| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nadšenci starých domů a chalup

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 845  [Dalších 635 >>]
Kudla2 58452
6.8.2014 11:12:12
Stejně je zajímavý, jak to máme každej jinak.

Já bych zase nešla do baráku ani za zlatý prase. ~;)

Odrazovaly by mě na tom ty věčný práce (který ani jeden neumíme), potřeba furt do toho vrážet prachy, aby nám to nespadlo na hlavu, a viděla jsem, jak tristně to dopadá, když v takovým baráku zůstane jeden člověk sám a nezvládá to fyzicky ani finančně - za cca 15 let z celkem pěknýho baráku totální ruina dobrá tak zbourat a začít znova. ~n~
jentak
  • 
6.8.2014 11:06:54
My sice máme dům, ale ne na vsi a ani bych tam bydlet nechtěla - nejsem zvyklá.
jentak
  • 
6.8.2014 10:46:29
Neumím si představit kompromis - je to panelák vs. rodinný dům, pak ještě možná nájemní bytový dům - takový ten bez výtahu, 3 patra a v ideálním případě kousek zahrady vlastní a společný dvorek.
jentak
  • 
6.8.2014 9:23:22
Já bych ani za nic nešla už do paneláku - to je pro mne noční můra. A do baráku bych šla znovu - klidně.
jentak
  • 
6.8.2014 9:22:21
Nechce. Jinak u nás doma je to tak, že já nastuduje teorii, manžel se zeptá těch, co to už dělali, pak se sedneme, každý si řekneme to svoje a na ty zkušenosti jiných se přidá ta odborná teorie. Probereme postup a pak se jede.
Jinak manžel dělá ty hrubší věci a já tomu dám duši - doplňujeme se. Mladší syn je zatím na tu duši a starší syn teď pracuje s manželem.
Dcera je taktéž spíš na ty technický věci, to ona zvládá a baví jí to - její přítel je nanic /v tomto ohledu/, je ničemný a ještě lempl - je tak naučený, důležitý je, aby to bylo, jak to je, důležitý není. Když jsme s manželem viděli, jak vymaloval, tak o manžela se pokoušely mrákoty. On nemá smysl pro detail - dceřin přítel. Já bych ho donutila to předělat, dcera pro klid nechce, ale její věci, denně se kouká na tu výmalbu a "užívá" si to.
radka
  • 
6.8.2014 6:36:45
haha, jak u nás
proto vím, že pro nás stavět je nereálné, přišla bych o nervy nebo bych se rozvedla
ideální byt v cihláku, sem tam nějaká polička, maluju si sama (to mě baví), elektriku zvládne muž
Kudla2 58452
5.8.2014 23:02:18
Arsi,

Chapu spravne, ze bys do baráku uz podruhy nesla?
arsiela, 59672
5.8.2014 19:28:36
Chápu,já mám obavu,že mě ta barabizna sežere zaživa. tak postavit barák,jak to zvládnul můj drahej dědeček,to chce fakt fištrona.To by malej blbec nedokázal.A to můžu bejt ráda,že tu nemáme zemětřesení,to by nám to slítlo na halvu sakumprásk.a narozdíl od tebe mám manžela co tu maká jak šílenej.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
arsiela, 59672
5.8.2014 19:20:17
Tut strašně moc díky za to co si te´d napsala, mám uplně stejné pocity.Momentálně barák proklínám,brečím vzteky.Akorát že prodat to nemůžu.Ach jo jedno debilní životní rozhodnutí.
withep 93862
5.8.2014 18:24:25
Jistěže. On dělal sám (s tátou) cca 90% prací, pár věcí si necháváme udělat z odborných a/nebo časových důvodů. Když potřebuje poradit, tak se asi zeptá někoho známého nebo si najde nějakou diskusi, třeba si něco i nafotí a zeptá se na to. Ale že by u nás někdy byl nějaký řemeslník něco okouknout kvůli konzultaci, to ne (ne že by to nebylo k ničemu dobré, ale tak nějak jsme se bez toho zatím dokázali obejít).
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 845  [Dalších 635 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.