| Saamajna | 115449 |
|
22.5.2024 11:49:54
Inko,
Koukej tady: https://www.empreinte.eu/in/lingerie/bras/?_gl=1*gd1dsl*_up*MQ..*_ga*MTM5NzE2MTY2NS4xNzE2MzcxMjg4*_ga_ZYB9EM438C*MTcxNjM3MTI4Ny4xLjAuMTcxNjM3MTQ0NC4wLjAuMA.. |
| TaJ | 81121 |
|
|
22.5.2024 11:45:42
Rose, tak ona se ta různorodost oblečení odvíjí taky od toho, kde a jak se člověk pohybuje. Jestli jen přeběhne z auta do práce a naopak, nebo jestli jde větší část cesty pěšky, nebo jestli čeká někde delší dobu na MHD. A taky jestli jde domů odpoledne, kdy je tepleji, nebo později večer, když se ochladí...
|
| Saamajna | 115449 |
|
22.5.2024 10:49:49
Monico,
Ty telovy (anebo cerny) z Tchiba nosim uz leta. Nikde neskrti a je to jednotna velikost, takze extreme elasticky. Spravne mereno mam 75D. Ale doma taky sundavam okamzite, pohodli je ted uz to nejdulezitejsi. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
22.5.2024 10:24:25
zrovna tenhle případ se mi taky nelíbil, ale třeba v létě, kdy se nosí polorozepnuté košile a pod tím vykukuje hezká podprsenka, není na tom nic divného... stejně jako z letních šatů, z boku v průstřizích trika nebo pod lehkým sakem... je jasné, že to musí být podprsenka k ukazování, ne každá
a je jasné, že do práce to nebude ten pravý outfit ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
22.5.2024 10:00:57
"takovou podprsenku měla pod topem - samozvaný "fashion boss" z toho kolaboval
"Slečnu/ paní neznám, neviděla jsem, ale obecně vzato, spodní prádlo slouží k tomu, aby člověk vypadal kultivovaně a aby mu dobře sedělo svrchní oblečení. Zdobnost slouží pro soukromé potěšení nositelky, případně jejího partnera, ale každopádně je to věc soukromá, kterou nikdo další nepotřebuje vidět. Možná se může uplatnit na nějaké extravagantní společenské akci, ale ne v civilním denním fungování mezi lidmi. |
| Anadar | 27930 |
|
|
22.5.2024 9:37:24
Mám to podobně, jako neznámá,taky mám ráda spíš extravagantní kousky,což je ve větší velikosti trochu problém,neboť průnik funkčnosti,velikosti a zdobnosti mívá jen málo prvků.
A jak správně podotkla,velká prsa prostě neschováte,je lépe se s nimi pochlubit,než je cudně halit.To že bílá podprsenka pod bílým trikem je hodně vidět,je pravda,v podstatě každá podprsenka je celkem dost pod bílým trikem vidět,hlavně když jsou prsa pořádná.Pak už ani ta podprsenka nic nezmůže.Ani ty hladké béžové. Spíš je důležitá správná velikost,aby se nezařezávaly košíčky,ramínka a záda.To vypadá hůř než prosvítající hezká podprda. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
22.5.2024 8:41:57
V zimě nosím různý kabáty, na jaře a na podzim koženou, ale od května bych nic silnějšího než džísku nevytáhla.
Ale dneska je fakt zima, už jsem hledala jestli tady nemám nějaký punčocháče a našla jsem punčochy i punčocháče, ale moc se mi do toho nechce. |
| Girili | 117849 |
|
|
22.5.2024 8:23:47
White, co něco takového?
https://balando.cz/p/damska-bezesva-podprsenka-s-push-up-efektem-772e9/?attribute_color=light+blue&attribute_cup-size=XL&gad_source=1 Je to pár měsíců, vyskakovaly na mě tyhle typy podprsenek všude a teď to nemůžu dohledat. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
22.5.2024 8:08:43
no popravdě si téměř celý rok vystačím s koženkovou bundou
v zimě pod ni nosím pletené šaty, v létě normální šaty, nosím ji když venku mrzne i na letní teplé večery... když teda mrzne opravdu hodně a vím, že budu hodně venku, mám ještě takovou velikou bundu, která se dá vzít i přes tu koženkovou a je ke kolenům a ta hřeje opravdu hodně nebo pak mám kabát, ten má výhodu, že zahřeje i nohy... a dneska jsem taky viděla lidi v kraťasech i v teplejších bundách ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
22.5.2024 7:56:52
Já jsem zmrzlá dost, ale někdy z těch lidí žasnu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.