| Vážný2 | 158667 |
|
12.6.2023 22:54:15
My jsme si kupovali postel přímo u Blanaře a udělali si výlet až do Brumovic.
|
| Peppa | 133447 |
|
12.6.2023 21:44:18
Jestli ti nevadí IKEA, tak jsme tam asi dva měsíce zpátky kupovali dvě různé postele 160*200, Brimnes, ta má úložný prostor, namontovali jsme ji bez čela a Slattum, aspoň myslím, ta je bez úložného prostoru a nožky jakýkoli uložení věcí pod postel dost komplikují. Každá okolo 5 tis. Drží, nijak nevržou, spokojenost..
|
| Vranice | 21600 |
|
|
12.6.2023 21:36:26
Kupovala jsem před třemi lety v JYSKu postel Kongsberg na občasné přespávání, ale není s úložným prostorem. Chtěla jsem mít pod ní volný prostor s možností vyluxovat a vytřít podlahu. Bohužel teď stojí o 3500 Kč víc.
Buď bych si počkala na slevovou akci anebo koupila postelový rám lehce použitý z druhé ruky a k němu novou matraci. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
12.6.2023 21:03:53
Potřebovala bych radu. V týdnu se mi odstěhuje dcera a já bych potřebovala koupit nějakou postel 160x200 nebo 180x200. Nejraději bych s úložným prostorem a teď to,co mě zajímá. Nechci nic drahého. Drahou postel s matrací mám v ložnici,protože jí používám denně. Ta postel,kterou budu kupovat bude sloužit jen k občasnému přespávání v hostovském pokoji. Byla jsem se podívat v různých obchodech a dívala jsem se i na různé internetové vyhledavače,ale bojím se koupit nějakou konkrétní postel bez toho,abych si na ní sáhla. Nekupovali jste teď někdo nějakou postel se,kterou jste vysloveně spokojeni a nestála hromadu peněz? Pokud ano dáte mi tip na co mrknout? Předem děkuji.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
16.4.2023 22:31:41
Beat, ale to je krásná obhajoba drahého povlečení - oblečení na každou noc!
Nedávno jsem tu měla téma o damaškovém povlečení, které se mi děsně líbí, ale je drahé jako čert. No nemám ho kvůli ceně. Možná to ale prehodnotím. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
16.4.2023 22:24:15
Vesbro, občas se nám jedno dítě počůrá. Ráno vyperu, naplocho přehodím přes sušák, a než jde dítě spát, povlékám. Sušičku máme, ale na přikrývku ji nezapínám - nemá to cenu, přehodit přes sušák je jednodušší.
Měli jsme dvě verze přikrývek - slabší letní a silnější zimní. Zůstali jsme celoročně u té zimní. Nestačí mi to pouze pokud jsem nemocná a třese se mnou zimnice. Značku ti neřeknu, máme každou deku jinou a nevidím v tom velký rozdíl. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
14.4.2023 23:58:54
Spime v peri. Z velke casti v prachovem. Zamlada jsem ho vymenila za dute vlakno a pak se k nemu vratila. Mame i perove polstare…drzi si sve vlastnosti, i kdyz je obcas vyperu.
Periny - tedy perove deky - jsou lehke, prilnou k telu, v zime hreji a i v lete jsou fajn, neni v nich silene vedro. Ted jsem venovala jednu perovou deku vnucce, spala chudak pod takovou prkennou dekou , spi se ji mnohem lip.Urcite je potreba vybrat spravnou napln…. I ceny se lisi, ale za me je peri dobra investice |
| Beat | 107867 |
|
|
14.4.2023 20:49:46
Ti ovčí, co mám já, nepoznáš od peří. To není těžká vlněna deka, rouno.. tahle je fakt na omak podobná té lehké péřové. I tím, jak se chová zvukově. Vevnitř jsou malé lehké chomáčky vlny. MM peří nemůže a na údržbu je tohle stejné, jako peří. Ale podle všeho je tohle zdravotně lepší. Nedrží se v tom tak roztoči.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
14.4.2023 17:39:11
U nás je to jasné - alergie v rodině, takže peří ani rouno nemůžeme mít...
|
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
14.4.2023 15:30:03
L+ 2m, mám značku Velfont.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.