Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| breburda71 | 89004 |
|
|
15.8.2017 21:48:58
No většina lidí právě to tetování má, aspoň co tak vidím kolem sebe..Takže nudný a urputný mi přijdou spíš ty rádoby umělecké a "překvapivé" malůvky, co koukaj z výstřihu..
![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
15.8.2017 21:44:01
Ja zas nechapu potrebu vypadat stejne nudne jako vetsina lidi
![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
15.8.2017 21:42:26
Dve ruce a dve nohy ma taky vetsina lidi, presto nevypadaji vsichni lidi stejne, ze.
Ja jsem dlouho vahal, prece jen je to naporad, ze... prvni tetovani jsem mel letos v breznu, ted mam 4, z toho jedno pres celej hrudnik matka se mohla vyvratit, kdyz me videla, nejak jsem ji zapomel varovat, krome tech tetovani mam novej piercing- septum, tak teda prvnich 10 minut prskala, ze se mnou nevyjde na ulici, pak pravila neco o "neprirozenych zasazich do vzhledu", ze cöovek ma chodit tak, jak ho panbuh stvoril- ovsem uz mi neodpovedela, proc nosi nausnice, maluje se a barvi si vlasy No ale srovnala se s tim rychle.Snad jedina uprava tela, ktera mi prijde nechutna na pohled, jsou obri tunely (30 mm ) nebo tunely v obliceji, nicmene, kazdyho vec. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
15.8.2017 21:35:08
Me kouka z vystrihu sova
![]() |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.8.2017 20:50:31
Po pravdě začínám být spíš nerozvážná až po dětech. Nějak je mi jedno, co si kdo myslí a tak,,,
|
| Abigail* | 76789 |
|
|
15.8.2017 20:37:46
Myslím, že to děti nijak hrozivě nevnímají. Pokud to vídají od mala, tak jim to nepřijde. Mně osobně se tetování nelíbí a když vidím někoho, kdo je hodně potetovaný, tak je mi z toho až nevolno. Tetovat bych se nedala ani proto, že se bojím bolesti a myslím, že neexistuje žádný motiv, který bych na sobě chtěla nosit po zbytek života.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
15.8.2017 20:34:15
první tetování jsem viděla snad před dvaceti lety na dovolené, měly je dvě asi padesátileté paní u bazénu...přišlo mi to divný.
No a teď jsme se z další dovči vrátili a tetovaných bylo tak 50%...někdo decentně, někdo pomalovaný jak plakát...ale hezkých tetování pomálu. Navíc co na tom je výjimečného, když už to má skoro každý? A pak - kdybych se nechala tetovat před 30 lety, docela jistě bych preferovala jiné obrázky nebo symboly než te´d. ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
15.8.2017 20:30:21
beat, vnímám to úplně stejně a všímám si toho už dost let...miminko na ruce táty, na které se skví zapletenec lebek s červenýma očima...batole následující tatínka, kterému z nohy kouká jakýsi cár svalů a dalších hororové změti...jak to asi ta děcka vnímají?
Maminka s bláznivou divoženkou na rameni, které jsem se vyděsila i já, když si vedle mne stoupla v autobusu. Jeden čas jsem na lidi "sahala"...některá tetování jsou i na sáhnutí velmi nepříjemná a taky jsem si všimla, že lidem způsobují určité zdravotní problémy...včera mne upozornila dcerka na hada, který prolézal vnitřnostmi jednoho pána a říkala - "ten bude mít časem pěkné zdravotní problémy"... Jo, je to rozhodně zajímavé. |
| Beat | 107867 |
|
|
15.8.2017 20:19:13
Kat věřím a taky asi záleží na místě, kde člověk žije. A nebo já uz jsem asi na to vysazena, ze to všude na všech vidím..
|
| K_at | 121378 |
|
15.8.2017 19:14:30
Beat, minule mi stacila reakce moji lidumilne maminky na takovou slecnu. A uedomila jsem si, ze to bezny teda neni .
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.