| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
18.11.2019 11:13:41
Ahoj, mám druhačku a nyní se něco děje. Nechci se obšírně rozepisovat, bylo by to na dlouho. Dcera z nějakého důvodu nechce chodit do školy/družiny. Na zjištění pracuji. Chvilku trvalo než mi to všechno seplo až dnes ráno, kdy plakala a zkoušela na mě, že jí není dobře se mi všechno poskládalo. Příčinu nevím, dohodnuta schůzka s učitelkou, odpo plánuji "sezení" s dítětem. Mám je střípky - diskomfort ohledně toalet, spojení tříd (je jich 30), změna rozvrhu, změna družinářky, která je dle slov dcery "strašně přísná". Náznaky jsem měla a řekla je minulý týden učitelce, že je dcera poslední dobou hodně nervózní, říkala, že teď bylo hodně změn, nic zásadního mi nesdělila.
A navíc mi muž odjel služebně mimo, jsem teď na to sama. Jak byste reagovaly vy? Googlim tady Bachovy kapky pro dítě, ale uklidnit se potřebuju hlavně já. Na přímou otázku, zda jí někdo ubližuje mi neodpověděla. |
| Matej Matej | 157477 |
|
26.2.2019 15:30:57
Dobrý deň,
Už som sa bál, že som jediný, ktorý má túto fóbiu. Tiež sa mi hnusí pohľad na chodidlá, či už na vlastné alebo cudzie b Aj ja chodím furt v ponožkách, aj spím a tiež by som sa s nimi najradšej aj kúpal. Ja som sa tiež pokúšal vypátrať názov tejto fóbie, ale nepodarilo sa. |
| Lenka Antošová | 156592 |
|
16.8.2018 20:54:47
Dobrý den, jak to po letech dopadlo? Dcera dělá to samé. Děkuji.
|
| Evik+Šmudla+Šmudlinka | 108978 |
|
12.12.2017 20:16:07
Kdybyste byli z Liberecka, doporučila bych vám ÚŽASNOU paní.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
12.12.2017 16:08:52
Angrešt, mám to stejně
, ale třeba kovový u džín nebo košilový mi nevaděj, dcera jednou dostala triko celé pošité (ozdobně) hnusnejma obyčejnejma, v růžové barvě, to jsem nezvládla. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
12.12.2017 16:00:48
Zuzi, v tom podvě-nevě-domí ?? je toho tolik...
...právě. Někdy lze se zaměřit na příčinu, jindy ji v paměti nenajdeme....a "systém" těla stejně reaguje , a někdy fakt velmi bouřlivě, jak píšeš. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
12.12.2017 15:59:07
Je to vlastně stimulace na meridiánovývh akupresurných bodících
https://www.youtube.com/watch?v=-ZTAqVrXoag |
| Ria7917 | 49186 |
|
|
12.12.2017 15:54:27
TiNiWiNi :) ...to je mazec :)
|
| Ria7917 | 49186 |
|
|
12.12.2017 15:51:54
EFT terapie....?? No, kouknu na to.... :)
Myslím, že koumpounofobiků je mezi námi víc, než si myslíme :) Asi se s tím dá poměrně normálně žít....Taky asi záleží na tom, jak je fobie silná....četla jsem i o lidech, které to doslova paralyzuje..nemůžou dýchat, chce se jim zvracet :( Přijde mi pak ovšem šílený, že kdyby se chtěl někdo "pěkně pobavit" na účet koumpounofobika, tak stačí vytáhnout knoflík a je to :( Vůbec netuším, co to mohlo spustit....ale zpětně si uvědomuji, že to vnímal už jako hodně malý... |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
12.12.2017 15:30:04
Poměrně rychlá je EFT terapie, jenže jsem zjistila, že metoda je dobrá, spíš je problém sehnat někoho, kdo ji dobře zvládne (poslední dobou se s "terapeuty" roztrhl pytel, ale - neumí to, nepochopili princip té metody).
Na fobie je to otázka třeba 10 minut...když to jde. Je zajímavé "přemýšlet", z čeho to tak může vzniknout, jaký stres má systém v podvědomí, co se týká knoflíků. V Praze je určitě dobrý Sindy Katayama, přivezla tu metodu do Česka, ta je určitě super, ale každému nesedne a není levná. Ale jak říkám, je to většinou otázka jednoho sezení dobře udělaného a dítě to nijak neoslabí nebo nerozhodí. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.