roka to určitě stačí.
|
| radka |
| • |
12.3.2015 12:34:09
nevím
![]() odnaučit je bát se tmy? jasně, že člověk volí menší zlo, kdyby měly mé děti noční můry ze tmy, tak bych jim nějaké teplé světlo nechala, ale všeobecně se lépe spí ve tmě než při světle |
| Saamajna | 115449 |
|
12.3.2015 0:38:41
Mame tohle - do zasuvky, otaceci projekce na stenu ci strop...
A je to daleko tlumenejsi, nez na tom obrazku z amazonu. http://www.amazon.de/Haba-301176-301175-Steckdosenlicht-Bauernhof/dp/B00J2W9N5U/ref=pd_cp_ce_1 |
| Klarisanek | 111002 |
|
11.3.2015 19:53:27
Poté co jsem viděla v TV repo o nočním světýlku do zásuvky, co blaflo dítěti u postýlky a jentaktak ho zachránili, jsem všechna vyházela. To v té repo bylo zakoupeno v normální elektře, žádné od Vietnamců, ale ono se to samé Made in China prodává všude. Já to vyřešila tak, že jsem dala dětem do pokojíčků k oknu solární světla na zahradu. Světla z toho jde málo.
|
| Kaja222 | 116819 |
|
11.3.2015 15:37:06
my mame teple zlute. Takze neni problem.
|
| cinnamon | 33903 |
|
|
11.3.2015 14:18:56
Ještěže nemáme všetečné sousedy, taky celé noci svítíme. Jednak jsme často vzhůru do dost pozdních hodin, jednak se dítě i pes bojí tmy, takže úplnou tmu nemíváme. To má tak někdo starosti, že si všímá, nakolik kdo svítí.
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
11.3.2015 11:39:25
Ty jo, ten asi nemá nic lepšího na práci, co?
I když já jsem zažila něco podobného, když malej byl miminko, tak byl dost nespavec, navíc nebyl kojený, ale odstříkávala jsem a celkem běžně jsem sedávala kolem druhé v noci s odsávačkou a krmila nebo uspávala, nebo prostě jen tak koukala do prázdna...a pak jsem jednou taky potkala souseda a jak jsme se tak bavili, tak taky prohodil něco o tom, že se u nás často dlouho do noci svítí...ale policajty na nás teda nevolal![]() |
| Judy+2 | 95918 |
|
|
11.3.2015 11:38:59
Diky za vysvetleni problemu led v noci i za odkazy.
![]() |
| Mishula | 130062 |
|
|
11.3.2015 11:34:43
Jsou to 3 týdny, co u nás zvonila policie. Soused nahlásil, že se u nás příliš svítí. Tak prý jestli doma nemáme varnu nebo pěstírnu. Já šla do kolen
řekla jsem, že leda vývařovnu, kolem nohou se mi obtáčelo mimino, z druhé strany po mně lezla šestiletá a do toho štěkal pes, no policajti odkráčeli s úsměvem na rtech a já holce zakázala svítit i v noci, když máme tak všímavé sousedy ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.