Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:38:45
Vypadá to jako kus staré tvrze nebo něco takového. Prozradíš?
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:37:13
Káťo dík, člověka potěší, že i jiní mají šílené nápady
. Tohle je fakt síla, ale je to nádherný. Tak to držím pěsti a 3x tfuj, tfuj, tfuj - ať se vám daří. Čin to bude rozhodně záslužný. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:33:58
Jinak pokud by někoho zajímalo, jaká úskalí můžou na člověka čekat, pokud se dá do něčeho takového, tak tady je jedno z nich - problém odpadních vod. Vylévala jsem si srdce na zcela jinaktématické diskusi:
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=11533931 |
| Káťa+2 Škubánci | 25704 |
|
|
30.4.2009 19:30:37
Tak na nás asi hned tak nikdo nemá. Minulý týden jsme koupili toto:
![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:22:02
Suzann - máme bobrovku a drážkovaný pálený tašky, místy vyspraveno betonovými. Fuj, jak to bude možný, půjdou pryč. Ona ta střecha asi stejně vydrží asi jen 10-15 let a budeme muset dělat novou. A o slámě nechci nic slyšet, před 2 týdny jsme jí vyvezli z půdy 3 valníky a minimálně 1 tam ještě je...byla v takovým stavu, že nevědět, že strop je tam cca z 50. let (odhad dle panelů zjevně zapůjčených při budování JZD), tak si myslím, že pamatuje císařepána (snopy s povřísly v nejspodnější vrstvě). Barák je odhadem z konce 19. st.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:16:00
LaPepo držím palce na zvládnutí manželových choutek...ať se na mě nikdo nezlobí, ale z tůjí na zahradách mám osypky. Vlastně obecně jehličnany moc nemusím. Do naší krajiny prostě většinou nepatří. Zahradu máme u baráku přiměřenou asi 1000m2. Byl to vlastně hlavní důvod, proč jsme se rozhodli pro toto stavení. Jinak byly chalupy jen s pidizahrádkou nebo zase obrstatky za astronomické sumy (pro nás). Je to asi bývalý záhumenek, už se těším, jak to budu přetvářet.
|
| Morrigna | 50389 |
|
|
30.4.2009 19:13:12
mě se líbila knížka o lidové architektuře od Škabrady - nádherné fotky detailů a návod jak rekonstruovat / stavět, aby to do vesnice zapadlo.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:09:17
Jo, že novostavba by byla levnější, je nám vcelku jasné
, ale zas by nám na ní nikdo nepůjčil. Tohle bylo za přijatelnou cenu a teď holt budem dloooouho škudlit každou korunu. Ale bylo nám jasný, do čeho jdeme, oba jsme v tom vyrostli. Takže za to vlastně nemůžem. Jsme poznamenaný geny a výchovou ![]() Kačko, tipy na literaturu jsou vítaný. Kdyby se téma udrželo, tak bych možná založila deníček, kam by se dávaly nějaké ty všeobecné tipy a rady. |
| zuni | 81393 |
|
|
30.4.2009 19:08:29
V Marianne bydlení psali o lidech, kteří (cituji) "si občas jdou pokrýt střechu došky" - tak staré stavení nemáte?
![]() ![]() ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.4.2009 19:00:13
Taky hodláme část svěřit řemeslníkům - hlavně velké stavební úpravy. Bude se předělávat stáj na 2 ložnice - původní příčky zbourat a postavit nové a chce to tam nový strop. Nám by to trvalo asi 100 let. Šikovného truhláře budeme potřebovat jak sůl, zatím jsme žádného neobjevili
![]() Na Aukro hodím asi hlavně jednu sestavu z let 60. ve stylu Brusel. Tý se fakt chceme zbavit. Kdybyste věděli o sběrateli tohoto období nebo někom potřebným - dáme za symbolickou částku . Jinak tam nelezu, já bych harampádí ještě přikupovala , naštěstí není za co... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.