| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 2128  [Dalších 1668 >>]
susu. 129001
14.5.2018 13:00:15
No jo no, kytičky a růžičky.~a~ Když ženská neví co, prdne tam růžu.
Lefff 13513
14.5.2018 12:56:15
Mně se líbí tetování realistická a drobná:

Pro tetování nevidím věkový strop a tetované motivy dělím na líbí/nelíbí.
Vaitea 114076
14.5.2018 12:55:58
Když tu někdo psal o statistikách, tak nabízím výsledky rešerše na toto téma, které je součástí jedné doktorandské práce.
Myslím, že obsahuje relevantnější údaje, oproštěné od předsudků.

- Největší zájem o tetování je v generaci 17 - 35.
- Tetování mají spojené se symbolem pouze pochybných existencí a kriminálníků,
především lidé, kteří jsou zatíženi i řadou jiných předsudků a dogmat.

Samozřejmě může se tetování nelíbit.
Ale pohyvbovat se jen v rovině : kriminálník, pochybná existence , nebo prostitutka asi fakt může jen někdo s minimálním rozhledem a znalostí historie této zdobící techniky.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.5.2018 12:46:48
no jak jsem to tu tak prolétla, skoro si říkám, že bych o nějakém tom tetování začala uvažovat ~t~
nikdy nepochopím, jak někdo může napsat, že když vidí někoho s kérkou (fialovými vlasy, piercingem, dosaď si libovolně...), asociuje mu to prostitutky (spodinu, ženskou co se marně snaží honit mládí...) ~8~ to nemáš pocit, že jsi hrozně povrchní? vážně stačí tak málo k odsouzení člověka?
Manka+Cipísek 100730
14.5.2018 12:35:32
No jasně, že člověk není jen prací živ, ale je na každém, aby si zvolil, jaký dojem chce dělat.
I když mi za to asi budeš virtuálně trhat hlavu, tak tetování opravdu moc "seriózně" na mě nepůsobí, mám takový způsob zkrášlování těla spojený se "spodinou". Samozřejmě mi je jasné, že každý tetovaný nepatří mezi spodinu, ale pořád to mám zařazené jako jedno z poznávacích znamení "kriminálníků" a očividně nejsem sama. Jo, v mládí člověk experimentuje s kdečím, a na mladé hezké pokožce to i může vypadat hezky a i kdyby ne, tak se to pořád snese, "rebelství" k mládí patří. Ale k mámě od rodiny mi to prostě nesedí, nezlob se. Zetkovo přirovnání k vysloužilé prostitutce sice bylo dost vulgární, ale na mě tetovaná žena kolem čtyřicítky působí podobně. Prostě lacině, vulgárně, nemůžu si pomoct...
Epepe 89236
14.5.2018 12:16:53
Nejen prací živ je člověk.
Manka+Cipísek 100730
14.5.2018 12:01:26
Tetování mě neoslovilo ani v mladém věku, ani v dospělosti. Vnímám to jako trvalou "ozdobu" těla, která se buď líbí nebo ne. Moc nechápu tady to pohrdání nad tím, že se lidi tímto snaží odlišovat, zaujmout. Většina z nás přece chce být něčím zajímavá zaujmout, proč zrovna tetování je špatně, ale třeba výrazné nehty nebo šperky ne?

Na druhou stranu, ať je to sebevíc nekorektní, tak zetko má svým způsobem pravdu, tetování opravdu "háže" člověka mezi "spodinu", přeci jen u nás se nejvíc nechávají tetovat kriminálníci, a ano, prostitutky a podobné "existence". Někdy může být těžko stravitelné na některých pozicích, kde je důležité působit seriózně a tak. A pokud by ho člověk měl skrývat, tak proč ho potom teda vlastně mít?
Teka + 2 zlobiášové 65136
14.5.2018 11:59:39
Takhle jsem nedávno přišla ke svému prvnímu tetování já (takřka ve čtyřiceti). Nechaly jsme si se ségrou vytetovat něco pro nás symbolického, co vyjadřuje naše propojení a prostě mi ta kerka dělá dobře.
Binturongg 104880
14.5.2018 10:49:52
Tetování je pro mně na úrovni kouření. Ženu naprosto vylučuje z pozice možné partnerky. Možná na jednorázovku někde na lavičce by to smysl mělo, ale jinak bych o tom neuvažoval ani náhodou.

Zetko - no, někoho zas jeho vlastní mozek (na první pohled dovedně skrytý, na rozdíl od kouření a tetování) naprosto vylučuje z pozice možného partnera byť jen na pokec ve frontě na banány ~;)
Alraune 129596
14.5.2018 10:24:26
Proč by to měl být osobní symbol, je to prostě ozdoba. Já mám na noze od nártu po koleno vážky ve vrbách, takovou japoňárnu. Zakrývá to jizvu na noze a je to rozhodně lepší, než hnusnej stromeček po dvou operacích :)

Každopádně je to úplně obyčejná věc... řeším je, jestli je kéra pěkná. Zanedbané staré tetování samozřejmě hezké není, je třeba se trochu starat. V DM prodávají i opalovací krém na tetování, aby nebledlo.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 2128  [Dalších 1668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.