| Želvička78 | 56465 | 
| 
 | 
 25.5.2017 13:18:35 
Chodila jsem s autistickým synem denně na injekce. Není ani v 8 letech schopný pozřít tabletku ani sirup. Ty injekce kupodivu snášel úplně v pohodě. 
 | 
| Marika Letní | 140743 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:45:48 
Tak příště to neoznamuj a zkus to podstrčit rovnou rozdrcené v něčem a fakt u televize, aby měla odvedenou pozornost. Jiný nápad už nemám. On nebude problém, že by se jí chtělo zvracet přímo po tom atb, ale že je to fakt šprajc. Tak přinejhorším bude mít ty injekce. Je to otrava, ale řešení existuje, tak buď v klidu.  
![]()  | 
| HelenaPa | 48800 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:13:40 
To právě uvidím odpoledne. Ale jak ji znám, myslím, že paní doktorce všechno odkýve, ale když nebude Dr. přímo u polykání, tak to stejně nebude mít efekt. Ale samozřejmě zkusit se musí všechno. 
 | 
| HelenaPa | 48800 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:12:45 
Ona je obvykle jí s chutí. Což možná skončilo. 
 | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:12:30 
Heleno a nepomohlo by, kdyby si s ní o tom promluvila přímo paní doktorka sama? Syn třeba na tohle dost dá...já jsem mu mohla něco říkat horem dolem a nic, ale když to řekla paní doktorka, nebo paní zubařka, tak to najednou problém nebyl... 
 | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:10:07 
Heleno, my jsme dávali jen tu jednu lžičku přesnídávky, zbytek jsem měla v ledničce a použili jsme ji zase na další lék...on normálně teď už přesnídávky prakticky nejí, tohle posloužilo jenom aby se trochu zaobalila ta hořká chuť... 
 | 
| HelenaPa | 48800 | 
| 
 | 
 25.5.2017 9:06:59 
Ráno jsem s ní půl hodiny dělala opičky (hele, koukni, co mám já, a ty jen drobek. Rozpustíš mi šumivou tabletu, když si vezmeš, pohádky jsou jen pro poslušný děti, když si vezmeš, dostaneš Sýr a křup, koukni, jak se to dělá - sem tabletku a hodně pití, výsledek, že jsme to do ní stejně nakonec zkusili nacpat silou, tak to vyplivla. Nakonce jsme to zkusili zamaskovat do přesnídávky (rozdrcené). Tu jednu "důležitou" lžičku tedy nakonec spolkla, ale už odmítla dojíst zbytek. Takže příště už se přesnídávkou ošálit nenechá. 
Je to pro mě neskutečný psycho. Slečna si postaví hlavu a nic s ní nehne. Uvidím, co mi řekne odpoledne doktorka.  | 
| K_at | 121378 | 
| 
 25.5.2017 8:38:31 
Heleno, jak jste dopadli????? 
 | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
| 
 | 
 25.5.2017 8:19:41 
tak každé dítě je jiné, nejstarší vždycky ochotně spolkla tabletku, protože po sirupech (všech) zvracela a pamatovala si to... syn zase byl rád důležitý a pro pocit, že se všechno točí kolem něj, by spolkl třeba půl melounu, jen když jsem se tvářila dostatečně vážně... 
a nejmladší má ráda, když jí povídám, jak ta tabletka bojuje s bacilama a jak ten kašel se už bojí, kdy ji zase spolkne a jak to ta tabletka všem bacilům nandá... každopádně ale nepřipouštím možnost, že by lék nevzali a asi to cítí z mého postoje, ale chápu, že to je jaksi hraběcí rada, to se nedá nacvičit (asi), to v člověku buď je nebo není...  | 
| x x | 15263 | 
| 
 25.5.2017 6:16:48 
Asi bych se s ní nemazala, v pěti letech už si dítě nechá vysvětlit proč jsou antibiotika důležitá, taky jsem to dceři vysvětlovala, trvalo  mi to dost dlouho, ale dala si říct, pak jsme dávaly tabletu do brusinkového sirupu (měla tehdy zánět moč. cest) a vymyslela jsem báchorku, že musíme tu tabletku utopit, prostě jsem si k tomu vymyslela pohádku a ona se pak vždycky těšila, že budeme zase topit tabletku. Musíš na to psychologicky, takto malé děti se pro ledasco nadchnou.  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.